• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavru kedi

Feraceli Feraceli
2. sayfada queen bee mama tarifi veririm demiş. sabah inşAllah mama ver ona. hiçbirşey bulamazsan, marketlerde hero baby gogle bebek maması var yeni doğanlar için şekersiz sütlü sade pirinçli olan çok da ucuz onu suyla karıştırıp ağzına damlatabilirsin.

Feraceli Feraceli
2. sayfada queen bee mama tarifi veririm demiş. sabah inşAllah mama ver ona. hiçbirşey bulamazsan, marketlerde hero baby gogle bebek maması var yeni doğanlar için şekersiz sütlü sade pirinçli olan çok da ucuz onu suyla karıştırıp ağzına damlatabilirsin.
Mama için çok erken olmazmı gerçi siz daha iyi bilirsiniz tamam aklımda yarın ilk iş mama alıncak

Mama için çok erken olmazmı gerçi siz daha iyi bilirsiniz tamam aklımda yarın ilk iş mama alıncak

süt daha ağır, benim şuan evdeki dana kadar olan kedimi bana geldiğinde göbeği üzerindeydi gözleri bile açılmamıştı. kedi sütü çok pahalı gelmişti bana, veterinerde bu bebek maması verebilirsin demişti. onunla büyüttüm. üstelik zehir gibi akıllı bir kız oldu.

benYaağ post: 40571077 .!.:
süt daha ağır, benim şuan evdeki dana kadar olan kedimi bana geldiğinde göbeği üzerindeydi gözleri bile açılmamıştı. kedi sütü çok pahalı gelmişti bana, veterinerde bu bebek maması verebilirsin demişti. onunla büyüttüm. üstelik zehir gibi akıllı bir kız oldu.
Tamam alıcsm ay benim bebeğimde inşallah ölmezde koca kedi olur

Hafta.içi çarşıya çıkma ihtimalim var bebeğide veterinere götürürüm inşallah

bende büyüttüm böyle küçük yavru ama hep kucağımdaydı bırakınca ağlıyordu uyutuyordum , baktım meme arıyor kazağımı emmeye başladı meme diye, kendi evimdeki imkanlarımla büyüttüm süt verdim , biraz büyüdü direk et verdim o kadar hızlı büyüdü ki, bu arada kazağımı emmeyi büyüyünce bile bırakmadı , görenlerin tuhafına gidiyordu cuk cuk üstümde ne varsa ağzına alıp emiyordu haliyle berbat oluyor giysi, kucağıma almıyordum , anılar geldi aklıma ya kıyamam keşke ben bulsaydım onu, şimdi kucağımdaydı , iyi bakın lütfen yazık ölmesin.

Facebookta Hayvan severler diye bir sayfa var.
Onlara mail atalım belki süt anne bulunur.
Ya da geçici yuva.
Cunku 2-3saatte bir beslenmesi tuvaletinin yaptırılması sıcak tutulması gerek. Eve alamadıysan gece uyanıp besleyemezsin.
Nerede yasıyorsun

bende büyüttüm böyle küçük yavru ama hep kucağımdaydı bırakınca ağlıyordu uyutuyordum , baktım meme arıyor kazağımı emmeye başladı meme diye, kendi evimdeki imkanlarımla büyüttüm süt verdim , biraz büyüdü direk et verdim o kadar hızlı büyüdü ki, bu arada kazağımı emmeyi büyüyünce bile bırakmadı , görenlerin tuhafına gidiyordu cuk cuk üstümde ne varsa ağzına alıp emiyordu haliyle berbat oluyor giysi, kucağıma almıyordum , anılar geldi aklıma ya kıyamam keşke ben bulsaydım onu, şimdi kucağımdaydı , iyi bakın lütfen yazık ölmesin.
:KK61:

Alamdım uyuyor uyanır diye korkuyorum ama yarın sabah ilk işim eve almak(başına bir şey gelmezse):KK61:Sabaha kadar uyuyamam ki ben off keske ailemde insan olsa ama yok :KK43:
peki bir geceliğine doğrudan odana almana izin vermezler mi? her şeyiyle sen ilgilensen, sesi falan çıkmaz zaten onun çok küçük daha.

Bilgilerini haysevder@gmail.com adresine acil olarak atar mısın? Konu başlığında aciliyetini belirtirsen en kısa süre içinde geri dönüş yaparlar.Ve bulunduğun şehire göre anne kedisi olan yada yavru bakımından anlayan bir hayvan sever muhakkak sahiplenir.Ve cok rica ediyorum o yavruyu almak için sabahı bekleme lütfen o şu an bütün tehlikelere açık,çok kedi büyüttüm sıcak tutulması ve tuvaletinin yaptırılması gerekli.

Back