- 3 Eylül 2012
- 21.846
- 57.477
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.901
Günaydın kızlar herkes gececi bende sabah boş tükanı temizleyip toplamaya geldim bi başıma
Ohh ne güzel, bende spor yapayım diyorum ama sadece lafta kalıyorKız ne bi basıması
Ben de 6 da kalkan tayfadayim hahah
Hatta 7.30 8 arasında yüz yogası yaptım zoom ile ücretsiz sağolsun kapanmada ücretsiz yaptıran bir grup ile :)
Ay süpersin :)Kızlar bugün itibariyle etheryumdan yüzde yüz kar ettim
Alış 25 Mart
Keske tüm parası bassaymışım . Diğeri ada da sürünüyor
yesa bende yüz yogasına başlamak istiyorum ama hiç motivasyonum yok . Tebrikler sana
dun Antalya da eglenenleri gördünüz mü
Bizde kapı önüne çıkmaya korkalım
Kızlar bugün itibariyle etheryumdan yüzde yüz kar ettim
Alış 25 Mart
Keske tüm parası bassaymışım . Diğeri ada da sürünüyor
yesa bende yüz yogasına başlamak istiyorum ama hiç motivasyonum yok . Tebrikler sana
dun Antalya da eglenenleri gördünüz mü
Bizde kapı önüne çıkmaya korkalım
Ben cuma biraz kârla sattım ondan yükseldiEfsun64 efsun bızım akcansa ıyı gıdıyor ha naptın sen satmadın demı
Tenksss yesam bibiciğim saolsun bu garibanı sevindirdi :)) anlamam biraz uzun sürdü ama olsun, garibanlıktan o daGünaydın kızlarrrrrrr
Mihail Zoscenko ohoooo mihail hanım pro üyelik falan hayırlı uğurlu olsun
Darısı bize olsun inşallah zengin olunca haahah:)
Tenksss yesam bibiciğim saolsun bu garibanı sevindirdi :)) anlamam biraz uzun sürdü ama olsun, garibanlıktan o da
Kimin yogasını yapıyosun yesam, ben melis kocalın hareketlerini yapıyorum arada, faydasını görüyorumKız ne bi basıması
Ben de 6 da kalkan tayfadayim hahah
Hatta 7.30 8 arasında yüz yogası yaptım zoom ile ücretsiz sağolsun kapanmada ücretsiz yaptıran bir grup ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?