Parazit olabilir dedikleri için çok aşırı müsade etmedik açıkçası evde gezmesine. Çocuklar çok ellemek istiyor, hem zarar vermelerinden hem zarar görmelerinden tedirgin oldum. Tabiki hapis durmuyor yine de bir keşfetti eviAy çok sevindim şu anda o cok oynar ziplar hoplar korkmayın ısirarak oynar kediler kardesleriylede öyle, ısırıyor diye düsünmeyin
Asılarını olunca bebekler kadar zararsız olacakParazit olabilir dedikleri için çok aşırı müsade etmedik açıkçası evde gezmesine. Çocuklar çok ellemek istiyor, hem zarar vermelerinden hem zarar görmelerinden tedirgin oldum. Tabiki hapis durmuyor yine de bir keşfetti evigenişçe bir karton kolinin kapaklarını kestik, altına döşeğini serdik kutu çok büyük ama atlayıp çıkıyor cengaver
Geliyor gelmekte olanAsılarını olunca bebekler kadar zararsız olacakşimdi senin bebeler onu darlayacak o onlara atlayacak falan baya hareketli günler goreceksin bence
Ama bir alıstınız mı of çok guzel ya benim koca danamda yatiyor simdiGeliyor gelmekte olanAllahım sana sığınıyorum
Bide bu oğlan çocuğu gibi geldi bana
Gerçekten koca bir dana buAma bir alıstınız mı of çok guzel ya benim koca danamda yatiyor simdi
Anası kurban olsun buna
Benimki dişi ama kocaman nedense erkek saniyorlar anasina cekmiş iri iriGerçekten koca bir dana bu
Oğlan mı acaba bizdeki, hiçbir fikrim yok yaşasın yeter diye düşündük, sen demesen aklıma bir cinsiyeti olabileceği gelmezdi
Ben çok minik bebek bakmadım hiç ama bebişin fotolarını gördüm de çok küçük değilmiş. Mama da yemiş zaten :)
Açlıktan halsiz düşmüş olabilir ama sokaktan geldiği için paraziti de olabilirEsra . Tekrar kusarsa panik yapmayın yani. Mamayı birden değil de azar azar vermeniz daha iyi olur.
Umarım hemen kavuşur sağlığına. Belki de evinizin yeni üyesi olur
Kesinlikle süt değil süt tozu vermeniz gerekiyor. Yavru kedilerin vücuduna süt fazla geliyorArkadaşlar merhaba,
Daha önce hiç kedi bakmadım, hiçbir tecrübem yok. Kızım sokaktan hasta olduğunu söylediği minicik bir kedi getirmiş, iki gözü iki çeşme ağlıyor.
Eve aldık şimdi, sabah veterinere götüreceğim. Ama şimdi ne yer ne içer bu hayvan. Çok halsiz, iki üç dakikada bir uyuyakalıyor. Anneleri yok, bir haftadır sokakta olduğunu söylüyor kızım. Bir kardeşi daha varmış o ölmüş. Bu da ölmesin diye perişan oldu.
biz bu yavruya sabaha kadar nasıl bakalım lütfen yardımcı olur musunuz.
Arkadaşlar veterinere gittik, çok sıvısız kalmış dediler damardan beslemek istediler ama damar yolu açamadılar malesef. Bunun dışında bir sorunu yokmuş, iç dış parazit tedavisini yaptık dediler yanlış anlamadıysam, ilaç istediler onları aldım orda tedavisi yapıldı.
Formül mama gibi bir şey dediler, eşim alacak artık onu ben gidemedim derslerim vardı. Bir hafta onunla besleyin toparlansın sonra sahiplendirirsiniz dediler. Tabi ben bakamam dediğim için öyle söyledi
Kum aldık, oyuncak aldık, kaka küreği varmış onu aldık. Yani bilmiyorum bu bizim eve yerleşiyor gibi ama Allahtan hayırlısı
Bibibella cilek.yagmuru D damdan Strobe W Wurstria i p e k
Aklımda kalan arkadaşları etiketledim, durumumuz budur
seamoms yenGEnC ZemheriPoyraz Bubo C Calcifer
e çok iyi başka bir sorunu kalmadıysa :)Arkadaşlar veterinere gittik, çok sıvısız kalmış dediler damardan beslemek istediler ama damar yolu açamadılar malesef. Bunun dışında bir sorunu yokmuş, iç dış parazit tedavisini yaptık dediler yanlış anlamadıysam, ilaç istediler onları aldım orda tedavisi yapıldı.
Formül mama gibi bir şey dediler, eşim alacak artık onu ben gidemedim derslerim vardı. Bir hafta onunla besleyin toparlansın sonra sahiplendirirsiniz dediler. Tabi ben bakamam dediğim için öyle söyledi
Kum aldık, oyuncak aldık, kaka küreği varmış onu aldık. Yani bilmiyorum bu bizim eve yerleşiyor gibi ama Allahtan hayırlısı
Bibibella cilek.yagmuru D damdan Strobe W Wurstria i p e k
Aklımda kalan arkadaşları etiketledim, durumumuz budur
seamoms yenGEnC ZemheriPoyraz Bubo C Calcifer
Çok yemiyor, ama tabi normalini de bilemiyorum. Sıvı mamasından çok az içiyor onun yerine kuru mamayı yedi , sıvının tadını sevmedi galiba.e çok iyi başka bir sorunu kalmadıysa :)
biz de bundan birkaç sene önce sokaktan 1 aylık yavru kedi kurtardık. o da çok halsizdi sıvısız kalmıştı serum vs verildi. mama yeme sorunu falan vardı. biz 2 hafta gözümüz gibi baktık tam toparlıyor derken kaka yapma ile alakalı sorun yaşadı sonra 2 gün içinde kaybettik maalesef. sindirim sisteminde doğuştan gelişim sorunu varmış. annesiz sokak kedilerinde bu tarz sorunlar yetersiz beslenme kaynaklı oluyormuş. böyle minik yavrularda ilk etapta çiş kaka ve yeme döngüsünde sorun yoksa diğer problemleri olsa bile hallediliyor bir biçimde.
genel anlamda durumu keyfi nasıl, canlandı mı biraz? bol bol uyur yavru kediler.
bizim rahmetli çok cansız bir kediydi mesela, hep halsizdi. şimdi allah uzun ömür versin 2.5 aylık bir sarman oğlumuz var. evde doğdu zaten akrabadan sahiplendik. enerjisi, keyfi her şeyi yerinde. yavru kedilerde sağlık sorunu yoksa kıpır kıpır enerjik, aşırı meraklı falan oluyorlar genelde.
bu arada kediniz hayırlı olsun o yerleşmiş artık, ayrılamazsınız :)
bizimki mesela çok bağ kurdu bizimle, bizi evin içinde 5 dk görmesin kıyameti koparıyor. gece beraber uyuyoruz falan. uyuyacağı zaman yanımızda uyuyor.
Çocuklar 4-10 yaşında. Kızım çok seviyor zaten o bulup getirdi sokaktan. Oğlum da öyle etrafından ayrılmıyorlar ama şükür zarar verecek şekilde hırpalamıyorlar, okşuyorlar sadece.yerleşmiş bile
oyuncak bile alınmış
çocuklar kaç yaşında
o bir haftadan sonra zaten bırakamazsınız ki
ben bizim kıza bebek yapamıyorum ya bırakamazsam yavruları diye
aynı benim annemÇocuklar 4-10 yaşında. Kızım çok seviyor zaten o bulup getirdi sokaktan. Oğlum da öyle etrafından ayrılmıyorlar ama şükür zarar verecek şekilde hırpalamıyorlar, okşuyorlar sadece.
Bırakamaz mıyız gerçekten, ben daha hiç dokunmadım. Hizmetini sınırsız yapıyorum ama :) hayatımda hiç hayvana dokunmadım, çok tedirgin oluyorum. Biraz da dokunup da ayrılamazsam diye korkuyorum, ellersem ilk olacak