Çocuklar 4-10 yaşında. Kızım çok seviyor zaten o bulup getirdi sokaktan. Oğlum da öyle etrafından ayrılmıyorlar ama şükür zarar verecek şekilde hırpalamıyorlar, okşuyorlar sadece.
Bırakamaz mıyız gerçekten, ben daha hiç dokunmadım. Hizmetini sınırsız yapıyorum ama :) hayatımda hiç hayvana dokunmadım, çok tedirgin oluyorum. Biraz da dokunup da ayrılamazsam diye korkuyorum, ellersem ilk olacak
aynı benim annem
o da asla dokunmam, eve getirirseniz benim oturduğum odaya sokmayın ben görmek bile istemem diyordu.
şimdi her akşam geldiğinde oğluş nerde deyip onu arıyor, kucağına alıp seviyor
sabahları işe gitmeden önce biraz ilgileniyor, oyun oynuyorlar falan.
son zamanlarda öpmeye de başladı
bizden çok sorar oldu
gerçekten bir kere dokunursanız bırakamazsınız öyle güzel kokarlar ve tüyleri de öyle yumuşacıktır ki.
hele bir de mırlamaya başlayıp gözleri kapatıyorsa siz severken, kucağınıza gelip uyumak istiyorsa hangi kalp dayanır? erir gidersiniz :)
bizim son zamanlardaki masraflarımız hep kediye.
bugün kapalı büyük tuvaleti geldi mesela.
yakında 7 kg mama alıcaz.
ilk sene biraz masraflı oluyorlar ama sonra fiksleşiyor masrafı. kum, mama bir de düzenli aşı haricinde masrafı yok başka, sağlık sorunu çıkmadığı sürece. kum ve mamayı yüksek kg alınca bayağı gidiyor.
mama konusunda seçici olun derim, iyi bir mama yerse belki bir tık yüksek fiyatlıdır ama sağlığı da yerinde olur en azından bağışıklığı güçlü, iyi beslenen bir kedi olursa sağlık sorunu yaşayıp daha fazla masraf etme ihtimalini azaltıyor, bilginiz olsun :)