- 20 Nisan 2014
- 3.938
- 6.062
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alamadım ama sıcak güvende (umarım)mormelpost: 40571016 .!.:uyuyordur, karnı doyunca...
bir de ağlamaktan yoruldu heralde.
eve aldınız mı o kısmı kaçırdım ben ?
Mama için çok erken olmazmı gerçi siz daha iyi bilirsiniz tamam aklımda yarın ilk iş mama alıncakFeraceli
2. sayfada queen bee mama tarifi veririm demiş. sabah inşAllah mama ver ona. hiçbirşey bulamazsan, marketlerde hero baby gogle bebek maması var yeni doğanlar için şekersiz sütlü sade pirinçli olan çok da ucuz onu suyla karıştırıp ağzına damlatabilirsin.
Lütfen böyle konuşmayın bende insanım elbette içim acıyorÖlecek diye almamazlık edilir mi ya?
Mama için çok erken olmazmı gerçi siz daha iyi bilirsiniz tamam aklımda yarın ilk iş mama alıncak
Tamam alıcsm ay benim bebeğimde inşallah ölmezde koca kedi olurbenYaağ post: 40571077 .!.:süt daha ağır, benim şuan evdeki dana kadar olan kedimi bana geldiğinde göbeği üzerindeydi gözleri bile açılmamıştı. kedi sütü çok pahalı gelmişti bana, veterinerde bu bebek maması verebilirsin demişti. onunla büyüttüm. üstelik zehir gibi akıllı bir kız oldu.
Tamam yardım isticem arkadaştanbenYbilost: 40571108 .!.:Queen Bee mama tarifi veririm demişti. ondan da alabilirsin. akıl akıldan üstündür.
Alamdım uyuyor uyanır diye korkuyorum ama yarın sabah ilk işim eve almak(başına bir şey gelmezse)rabia naptın alabildin mi eve?
bende büyüttüm böyle küçük yavru ama hep kucağımdaydı bırakınca ağlıyordu uyutuyordum , baktım meme arıyor kazağımı emmeye başladı meme diye, kendi evimdeki imkanlarımla büyüttüm süt verdim , biraz büyüdü direk et verdim o kadar hızlı büyüdü ki, bu arada kazağımı emmeyi büyüyünce bile bırakmadı , görenlerin tuhafına gidiyordu cuk cuk üstümde ne varsa ağzına alıp emiyordu haliyle berbat oluyor giysi, kucağıma almıyordum , anılar geldi aklıma ya kıyamam keşke ben bulsaydım onu, şimdi kucağımdaydı , iyi bakın lütfen yazık ölmesin.
peki bir geceliğine doğrudan odana almana izin vermezler mi? her şeyiyle sen ilgilensen, sesi falan çıkmaz zaten onun çok küçük daha.Alamdım uyuyor uyanır diye korkuyorum ama yarın sabah ilk işim eve almak(başına bir şey gelmezse)Sabaha kadar uyuyamam ki ben off keske ailemde insan olsa ama yok
![]()
Sesi yüzünden kızıyorlar zaten şimdi uyudu gene ağlar diye alamıyorumpeki bir geceliğine doğrudan odana almana izin vermezler mi? her şeyiyle sen ilgilensen, sesi falan çıkmaz zaten onun çok küçük daha.