- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.881
git sanayiye ama öpme sakın kimseyi pro üye oldum sevinciyleBen de gidecem yuppim sanayi beni bekler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git sanayiye ama öpme sakın kimseyi pro üye oldum sevinciyleBen de gidecem yuppim sanayi beni bekler
Yok oralarda öpersem sakata geliriz :))git sanayiye ama öpme sakın kimseyi pro üye oldum sevinciyle![]()
Dün gece resmi gazetede yayınlandı.2 gündür tum kanallarda reklamları var. Ben gerçi kocanın Denizbank hesabindan açtım gümüşü sende bankaya gitmeden açabilirsin. Hem bayrama kadar bı 100gr falan alırsın daaa sahi mi açayım o zaman .teşekkürler
Keşke ben de gitsem şu durum olmasa da. Hayat enerjimi daha da emiyor benim uzaktan çalışmaBen de gidecem yuppim sanayi beni bekler
100 gram alabilirim evet.bibide de 2 gram var etti mi 102 gramDün gece resmi gazetede yayınlandı.2 gündür tum kanallarda reklamları var. Ben gerçi kocanın Denizbank hesabindan açtım gümüşü sende bankaya gitmeden açabilirsin. Hem bayrama kadar bı 100gr falan alırsın da![]()
Benim yazdigimi şakkanadak görürsün neyse kiBen de gidecem yuppim sanayi beni bekler
Görmedi de haBenim yazdigimi şakkanadak görürsün neyse kihAcı hacıyı mekkede, pro proyu dakkada bulurmuş
![]()
siz çalışıyor muydunuz?Biz de muhafiyet grubundayiz ama hiç çıkmadık dışarı.
Anlık girdigim bişeyde dün 4000 e yakın kar ettim . Sosyolog diye hesap takip ediyordum eden varsa ytd.
Al sat tehlikeli tekrar uyarıyorum ytdNe kadara 4000 geldi acaba,bereketli olsun
Bana da böyle ansızın bir zamanda olmuştu:)Aaaa pro üye olmuşum nasıl ne zaman olmuş bu ay![]()