- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.841
Ne var ne yok bastım zaten, bana 9.66 da yeter, zengin olup döncemsxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum
Ay sunu eklemeyi unutmuşum @Esila09bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti
Cey asıl sen bize ne getirecen ankaradan?mihailciğim Ankaraya gelirken yuppiyayye ye bana bir de dr yad a konya şekeri almadan gelme sakın haaaamevlana figürü kalsın ondan 2 tane var bende
Sonra üzülürsün o fiyattan satarsanNe var ne yok bastım zaten, bana 9.66 da yeter, zengin olup döncem
Napcanız mevlana şekerini neneler çayın yanında yer onu ben size birer buçuk bıçak arası sardırıp getireyimmihailciğim Ankaraya gelirken yuppiyayye ye bana bir de dr yad a konya şekeri almadan gelme sakın haaaamevlana figürü kalsın ondan 2 tane var bende
tövbe tövbee.hadi pandemi de aklımızın yarısı gitti o kabul de henüz kadınlardan hoşlanan yoktur aramızda.yoktur değil mi?Hahühah bibinin attığı şekilde mi
ankara keçisi getiririm çevirme yapar yersin afiyetleCey asıl sen bize ne getirecen ankaradan?
Sende zenginsin be ekürimGitmeee yuppim ben tek tuzlukçu olarak sıkılırım
Arkadaşlar aramızda pro olmayıp da hala konuya yazanlar var (aşağıdan görünüyo biliyon mu), lütfen çıkar mısınız prolarla özel bişey konuşcazNasıl yaa gitme kal demiyorsunda tuzlukmu diyorsunbu proluk seni çok bozdu mihi.aşağıdan izlediğimi görüp gülersin bana
Joselito 1 saat önce sxp dipte şu an yazdı.. ben ona güveniyorum şahsen:)))sxp ekim 2020 tarihinden beri btc paritesindeki en yüksek seviyesine ulaştı ve çanak oluşumu için gerekli şartlar hazır görünüyor 9.66 hedefi için bu gece harekete başlaması gerektiğini düşünüyorum
Ay sunu eklemeyi unutmuşum @Esila09bugun bi twittinin altında hedef hani 66.6 dıydı demis biri ona cevaben ilk hedef 9.66 yazmıs altinada şu videoyu atmıs soran kiş çok komigime gitti
Yok kız benimki praamasyoon yarışmadan cıktı. Magnumdan rezidans dairesi kazanan dayi gibiyimSende zenginsin be ekürimben seninle tuz pardon aşık atamam.aramızda üyelik farkı var
ben populer üyeydim bir gün baktım kayıtlı üye olmuşum.muneeeeeeeeeSende zenginsin be ekürimben seninle tuz pardon aşık atamam.aramızda üyelik farkı var
Tekrar aldim ben de artık dokunmuyacam, unutacam köşedeValla ben bekliyorum su şekilde izliyorum sxp yi
Nayır nayırrr nolamaz benim tanıdığım mihi bu olamazArkadaşlar aramızda pro olmayıp da hala konuya yazanlar var (aşağıdan görünüyo biliyon mu), lütfen çıkar mısınız prolarla özel bişey konuşcaz
Çok kalleş çıktım ben de he, ama dediydim size en baştan
Bu böyle olmayacak ceycey yarın sxp lerimden alacağım karla, kaç paraysa pro üyelik 2 katını verip mihinin proluğunu iptal ettirmeyi teklif etcemben populer üyeydim bir gün baktım kayıtlı üye olmuşum.muneeeeeeeee.mihail de düşebilir yaniii üzülmeee
Ahaaa pro olmayanlar ayaklandıBu böyle olmayacak ceycey yarın sxp lerimden alacağım karla, kaç paraysa pro üyelik 2 katını verip mihinin proluğunu iptal ettirmeyi teklif etcem
İşte kastettigim bu. İnsan çevresini iyi gözlemlerde gerçekten ihtiyaç sahiplerini görebilirgerçek ihtiyaç sahipleri istemez ki para falan.kızımın sınıfında var bir veli eşi terketti 2 si ikiz 3 çocukla hiçbir geliri olmadan kirada yaşam savaşı verdi.ama kadın o kadar karekterli ki hepimiz destek olduk maddi manevi.gül gibi baktı o çocuklara kız öğretmenliği kazandı geçen yıl.asla 5 kuruş istemez kimseden bir de çok saygılı ve kibardır eğitimli olmamasına rağmen.ama dilencilerden nefrett ettim yapışıyorlar arsızlar onlara 5 kuruş vermiyorumm.
Yatırımdan anlamiyorum diyen topikin çoğunun zengin pro üye olmasıArkadaşlar aramızda pro olmayıp da hala konuya yazanlar var (aşağıdan görünüyo biliyon mu), lütfen çıkar mısınız prolarla özel bişey konuşcaz
Çok kalleş çıktım ben de he, ama dediydim size en baştan
Banane ya param olsun bozulayım artık istiyorum ben, öyle bozulayımki dahada bozmaz desinler yine bozulayımBizim niye zengin olamadığımız anlaşıldı para bizi fena bozacak demek ondan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?