- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.561
Ben sattım yürüdü hala arkasından bakıyorum yaktın beni CAKECake 30 dolari gecti gorunce gulesim geliyor
Waves ahhhh waves behlülün nihale diyişi gibi hayal etCake 30 dolari gecti gorunce gulesim geliyor
Ben sattım yürüdü hala arkasından bakıyorum yaktın beni CAKE
Kendisiyle yukselince bi uzaklaştik sanki
Ya kusura bakma ben yaktın ı suçlayıcı kullanmadım. Kendi sahanlığıma istinaden. Yanliş anladınız.Ben napim yüksekte aldıysan bas bas bağıriyoz kaç haftadırbende 5 lerden aldıgimda var 4 lerden de 3 lerden de burda 2.8 den alan bile var normalde hedefi cok yüksek al satlik değil öyle aldiysan kimseyi yakmadim bence
yaktın beni bibi dediniz ya?Dikkatli okursanız zatenBibibella ye asla dediğim bişey yok! Öyle birşeyle mi suçladim?
gümüş işinden zarar edersem yesa ya ödeteceğimmmm.zaten 3 kuruşluk para ödesin heriiiBen sana az demedim ytd de diyehahaha senin yüzünden 1 kilo aldık zarar edersem seni bulurum kolla kendini
Kendisiyle yukselince bi uzaklaştik sanki
Hoppp orada durgümüş işinden zarar edersem yesa ya ödeteceğimmmm.zaten 3 kuruşluk para ödesin heriii
417 den altın alınabilir dediklerim de kar da valla.hele ramazan sonrası görsünler nasıl çıkacakkkAy niye yazmıyalım ya alan alır almayan almaz dun bi arkadaş dua ediyordu kazanmıs ne guzel seviniyorum bende
Yok sorun değilYa kusura bakma ben yaktın ı suçlayıcı kullanmadım. Kendi sahanlığıma istinaden. Yanliş anladınız.
yoo var 2 gram bibim aldı bana çatlaaaa
Siz düşük görmemişsiniz:)) Ben 20bin zararla bekledim ilk aldığımda. Hayırlısı olsun. Panik iyi değildir ama.Sattim gitti vala daha düşmez dedikçe düştü
Üzerinde ceycey yazmayan gümüş hesabına gümüş hesabı demem benyoo var 2 gram bibim aldı bana çatlaaaa
Arkadaşlar paylaşırken takip ettikleri hesabın mesajıyla paylaştılar, adamın aldığı fiyatlarda yazıyordu, beklenen hedeflerde.ayrıca bahsettiğimiz adam bile şu anda pörtföyünün ekside olduğunu yazdı.burda paylaşılan bilgiler günlük al sat bilgiler değil, yatırımlık bilgiler.Takip ederken herşeyi dikkate alsaydınız keşke.Biz burda günlerdir yazıyoruz aldığımız coinler zararda,zararımız azaldı vs diye. bu işin doğası bu düşüp çıkıyor her emtiada olduğu gibi.Sattim gitti vala daha düşmez dedikçe düştü
Evet aslında bana tecrübe oldu. Panik herzaman kaybettirir.Siz düşük görmemişsiniz:)) Ben 20bin zararla bekledim ilk aldığımda. Hayırlısı olsun. Panik iyi değildir ama.
bibiii bak ne diyorrrr?Üzerinde ceycey yazmayan gümüş hesabına gümüş hesabı demem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?