yavasıni kurtarmak icin taşınmak

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
Merhaba, ben bir kaç gün önce sizlerle derdimi paylaşmıştım. Şiddetli gecimsizlik yüzünden evimi terk ettiğimi söylemiştim. Bir ay oldu evi terk edeli eşime şart koştum aileme yakin bir yere taşınırız yoksa ben o eve tekrar dönmem diye, ailem bana yardimci oluyor iki kucuk oglum var. Eşimle oturduğumuz yerde eşimin ailesi yok annesi babasi kardeşi yurt dışında, ablası ayda yilda bir geliyordu bize bide amcasi var oda zaten hic kapımızı acmadı. Oturduğumuz yer cok kötü her köşede kahve, yabancı insanlar. Alıştım ama mutlu değilim aslında herşeye rağmen razıydım yeterki huzur olsaydı ama oda yok. Ailem cok guzel biryerde oturuyor yeşilik insanları daha ileri görüşlü. Ve ben okulumuda bitirebilirim taşınırsak. Eşimde o ortamdan uzaklaşırsa belki düzelir ve kahveci arkadaşlarından kopar diye düşündüm. Tek desavantagı iş yeri her gün 30km git gel yapmalı ama kendi işi ve gec başlıyor trafik sorunuda yok. Size sorum ben eşimden bunu istiyerek cok büyük birşeymi istiyorum. Bunu yuvasını kurtarmak icin yapamazmı? Eşimin annesi sana kizmı yok demiş birde bunuda söylemek istedim.

30 km mesele değil, yani herhangi bir mesafe mesele değil. Eşin o yuvayı "kurtarmak" konusunu kafasında kabullenebilmesi mesele. Yani, kurtarmak için kendisinin bir fedakarlıkta bulunması gerektiğini kabul ederse, zaten fedakarlığın ne olduğu fark etmez.

30 km yol kat etsin o zaman baksaniza o 30 km size neler kazandiriyo,bence gayet olumlu bir istek .

Önemli olan esinizin bu konudaki düşüncesi.
Bana göre huzur icin 30 km sorun degil.
Ama esinize göre sorun mu??
Bunun cevabini biz veremeyiz maalesef..

benim arkadaşım düzgün bir yerde yaşamak için her gün 45 km gidip geldi, trafik sorunu yoktu. basıp gidiyordu. gayet keyfi yerindeydi. önemli olan eşinle bunu inatlaşmaya vardırmadan sohbet içinde konuşabilmen. eşinin yapısını bilmiyorum, illa sen dedin diye inat etmiyecek bir insansa anlaşırsınız. sana kız mı yok diyerek halt etmişler, yuva kurmak ve bozmak o kadar kolay değil. çocuklarınız var.

Valla ben de olsam onu çekip götürmek, kendim de oralardan gitmek isterdim. Öyle hemen de yuvanı terk etme ama

Bizde eşimle ise gitmek için hergün sabahın köründe 30 kilometre yol gidiyoruz ne varki bunda büyük şehirlerde yaşayanların çoğu öyle zaten. Bide eşinizin kendi isiymis bi zahmet 30 kilometre gitsin evliliginiz için.

Yok canim cok bisey istemedin fakat soyle bisey var eger o yanlis insanlarla vakit gecirmeyi kahveye filan takilmayi kafasinds bitirmezse mesafe sorun deil yani uzaklasmaktan once kafada sorunu cozmek lazim yoksa ne kadar uzaga kacarsan kac sorun seninle gelir tabi tasinmak iyi bi baslangicc bence

Canim biz de ayni seyin ucundan donduk evlendigimizde berbat bir semtte oturduk bes ay kadar etrafta garip garip insanlar her kose basinda kahveler birbirini gozetleyen kocakarilar falan vardi sonra anneme yakin bir semte tasindik hersey nezih guzel piril piril eminim orada yasamaya devam etsek psikolojimiz bozulacakti esimle birlikte
Anladim ki semtini evini sevmezsen bile mutsuz oluyorsun insallah esin kabul eder de ayrilirsiniz oradan

Eşiniz ne tepki gösterir bilemem ama bence teklifiniz gayet makul. 30 km yol hiç problem değil. fakat bu süreçte evinizi terk etmemenizi öneririm. biraz eşinizin huyuna suyuna giderek tatlı dille bu sorun çözülebilir. eşiniz sizi ve çocuğunu seviyorsa kayınvalidenizin söylemine kulağını tıkar ve yuvasını kurtarmak için eninde sonunda gerekeni yapar diye düşünüyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

30 km yola bagli esim 32 km uzak bir yerde calisiyor ama 20 dakikada falan varıyor ben 22 kmlik biryerde calisiyorum ama 1 saatte variyorum cunku tasli toprakli virajli yol

Eşiniz isterse zor bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…