- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt şekerli süt sadece gözleri açık hiç durmuyor haliyle ısınamıyor üstünü açıyorKedilerinefendisi .!.:pardon yoğurt degil bir arkadas tarif vermişti keçi sütü falan su karışımı onla besle ne içirdin dünden beri
Ah kıyamam ne kadar minicik bu böyle Allah razı olsun senden canım evini açmışsın yavruya annesinin yaptığı gibi sokağa atmamışsın kimbilir ne zor olurdu onun için hayata tutunmakAnnesini bulamadım bebiş ne tatlı dimi ama Eki Görüntüle 1500246 Eki Görüntüle 1500247
Sen onu komsuna acılen gotur yoksa hayvana iyilik yapayım derken zarar verıyorsun sekerlı sut verılmez kedılere sutunu sındıremez o sekerde zararlıdır hayvana dun geceden berı bır suru yorum yazdılar sana içinde bir tane şekerli süt yoktu en azından danışsaydınSüt şekerli süt sadece gözleri açık hiç durmuyor haliyle ısınamıyor üstünü açıyor
Yavrucum bizde kiradayız her taşındığımız acenta kira sözleşmesine hayvanlarıda ekliyor bu taşındığım bahçeli evde öyle kesinlikle hayvan istemiyorlar balıklarımı bile söylemedim. geçen komşunun kedisi kaybolmuş eşime sormuş sizin oralarda gördünmü diye yok demiş oğlum sürekli odasını kapalı tutuyor kapıyada yazıcıdan kızkın adam resmi çıkarıp birde ben izin vermeden girmeyin yazmış allah allah ne oluyor dedim girdim kapıya vurup ikide bir lafımı kesip gitmemi istiyor bide ne göreyim komşunun kayıp kedisi bizim oğlanın yatagında mışıl mışıl uyuyor hele yemek tabaklarımla sunulan yemeklere ne demeli sende böyle yap nasıl kabul ediyorlar asla etmem diyen eşimi bile pes ettirdi oğlum sonuç sürekli kaybolan kediciği komşuya söylemiş eşim adam izin veriyor yarı bizde yarı onlarda duruyor kedicik konu sahibi arkadaş biz kedi maması veriyoruz gayet sağlıklısüt oranı az olsun ama yavru kedıler sutu sındıremıyomus oyle okumustum valla bzımkıler ızın verse bende alıcam kedı ama alırsam ıkımızıde kapının onune koyarlar kesın
Ya sanki biri yazmıştı neden çıkışıyorsunuz hemen sanki kötü bir şey yaptım üslubunuz cok kırıcıSen onu komsuna acılen gotur yoksa hayvana iyilik yapayım derken zarar verıyorsun sekerlı sut verılmez kedılere sutunu sındıremez o sekerde zararlıdır hayvana dun geceden berı bır suru yorum yazdılar sana içinde bir tane şekerli süt yoktu en azından danışsaydın
O kedı bır can oyuncak degıl! Farkındamısın neden bılen bırıne teslım etmıyorsun neden faydandan cok zararın dokunacak götür bir veterınere saglık durumuna baksın yasadıgın ılı ılçeyı soyle sut anne için ilan açalım.Ya napıam ben mümkün değil uyumuyor
Ya sanki biri yazmıştı neden çıkışıyorsunuz hemen sanki kötü bir şey yaptım üslubunuz cok kırıcı
Ya napıam ben mümkün değil uyumuyor
Ya sanki biri yazmıştı neden çıkışıyorsunuz hemen sanki kötü bir şey yaptım üslubunuz cok kırıcı
Bebeği teslim ettim bir komşuma benden daha iyi bakar zaten benim anca zararın olur ona öyle değilmi rahatladınız mı verdim kediyi hayvan sever komşuyaO kedı bır can oyuncak degıl! Farkındamısın neden bılen bırıne teslım etmıyorsun neden faydandan cok zararın dokunacak götür bir veterınere saglık durumuna baksın yasadıgın ılı ılçeyı soyle sut anne için ilan açalım.
hıc bır yorumda şekerlı sut yazmıyor ınternette de yazmaz çünki kör eder hayvanları şeker
Bebeği teslim ettim bir komşuma benden daha iyi bakar zaten benim anca zararın olur ona öyle değilmi rahatladınız mı verdim kediyi hayvan sever komşuya
Evet öyle tabi ben hiç tecrubem bilgim yok ama insanda böyle kırmaya bence hiç gerek yok neyseki sizler gibi güzel insanlar var teşekkür ederimbenYazoldt: 40576132 .!.:rabia olur mu öyle şey. sen ona dünden beri baktın, belki de sen almasaydın, büyük ihtimal ölürdü kedicik.
sen şimdi onu verdin diye duygusalsın ama tecrübeli bir el daha kolay toparlar. üstelik komşun size yakındır, gidip görürsün. üzülme sakın. ailene rağmen onu eve aldın, çabaladın.
İçim ferahladı anlıyorum seni duygusal bir bag kurdun ama farkında olmadan istemeden ona zarar verırsın burnu kanamıs muhtemelen enfeksıyonu var anneside almaz onu arada gidip sev bebegı ama tecrubelı bırı daha ıyı bakar onun dılınden anlar ben kızımın mıyavlamasından anlıyorum ne ıstedıgını ama 9 aydır benımle yasadıgı için anlıyorum ilk geldıgınde bende cok korkuyordum kı benım kızım o kadar mınık degıldı esım 20 kedı baktıgı ıcın daha kolay alıstım. Senın hıc tecruben yok kakasını cısını yemek perıyodunu takıp etmekte zorlanırsın. Sen elınden gelenı yaptın en azından sokakta gecırmedı geceyı bak o mınık buyudugunde sureklı kuyrugunu emecek annesını emmedıgı ıcın senden rıcam teslım ettıgın kısı bakıp sokaga atacaksa bana mesaj at ben ömürluk yuva olurum ona yeterkı sokaga terk edılmesınBebeği teslim ettim bir komşuma benden daha iyi bakar zaten benim anca zararın olur ona öyle değilmi rahatladınız mı verdim kediyi hayvan sever komşuya
Yok bir kedi onu kabul etti artık annesi varİçim ferahladı anlıyorum seni duygusal bir bag kurdun ama farkında olmadan istemeden ona zarar verırsın burnu kanamıs muhtemelen enfeksıyonu var anneside almaz onu arada gidip sev bebegı ama tecrubelı bırı daha ıyı bakar onun dılınden anlar ben kızımın mıyavlamasından anlıyorum ne ıstedıgını ama 9 aydır benımle yasadıgı için anlıyorum ilk geldıgınde bende cok korkuyordum kı benım kızım o kadar mınık degıldı esım 20 kedı baktıgı ıcın daha kolay alıstım. Senın hıc tecruben yok kakasını cısını yemek perıyodunu takıp etmekte zorlanırsın. Sen elınden gelenı yaptın en azından sokakta gecırmedı geceyı bak o mınık buyudugunde sureklı kuyrugunu emecek annesını emmedıgı ıcın senden rıcam teslım ettıgın kısı bakıp sokaga atacaksa bana mesaj at ben ömürluk yuva olurum ona yeterkı sokaga terk edılmesın
Ayyyy oluyor boyle seyler ne mutlu sizeYok bir kedi onu kabul etti artık annesi var