Çıkıp geri iniyo gıcık oluyom yavv :)
Korkuyorum ben saf saf beklerken bir gece ana para da sil süpür olcak
Aynı sebepten sabah 16 tl karla sattım coinimi.

Akşam baktım 11 tl kardı. 10 dk sonra 16 oldu az daha dursun dedim dememle bir 13 12 13 14 gezdi durdu. 1 saat bekledim 16 olmadı. Sabah uyanınca baktm 16 hemen sattım 16 telemden de olmayayım bari dedim. Nakitte bekliyorm ortalığın kızarmasını ytd.

Para nasıl çekeceğiz bankamatikten kısıtlamada? Pek yürüme mesafesinde değiller . Araba kullanmakta yasak nasıl olacak?izin alsam polisten olur mu ki?

Para nasıl çekeceğiz bankamatikten kısıtlamada? Pek yürüme mesafesinde değiller . Araba kullanmakta yasak nasıl olacak?izin alsam polisten olur mu ki?
Valla dün veterinere gittim taksiyle ki herkes dişarda polis falanda gördük birşey sormuyorlar izin kağıdı yazmışlardı ama 5 e kadar sormuyorlar dedi taksici al eline a101 poşeti git

Ben yine de güzel ilgi görüp yükseleceğini düşünüyorum nedense. Ytdeğildir.

Genelde benim içime doğanın tersi olur gerçi

Binanca tr den memnun musunuz
Ben yeni yükledim ama çok karışık geldi çözemedim

Binanca tr den memnun musunuz
Ben yeni yükledim ama çok karışık geldi çözemedim
Memnunum canım birkac güne alısırsın bana da karısık gelmisti baslarda..
Gözün asina oluyor zamanla birde youtube da videolar var program kullanimi ile ilgili bakarsan yardimci olabilir.

Valla dün veterinere gittim taksiyle ki herkes dişarda polis falanda gördük birşey sormuyorlar izin kağıdı yazmışlardı ama 5 e kadar sormuyorlar dedi taksici al eline a101 poşeti git
Yürümeye zaten izin var ki bibi. Ama uzak bankamatik bir de köpekler var korkarım o mesafeyi tek gitmeye.

Ege profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…