• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum

Ay sunu eklemeyi unutmuşum @Esila09 :KK8: bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti 🤣

Ne var ne yok bastım zaten, bana 9.66 da yeter, zengin olup döncem :63:

Nasıl yaa gitme kal demiyorsunda tuzlukmu diyorsun :KK42: bu proluk seni çok bozdu mihi.aşağıdan izlediğimi görüp gülersin bana
Arkadaşlar aramızda pro olmayıp da hala konuya yazanlar var (aşağıdan görünüyo biliyon mu), lütfen çıkar mısınız prolarla özel bişey konuşcaz 🤚

Çok kalleş çıktım ben de he, ama dediydim size en baştan 😂

sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum

Ay sunu eklemeyi unutmuşum @Esila09 :KK8: bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti 🤣

Joselito 1 saat önce sxp dipte şu an yazdı.. ben ona güveniyorum şahsen:)))

Arkadaşlar aramızda pro olmayıp da hala konuya yazanlar var (aşağıdan görünüyo biliyon mu), lütfen çıkar mısınız prolarla özel bişey konuşcaz 🤚

Nayır nayırrr nolamaz benim tanıdığım mihi bu olamaz :KK42:

ben populer üyeydim bir gün baktım kayıtlı üye olmuşum.muneeeeeeeee :mad: .mihail de düşebilir yaniii üzülmeee:rolleyes:
Bu böyle olmayacak ceycey yarın sxp lerimden alacağım karla, kaç paraysa pro üyelik 2 katını verip mihinin proluğunu iptal ettirmeyi teklif etcem :KK70:

gerçek ihtiyaç sahipleri istemez ki para falan.kızımın sınıfında var bir veli eşi terketti 2 si ikiz 3 çocukla hiçbir geliri olmadan kirada yaşam savaşı verdi.ama kadın o kadar karekterli ki hepimiz destek olduk maddi manevi.gül gibi baktı o çocuklara kız öğretmenliği kazandı geçen yıl.asla 5 kuruş istemez kimseden bir de çok saygılı ve kibardır eğitimli olmamasına rağmen.ama dilencilerden nefrett ettim yapışıyorlar arsızlar onlara 5 kuruş vermiyorumm.
İşte kastettigim bu. İnsan çevresini iyi gözlemlerde gerçekten ihtiyaç sahiplerini görebilir

Yatırımdan anlamiyorum diyen topikin çoğunun zengin pro üye olması :KK53:
Fakir ama gruplu yok fakir ama tuzluklu yok oda değil fakir ama gümüşlü o hiç olmadı fakir ama bol ekside hissesi olan bir ilmek vardı hisseleri artışa geçti oda pro oldu diyeceksiniz bir gün:rolleyes:

Back
X