Selam kızlar, sxp için hala alım seviyesinde diyordu bir ağbimiz.

ben de 4,50 lerden aldım bi parça.

chz tutan var mı bu arada ya da bir fikri olan

Y Yuppiyayye Led_BiR_Vele_DisTiri zararlarınız çıkmış coinden katlayarak kâra da geçersiniz inşallah

bir de darısı bana da nasip olsun inşallah Bi hayli kâra geçmişken panik işlemle zarardayım ben:///

Borsada bişey alıp satamıyorum, işsiz ve çulsuzum kocamdan da zırnık koparamıyorum

O zaman şöyle sorayım çok net şekilde. Alırken ve satarken ne kadar kesim oluyor? Kârımı hesaplamak açısından merak ediyorum

Işte ilgilenmiyormuş

Soruyu farklı şekilde sorsanız da cevap değişmiyor eğer karşıdaki kişi bununla ilgilenmiyorum dediyse :)

O zaman şöyle sorayım çok net şekilde. Alırken ve satarken ne kadar kesim oluyor? Kârımı hesaplamak açısından merak ediyorum
Komisyon işlerine hiç girme ince detay kar hesaplamaya gerek yok bence 100 dolarlik alırsin 150 dolarda satarsin 50 dolar kardasın komisyon emir gecmişinde yazar ama ben ilgilenmiyorum acikcası ufak kesimlerle

Komisyon işlerine hiç girme ince detay kar hesaplamaya gerek yok bence 100 dolarlik alırsin 150 dolarda satarsin 50 dolar kardasın komisyon emir gecmişinde yazar ama ben ilgilenmiyorum acikcası ufak kesimlerle
Ben de hiç bakmadım komisyona..param artıyor mu artıyor boyutundayım

Selam tatlım
Chz var bende uzun vade tutmalık sağlam proje

Anladım, binance TR den dimi? Bence de öyledir. Benim yapamama sebebim : şifre değişikliğinden, 24 saat aktarım yapamayacapımdan demek ki.
coin işinden en iyi anlayan benim içlerinde.Ama buraya yazmıyorum.22 bin dolar kazandım en az.öyle 300 500 dolar gibi küçük paralarla uğraşmam

Hoşgeldin canım. Yakında kara geçersin merak etme canım.

Chz benimde elimde tuttugum projelerden fan tokenlar dunyanin her yerinde seviliyor
Sadece chz olarak bakma, spor kuluplerininki cok hareketliydi.
Kendi borsası falan da var evet..bekliycem artık

esila, trade yapıyor musun sen? Ya da trade lik olarak değerlendirdiğin bir coin var mı?

sxp bana trade lik gibi geldi, çok fazla gözlemleyemedim ama:/ ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…