- 19 Mayıs 2010
- 1.568
- 4.741
- 333
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.861
Bencede yaa para da bunu çok değiştirdi desinler nolur ya nolurBanane ya param olsun bozulayım artık istiyorum ben, öyle bozulayımki dahada bozmaz desinler yine bozulayım
profil yazımı değiştirdim sizin yüzünüzdenAhaaa pro olmayanlar ayaklandı
Bu zengin düşmanlığı nedir yaBu böyle olmayacak ceycey yarın sxp lerimden alacağım karla, kaç paraysa pro üyelik 2 katını verip mihinin proluğunu iptal ettirmeyi teklif etcem
Devrim yapıcaz, sosyal topik anlayışını getircez, eşitlik herkesin hakkıBu zengin düşmanlığı nedir ya
Ben de yazicam pro olmak ya da olmamak işte bütün mesele buprofil yazımı değiştirdim sizin yüzünüzden
Bende istedim vermediler sen fakirsin dedilermi yazsamBen de yazicam pro olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
to be or not to be.that s questionBen de yazicam pro olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
kız istemeye giden fakir oğlan gibi oldu bu daBende istedim vermediler sen fakirsin dedilermi yazsam
Ekmek bulamadıysanız pasta yiyin yaw bunu da mı biz söyleyelim, bunun için saraya kadar yürünür müDevrim yapıcaz, sosyal topik anlayışını getircez, eşitlik herkesin hakkı
Öyle bir şarkı vardıda aklıma o gelmiştikız istemeye giden fakir oğlan gibi oldu bu da
pasta kaç para haberin var mı senin?a101 böreğini zor alıyoruzEkmek bulamadıysanız pasta yiyin yaw bunu da mı biz söyleyelim, bunun için saraya kadar yürünür mü
Fakir aklı işte
Bende istedim vermediler sen fakirsin dedilermi yazsam
İyi geceler yuppim seni de öpüjem gitmedenÖyle bir şarkı vardıda aklıma o gelmiştineyse ben topikten atılmadan gidemde yatam.hadi iyi geceler kızlar
Henüz o kadar yokluk yaşamadımtövbe tövbee.hadi pandemi de aklımızın yarısı gitti o kabul de henüz kadınlardan hoşlanan yoktur aramızda.yoktur değil mi?
kadın sarhoş amcalar gibi önüne geleni öpüyor.kaçın kızlarrrrrİyi geceler yuppim seni de öpüjem gitmeden
aa sahi mi açayım o zaman .teşekkürlerC ceycey0406 aklıma geldi. Gümüş hesabı açmak için bankaya gidip hesap açacaktin ya artık internetten direk istediğin bankada hesap acabiliyorsun. yasaklar sebebiyle tüm bankalar online hespa açma durumuna geçti. Haberin olsun bayramdan sonrasını bekleme
Ben de gidecem yuppim sanayi beni beklerSabah işe gitcem işte fakirlik böyle bişey, tam kapanmada bile çalıştırırlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?