- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.581
aramıza katılın siz de yazın fikir alın böylesi daha sağlıklıYazdıklarim yanliş anlaşıldı halıba kusura bakmayın. Ben ciddenBibibella yı suçlamadım ne haddime ( ki dediğim gibi sesiz takipçıyim bibi yi çok zevk alarak okuyorum.) Ben biraz karşimda biri varmiş gibi konuştum galiba.. ya da ben hepinizi okuduğum için sizde tanıyor gibi. Bilmiyorum artık ama asla anladığınız gibi birşey ima etmek istemedim. Kendi aranızdakı samimiyete güvendim galiba. Tekrar özür bibi
Yazacaktım iyi oldu hatırlattıgınbibiii bak ne diyorrrr?
gümüş işinden zarar edersem yesa ya ödeteceğimmmm.zaten 3 kuruşluk para ödesin heriii
Valla bende 220 eksideydim eski bakiyeme göre simdi 400 kadar artıdayımCoinlerden zararım çıktı çok şükür.
250 dolarim gitmişti yerine geldi shdbsvsva
Okuyan arkadaşlar için açıklama yapayımValla bende 220 eksideydim eski bakiyeme göre simdi 400 kadar artıdayım
işteee gerçek arkadaşşş.okyonus gör görrrrr.bana asılıyordun ama kuru kuru.bir demet çiçek almadın yazıklar olsunnnYazacaktım iyi oldu hatırlattıgın
Bende 1000 dolarla düşmeden 3 gün önce girmiştim, 700 lere kadar düşmüştü şimdi tam anaparamdaValla bende 220 eksideydim eski bakiyeme göre simdi 400 kadar artıdayım
bu doları bozmak mı gerekiyor yatırmak için.tl hiç yok şu an ben de 10 tl kadar kaldıBende 1000 dolarla düşmeden 3 gün önce girmiştim, 700 lere kadar düşmüştü şimdi tam anaparamdakarada geçicem inşallah
Aşk olsun süpürgene filtre alacağım benişteee gerçek arkadaşşş.okyonus gör görrrrr.bana asılıyordun ama kuru kuru.bir demet çiçek almadın yazıklar olsunnn
Evet hedefinin çok yukseoldugunu da okudum, sattıktan sonra favorilerime ekledim tekrar almak için.Bence coin işini bırakin madem okudunuz iyi okusaydınız o coinim hedefi çok yüksek ha 1 senede gelir gelmez bilemem ben takip ettiğime güveniyorum adam da kahin degil sonuçta
Ben tl olarak binance tr ye gönderdim ordan usdt alıp binance globale gönderdim.direk dolar gönderilebilirmi bilmiyorum canımbu doları bozmak mı gerekiyor yatırmak için.tl hiç yok şu an ben de 10 tl kadar kaldı
Anladım, binance TR den dimi? Bence de öyledir. Benim yapamama sebebim : şifre değişikliğinden, 24 saat aktarım yapamayacapımdan demek ki.Anlayamadim ben a hangisi ben para gonderirken sms ve mail onayıyla gonderiyorum
Korkmasinlar diye yazmiyomOkuyan arkadaşlar için açıklama yapayım
Kadın tl den bahsetmiyor dolar bunlar hahaahahh
Ben yazarim canim isteyen uygular istemeyen uygulamazAşk olsun kızlar benim gibi cahiller icin yazmaya devam edin lütfen. Fikir alıyorum.
Herkes işin finalinde kendi kararını uygulasın siz suçlu hissetmeyin
Yazmaya devam please çünkü vallahi benim kafam basmıyor, zorluyorum ama ııh yani
O zaman biraz bekleyin düsucek diyenlerde var ama düsmezse zaten gidişinden anlasılır nerden alınirsa kar gozuyle bakiyorum ben onaEvet hedefinin çok yukseoldugunu da okudum, sattıktan sonra favorilerime ekledim tekrar almak için.
Yok maalesef keske olsaBen tl olarak binance tr ye gönderdim ordan usdt alıp binance globale gönderdim.direk dolar gönderilebilirmi bilmiyorum canım
Olabilir evet binane tr ye bankadan atiyorum ordan ustd ye çevirip globale atıyorumAnladım, binance TR den dimi? Bence de öyledir. Benim yapamama sebebim : şifre değişikliğinden, 24 saat aktarım yapamayacapımdan demek ki.
Sağol. Baksana şimdi farkettim. Satışa çevirdiğim coinde komisyon kısmında neden bozup da TL ye çevirdiğim miktarının aynısı yazıyor ki?Olabilir evet binane tr ye bankadan atiyorum ordan ustd ye çevirip globale atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?