• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavru kedi

Facebookta Hayvan severler diye bir sayfa var.
Onlara mail atalım belki süt anne bulunur.
Ya da geçici yuva.
Cunku 2-3saatte bir beslenmesi tuvaletinin yaptırılması sıcak tutulması gerek. Eve alamadıysan gece uyanıp besleyemezsin.
Nerede yasıyorsun
Rabia mail gönderiyorum yasadığın yeri sehir/ilçe olarak yazabilirmisin
Canım asla kediyi başkasına veremem olmaz

Aslında evinize alıp bu gece koynunuzda uyutsanız o kadar iyi olur ki...

Ben de 3-4 haftalık yavru bulmuştum demirlerin arasında, bir gözü enfeksiyondan kapanmıştı kulağı da yırtılmıştı. Annem hiç sevmezdi kedi, ona rağmen aldık eve, ilk gece koynumda uyudu. Hatta tam olarak şah damarımın oralarda uyudu :) Sıcaklık arıyorlar bu zamanlarda.

İç-dış parazit tedavilerini, aşılarını yaptırdınız mı bir de kum aldınız mı gerisi çok kolay inanın. Biz yaş mama vermiştik bulduğumuz akşam. Ertesi gün de kumunu aldık hiç zorluk çıkarmadan gitti kumuna yaptı. Şimdi 1 yaşında Şüküfem, resmen uğur getirdi bize :)

Dediğim gibi sizin sıcaklığınızla uyursa çok daha huzurlu uyur, sesi de çıkmaz hiç.

İnşallah sıcak bir yuva bulabilir kedicik..

Ayni sorun bizdde vardi daha da kotusu boruya sokmus kedileri kac gundur cok kotu agliyorlardi boruyu kirdik veterinere goturduk bikac haftadr baktik simdi salmayi dusunuyorz..

Bilgilerini haysevder@gmail.com adresine acil olarak atar mısın? Konu başlığında aciliyetini belirtirsen en kısa süre içinde geri dönüş yaparlar.Ve bulunduğun şehire göre anne kedisi olan yada yavru bakımından anlayan bir hayvan sever muhakkak sahiplenir.Ve cok rica ediyorum o yavruyu almak için sabahı bekleme lütfen o şu an bütün tehlikelere açık,çok kedi büyüttüm sıcak tutulması ve tuvaletinin yaptırılması gerekli.
Aldım sonunda eve ohh sonunda

2KediAnnesi .!.:
Anlıyorum seni ama eve alabilecekmisin?
Hiç değilse belki süt anne bulunur biraz toparlanınca alırsın. Anne sütü alması onun için cok önemli
Aldm eve sonu da cnm inliyor arada acaba ağrısı falan mı var uyuyormu

lorrinka .!.:
harikasin.. :KK68:
goç şeker e uyku girmedi,yatagimdan kalkip geri geldim konuyu takip etmek icin..
cok sevindim..
koyun koyuna uyu,sicakligini hissetsin.
Ne güzel insansın tesekkür ederim bebeği öpmemek için kendimi zor tutuyoRum çok sevimli

Arkadaşlar 2 gündür tam kapımızın önünde bir yavru kedi var annesi onu terk etti diğer çocuklarını aldı götürdü bu bebişin yanına gelmiyor bebiş bağrıyor sabahtan beri napıcaz biz içimiz cız ediyor
canım kedi kaç günlük yürüyor mu gözü açık mı acaba?anne unutmaz aslında muhtemelen birisi ellemiştir onu çok anne rahatsız olmuştur şu minicik kedileri de niye eller insanlar bilmem...ben de su an işyeri bahcesinde bakıyorum 3tane dokunmuyorum cok minikse sütle beslenir ama kedi sütüyle biberonla çok büyük sevap 3 kuruş harcarsın biraz büyütürsün ölmesine sakın göz yumma o da bir can lütfen unutmayın bu hayvanlar bu dunyada susuyor çünkü diger dünyada konuşacaklar..

marilyn monroe .!.:
oh nasıl mutlu oldum. ağlıyor, uyandığı için. koynuna al, sıcağınla ısınsın, seni annesi sanır uyur ve susar. uyuyamazdım bu gece.
İnan bende uyuyamazdım ki hâlâ uyuyamam o ayrı ay hapşuruyorda offf hasta :KK61: başladı ağlamaya

Ne güzel insansın tesekkür ederim bebeği öpmemek için kendimi zor tutuyoRum çok sevimli

benim oglum yani kendi yavrum gozumun onune geldi,kedi de olsa insanda olsa hepsi ana kuzusu..
yarin uyaninca sever oksarsin artik annesi :KK68:

internetten yaşadığın ilçenin belediyesinin veterinerlik hizmeti var mı araştır. sokak kedisini evine aldığını söylediğinde gerekli aşılarını ücretsiz yapıp zamanı gelince de kısırlaştırırlar. kısırlaştırmayı ihmal etme, erkekse koku salar, dişiyse çok küçükken hamile kalır, doğuramadan ölebilir bile.
aşılarını yaptırdıktan sonrası kolay, tekirler düzenli tarandığında zaten çok kıl tüy dökmez, bebek olduğu için kuma da çabuk alışır, gerisi zaten kendi kendine takılır o.

Back