Yavru kedi

Pnksky .!.:
Evettt kendilerine bakmadan hayvanları beğenmezler,annem sırf yan komşusuyla sokak hayvanlarını beslediği için kavga etti sonrasındada evi değiştirdi,cünkü kadın tam bir hayvan düşmanıydı.Üstelik hayvanların çevreyi pislettiğini iddaa eden hatun,6.kattan aşağı viledanın tozunu döktüren,balkondan aşağı çöp atıp içeri kaçan bir modeldi.
Bizimde akrabamız öyle bebişleri alıp baktı 2 tane simdi tosun gibiler herkes kızdı,iğrendi kadının annesi sırf kedileri var diye kızına gitmiyor ama onlar o kadar düşkün ki kedilerekızı kediyle.uyuyor çok imreniyorum onlara ilerde insan gibi biriyle yaşarsam mutlaka kedi alıcam

Bizimde akrabamız öyle bebişleri alıp baktı 2 tane simdi tosun gibiler herkes kızdı,iğrendi kadının annesi sırf kedileri var diye kızına gitmiyor ama onlar o kadar düşkün ki kedilerekızı kediyle.uyuyor çok imreniyorum onlara ilerde insan gibi biriyle yaşarsam mutlaka kedi alıcam
İnşallah ailen sıkıntı cıkartmazda bu kediciğin ömürlük annesi olursun.Ama olurda pürüz çıkarsa onu lütfen sokağa bırakma olur mu,buradan yazarsan dediğim gibi ilan açtırıp ona güZel bir yuva buluruz bilinmeze terkedilmemiş olur.

Şimdi sabah sütü ısıtıp mı vericem?
Burnundaki kan yada kurumuş olabilir kan için ne yapabilirim?(eğer annesi almassa anne olmaya hazırım):KK16:

İnşallah ailen sıkıntı cıkartmazda bu kediciğin ömürlük annesi olursun.Ama olurda pürüz çıkarsa onu lütfen sokağa bırakma olur mu,buradan yazarsan dediğim gibi ilan açtırıp ona güZel bir yuva buluruz bilinmeze terkedilmemiş olur.
Canım eğer ailem kabul etmesse aklımda bir komşu var oda çok sevecen bir kadındır eminim hemen kabul eder bebeği son çarem o

Canım en doğrusu veterinerde toz halinde satılıyo onu alman ama onu temin edene kadar 2-3 saatte bir ılık sütü suyla seyreltip içine biraz yumurta sarısı karıştırırak şırıngayla az az verebilirsin.Benim aklımda kalan bu,ama daha doğru bilgiye sahip olanlar varsa eğer yazarlarsa daha iyi olur.

Canım en doğrusu veterinerde toz halinde satılıyo onu alman ama onu temin edene kadar 2-3 saatte bir ılık sütü suyla seyreltip içine biraz yumurta sarısı karıştırırak şırıngayla az az verebilirsin.Benim aklımda kalan bu,ama daha doğru bilgiye sahip olanlar varsa eğer yazarlarsa daha iyi olur.
Yarın ilk iş sorumsuz annenin peşine düsüp bebeğini ona vermek eğer kabul etmezse b planı yardım sever komşuya bebeği götürmek inşallah bu işide üzülmeden,sarsılmadan atlatırım hepinize.çok teşekkür ederim ne kadar çok duyarlı insanlar.varmış hayran kaldım hepinize güzel yürekler sizii :KK68:

Güle güle büyütün bebişi..Uğur getirsin pisi melek evinize inşallah...
Evcil hayvanlar bölümünden paylaşımlarınızı/sorularınızı bekliyorum,
:KK39: tabii miniğin fotoları eşliğinde..

Nasil guzel bisy yaptin.
O icindeki huzuru hic biseye degismem.
Resim at bol bol cok merak ettim minnosu.

En hassas olduğum konulardan biri

Şimdi güzel kardeşim yarın ilk iş bir kutu keçi sütü ve pet shoplarda satılan kedi biberonu al 15 tl kadar bir şeye mal olur. Büyük bir kavanozun üçte birine sütü koy. Kavanozu tam doldurmayacak şekilde temiz su da koy. İçine bir kaşık yoğurt, 1 yumurtanın sarısı ve bir kaç damla zeytin yağını da ekle. Bir çatalla iyice karıştır sonra kavanozun kapağını kapat tam olarak özleştiğinden emin olana kadar çalkala. Bu karışımdan biberonun yarısı kadarını doldur. Bu formülü toz halinde satılan kedi sütü bulamazsan diye yazdım eğer temin edebilirsen çok daha iyi olur. Nasıl hazırlanacağı üzerinde yazıuor zaten.

Ayrı bir kavanoz hazırla. O kavanozu sütü ısıtmak amaçlı kullanacaksın. Suyu ısıt ve boş olan kavanoza doldur içine sütle dolu olan biberonu koy. Yaklaşık bi 20 saniye sonra biberondaki sütün ısısını bileğinin iç kısmına damlatarak kontrol et. Yakmamalı. Uygun sıcaklıktaysa bebişe içirmeye başla. Ne kadar ufak olduğunu bilmiyorum ama zaten acıkınca miyavlamaya başlayacaktır.

Muhtemelen kendi tuvaletini yapamayacak kadar küçük. Bu onlar için çok önemli eğer yapamazsa zehirlenerek ölür. Normalde anneleri genital bölgelerini yalayarak bu görevi yerine getirir. Her emzirmeden önce ve emzirdikten 20 dakika sonra sıcak suya batırıp iyice sıktığın pamukla genital bölgesini karnından hafifçe bastırır gibi aşağıya doğru yumuşak hareketlerle ovalaman gerekiyor. Bu hareketi anüsüne kadar denk getirmeye çalış. Bu sayede bebiş ne var ne yok çıkaracaktır. Bunun için altta bir poşet tutsan iyi olur etrafın pislenmemesi bakımından.

Bir koli ayarla, kolinin içini kullanmadığın temiz bir bezle kapla, 2 adet kavanozun içine sıcak su koy kapaklarını kapat su sızdırmadığından emin ol. Daha sonra bu kavanozları bir beze sar ve bebişin kolisine yerleştir. Sıcak su dolu kavanoza asla direk temas etmemeli. Sıcaklık onun için çok çok önemli bunu aksatma.

Temizliğini ise yine sıcak suya batırılmış ve iyice sıkılmış bir pamukla yumuşak hareketlerle bebişi silerek gerçekleştirebilirsin.

Bu şekilde onlarca kedi büyüttüm şu an 4 tane bebişim var.

Bu arada Allah razı olsun. Sakın onu bırakma en azından birkaç aylık olana kadar. O sana Allah'ın emaneti.

Totosunu ıslak pamukla sildim biraz süt verdim ne kadar bağrıma basıp sevsemde sakinleşmiyor arada uyuyor bir an önce yardım sever komşuya gidip kediyi emanet etmem gerek o benden daha bilgili kedi konusunda
merak ettim annesi kabul etti mi kedicik nasil yazar misiniz.
Şimdi annesini arıyorum

Son düzenleme:
Annesini bulamadım :KK43: bebiş ne tatlı dimi ama IMG_20150419_084232.jpg IMG_20150419_084218.jpg

Şu an sizden başka şansı yok Allah razı olsun ki sizden kaderine terk etmemişsiniz onu. Tecrübeli birini bulsanız çok iyi olur en azından çişini yaptırma konusunda. Hatta belki internet de video vardır bunla ilgili. Küçük bir leğene kum koyun. Kum yoksa gazete kağıtlarını ince şeritler halinde kesin içine koyun. Kediyide oturtup eşelettirin patisiyle. Ben böyle yapmıştım. Çünkü becerememiştim ıslak pamuk işini. 1 aylıktı benimkisi. Bu şekilde çişini yapabilmişti

Şu an sizden başka şansı yok Allsuya gidiazı olsun ki sizden kaderine terk etmemişsiniz onu. Tecrübeli birini bulsanız çok iyi olur en azından çişini yaptırma konusunda. Hatta belki internet de video vardır bunla ilgili. Küçük bir leğene kum koyun. Kum yoksa gazete kağıtlarını ince şeritler halinde kesin içine koyun. Kediyide oturtup eşelettirin patisiyle. Ben böyle yapmıştım. Çünkü becerememiştim ıslak pamuk işini. 1 aylıktı benimkisi. Bu şekilde çişini yapabilmişti
Annesini bulduk kediyi kabul etmedi vakitin biraz daha geçmesini bekliyoruz komşuya gidicez

X