- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.521
evet egpro bibi, kısa vadede inip çıkacağını tahtacı bilir ama uzun vadede güzel firmaymış az önce biraz baktım, satışları ve özkaynakları artmış, borcu yok vsEge profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyor
Evet çok güzel düşmüştü egpro bende de duruyor maliyetime gelmedi nakitim olmadığı için maliyette dusuremedim ilk aşkım o benimEge profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyor
Ben de dün aldım baktım yükselişe geçmiş :) hacim de iyiydi. En aktifler listesindeydi. Oğluşun adına olan bütçeyle aldım. İnşallah oğluşa sünnet parasını getirir o olmazsa bez parası.inşallah canım ben de satmadım duruyor, dursun bakalım acelemiz yok:)
Çalıştırmayı beceremedik henüz uygulamayı yükledik olmadı. Youtube videolarını izleyip deneyeceğimCeycey robot süpürge gelince deneyimlerini yazar mısın
Hatta millet bir odayı süpürüyormuş sonra robot süpürge calistiriyormus cika n pisliğe şaşırıyormuş
Sen de şaşırır misin lütfen hahahah
Kuzum onlar abartı dyson içinde öyle dediler övdüler övdüler aldım. Bildiğin süpürge işte o daCeycey robot süpürge gelince deneyimlerini yazar mısın
Hatta millet bir odayı süpürüyormuş sonra robot süpürge calistiriyormus cika n pisliğe şaşırıyormuş
Sen de şaşırır misin lütfen hahahah
Çalıştırmayı beceremedik henüz uygulamayı yükledik olmadı. Youtube videolarını izleyip deneyeceğim
Kuzum onlar abartı dyson içinde öyle dediler övdüler övdüler aldım. Bildiğin süpürge işte o daha memnunum ama abartttıkları kadar yok ürün
Çıkıyor gerçekten ya. Bizler iyi supuremedigimiz için de olabilirKuzum onlar abartı dyson içinde öyle dediler övdüler övdüler aldım. Bildiğin süpürge işte o daha memnunum ama abartttıkları kadar yok ürün
Zaten o fiyattı oÇıkıyor gerçekten ya. Bizler iyi supuremedigimiz için de olabiliraz önce markete gittim. Tüm küçük ev aletleri falan indirime girmiş anneler günüiçin robot süpürge de vardı c1 yazıyordu 2bin 50 diyordu sanırım. En azından gerçek indirim yapmislar
Yokuş yukarı 3 yokuş çıkmam lazım asıl korkum da köpekler. Ha bir de kapkaççı ya rastlarsam nolacak?Cok mu uzak ki herşe sana arabayla gidilmiyor diyorsun hep yoksa heryere arabayla gidenlerden misin
Olsun kargo beklemeden gidip alınabilirZaten o fiyattı o
Ah ah yokus deme iZmirin en yokuşlu yerinde oturuyorum o manzara nasık oyle gorünuyor saniyorsunYokuş yukarı 3 yokuş çıkmam lazım asıl korkum da köpekler. Ha bir de kapkaççı ya rastlarsam nolacak?bizim buralar ıssız biraz da
Burdayizzz...Bizim oralarda bi laf var bilir misiniz?
Eldunuz miinerdesiniz yahu
herkes dışarda dolandı.hatta kamelyaya balonlar koyup doğum günü bile yaptılar biz saflar da camdan baktık ancaBugün bende delirdim gibidaha ikinci gün ama havanın güzelliğinden muhtemelen dısarı cikıp gezememek çok koyuyor bu havalarda
Haklısın havalar ısındikca evde kalmak insanı çok zorluyor...Balkon sezonunu açtık tüm gün balkonda vakit geçirdik ama herkes dışarıda çocuklar parkta bizim site biraz merkezden uzak kadınlar çimler üzerinde oturup sohbet ediyorlardı..Bugün bende delirdim gibidaha ikinci gün ama havanın güzelliğinden muhtemelen dısarı cikıp gezememek çok koyuyor bu havalarda
Selam sitede arama yaparken mesajınızı gördüm. Binance TR ye bankamdan TL yüklemiştim; fakat uygulamadan bankama TL gönderirken sms doğrulaması ve mail doğrulaması yetiyor mu? Ben mi yapamadım. İnş google “a” ile başlayan uygulamanın doğrulamasını istemiyordur çünkü inkansız çözemedim (şifreyi unuttum dediğim için belki de 24 saat izin olmadığı için mi halledemiyorum ama o zaman da uyarı vermesi gerekmez miydi?)Direk tlle dolar aliyorsun canım usdt diye geciyor ben sadece dolarla alış veriş yapiyorum canım sonuçta dolar kazaniyorsun öyle ben binance global kullanıyorum binance tryi para at çek icin kullaniyorum
bodrumun nüfusu kaç katına çıkmış ve sadece 30 kusür yoğun bakım yatağı varmış.bu tam kapanmayı tatil sandı herkes.kimi tatile koştu kimi memleketine ve köyüne.oralara da dağıtıp döneceklerHaklısın havalar ısındikca evde kalmak insanı çok zorluyor...Balkon sezonunu açtık tüm gün balkonda vakit geçirdik ama herkes dışarıda çocuklar parkta bizim site biraz merkezden uzak kadınlar çimler üzerinde oturup sohbet ediyorlardı..
Çok kızıyorum hicbirseyi tam anlamıyla düzgün yapamıyoruz kapanmada buna dahil neyse banlanmayalim tek eglencemizden de mahrum kalmayalım..herkes dışarda dolandı.hatta kamelyaya balonlar koyup doğum günü bile yaptılar biz saflar da camdan baktık anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?