• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bibibella Bibibella beni yaktın! Coin almaya başlayalı üç hafta oldu. Küçük küçük £40 pound kazandım. Dün herşeyi saymiştim ertesı sabaha bişey alayım derken burayı açıp okumaya başladım ( konu açıldığından beridir sesiz takıpçiyim) ki hayatta gece 1:30 a kadar uyanık kalmam olacağı varmiş, aldim mi ben SXP yi £4 pound ostünden, tam zirveden😂 tüm kârim gitti.. sadece bi haftalık geçmişe baktim durmadan yükselmiş, sazan gibi atladım öyle🥴
Ondan önce de yine aldığınız fiyatlara çıkmıştı. Geçen hafta düştü yine aynı yerleri deniyor. Bekleyin satmayın derim Ytd.

Selam sitede arama yaparken mesajınızı gördüm. Binance TR ye bankamdan TL yüklemiştim; fakat uygulamadan bankama TL gönderirken sms doğrulaması ve mail doğrulaması yetiyor mu? Ben mi yapamadım. İnş google “a” ile başlayan uygulamanın doğrulamasını istemiyordur çünkü inkansız çözemedim (şifreyi unuttum dediğim için belki de 24 saat izin olmadığı için mi halledemiyorum ama o zaman da uyarı vermesi gerekmez miydi?)
Anlayamadim ben a hangisi ben para gonderirken sms ve mail onayıyla gonderiyorum

Bibibella Bibibella beni yaktın! Coin almaya başlayalı üç hafta oldu. Küçük küçük £40 pound kazandım. Dün herşeyi saymiştim ertesı sabaha bişey alayım derken burayı açıp okumaya başladım ( konu açıldığından beridir sesiz takıpçiyim) ki hayatta gece 1:30 a kadar uyanık kalmam olacağı varmiş, aldim mi ben SXP yi £4 pound ostünden, tam zirveden😂 tüm kârim gitti.. sadece bi haftalık geçmişe baktim durmadan yükselmiş, sazan gibi atladım öyle🥴
bibi öneride bulunmadı ki alın diye kimseye

Ben napim yüksekte aldıysan bas bas bağıriyoz kaç haftadır 🤣 bende 5 lerden aldıgimda var 4 lerden de 3 lerden de :27: burda 2.8 den alan bile var normalde hedefi cok yüksek al satlik değil öyle aldiysan kimseyi yakmadim bence 🤣

bibi öneride bulunmadı ki alın diye kimseye
Ben zaten söyluyorum direk aldiklarimida paylasiyorum yüksekten bende aldim da zaten satmicam için sorun yok hedef çok yuksek her türlu kar olur olursa yüzde yüz zaten kim bilebilir bende duyduğumu aldıgimı yaziyorum sonucta 🤪

Ben napim yüksekte aldıysan bas bas bağıriyoz kaç haftadır 🤣 bende 5 lerden aldıgimda var 4 lerden de 3 lerden de :KK53: burda 2.8 den alan bile var normalde hedefi cok yüksek al satlik değil öyle aldiysan kimseyi yakmadim bence 🤣

Ay ne tatli kadinsin bibi

Ben olsam silah mi dayadık kardeşim almasaydın yazardım hahahah

yrd

YTD

HAHAH

Ay nolur kimseye oneride bulunmuyoruz bu satirlar saka olmali
Bir daha bende harfini bile yazmam
O coin yatirimlik diye bakilir biraz bekleyin duruma gore dusunursunuz

Ben zaten söyluyorum direk aldiklarimida paylasiyorum yüksekten bende aldim da zaten satmicam için sorun yok hedef çok yuksek her türlu kar olur olursa yüzde yüz zaten kim bilebilir bende duyduğumu aldıgimı yaziyorum sonucta 🤪
hepimiz öyle.altın gümüş hisse şunu bunu aldık diyoruz ama kimseye hemen al zengin olacaksın demiyoruz :rolleyes: edit:dolar 9 tl olabilerrrrr

Anam bi gün de biri çıkıp gümüş aldım senin yüzünden zarardayım demez demi ya Hahahahah

Ytd

Bundan sonra günaydın ytd

Nasılsınız kızlar ytd falan yazcam hahahah
Ben sana az demedim ytd de diye :rolleyes: hahaha senin yüzünden 1 kilo aldık zarar edersem seni bulurum kolla kendini:KK70:

Back
X