Çocuklar 4-10 yaşında. Kızım çok seviyor zaten o bulup getirdi sokaktan. Oğlum da öyle etrafından ayrılmıyorlar ama şükür zarar verecek şekilde hırpalamıyorlar, okşuyorlar sadece.
Bırakamaz mıyız gerçekten, ben daha hiç dokunmadım. Hizmetini sınırsız yapıyorum ama :) hayatımda hiç hayvana dokunmadım, çok tedirgin oluyorum. Biraz da dokunup da ayrılamazsam diye korkuyorum, ellersem ilk olacak
çocuklar zarar verir mi diye sormadım
bak hemen minik için endişe ediyorsun :)))
sana ne kadar bağımlılar diye sormak istedim, oğlan da artık adam sırasına katılmış :)))
öğretmendin galiba, olağan şartlarda herkes okulda tüm gün zaten
kedinin bakımında çok ekstra bir durum yok, tüyü kumu çok rahatsızlık vermiyorsa sorun değil
oğlum 2010 doğumlu
sınıfta bir çok kişinin hayvanı var, bir başka arkadaşı bu sene kedi sahiplendi, birine hemster almışlar, komşular tavşan almış vs vs
bu sıralar biraz da moda olmuş durumda, kedisi olmayanı dövüyorlar diyoruz
bunlar iyi yönleri ama bir de zorlukları var kedi hiç büyümeyen çocuk, tatile vs giderken sıkıntı
bir de tabii başına buyruk, yani yap dedim yaptı gibi bir durumu yok
çizikleri hoplamaları vs de cabası
ama çocuklar alışınca zor bırakabilir
bir de mesela bizim kedi bir ara hastalandı bir şey olacak diye ödümüz koptu
hatta hep yazarım oğlum hasta olunca doktora götürür ilacını verir okula gönderirdik
kedi hasta olunca doktora götürdük ilacını verdik ama işe gitmeyip başını bekledik
komik ama gerçek
bir de ilk yıl biraz daha cana yakınlar da büyüdükçe o ne derse o
yani biz kedi sahiplenmiyoruz, kedi kendine içinde uşakları ile bir konak ediniyor
lakin sizi tebrik ederim bu kadar dokunamam diyerek canla başla uğraştınız
bir süre sonra alışabilirsiniz de
hani bebek yeni doğduğunda alamam ben diyen babalar vardır ya bir haftaya canavar gibi baba olur, öyle düşünün