- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.501
Aynı sebepten sabah 16 tl karla sattım coinimi.Çıkıp geri iniyo gıcık oluyom yavv :)
Korkuyorum ben saf saf beklerken bir gece ana para da sil süpür olcak
Yaaa cok güzel simdi fıtı fıtı gezee burda da ama simdilik ben fıtı fıti geziyorumRobot süpürgem dağıtıma çıkmış kızlar . Artık benim de katyam var
Sende de kedi geziyor fıtı fıtıYaaa cok güzel simdi fıtı fıtı gezee burda da ama simdilik ben fıtı fıti geziyorum
Valla dün veterinere gittim taksiyle ki herkes dişarda polis falanda gördük birşey sormuyorlar izin kağıdı yazmışlardı ama 5 e kadar sormuyorlar dedi taksici al eline a101 poşeti gitPara nasıl çekeceğiz bankamatikten kısıtlamada? Pek yürüme mesafesinde değiller . Araba kullanmakta yasak nasıl olacak?izin alsam polisten olur mu ki?
Ben yine de güzel ilgi görüp yükseleceğini düşünüyorum nedense. Ytdeğildir.Ay beni osmanlı yatırımdaki temsilcim aradi
Genel bilgi verdi işte yakındaki halka arzlar, isleme baslayacak arzlar falan filan
Sonra da gwind ile ilgili bilgi verdi. Şirket aldığımız fiyatın altina satmama garantisi vermiş, bu düşüşün sebebi de şirket içinden birinin yüklü bir miktar satış yapmasıymış, millet de şirketin kendi içinden biri bile satış yapıyorsa ben niye durayım demis. Ytd (ikinci turex vakası oldu resmen dedi)
Aynen gardaşım dedim hahahh
Binanca tr den memnun musunuzMasallah
Ben de al sattan kırpık kırpık devam
2.10 dan aldigim dogeyi 3 ten sattim.
Simdi düsünce almak icin tutuyorum parayi sxp alirim belki ama ne kadar düsükten alsak iyi denir suan bilemedim??
Bir de dolarda tutmak daha mi iyi parayi bibibella?
Ve dolar olarak nasıl yükleniyor binance tr kullanıyorum ben
Memnunum canım birkac güne alısırsın bana da karısık gelmisti baslarda..Binanca tr den memnun musunuz
Ben yeni yükledim ama çok karışık geldi çözemedim
Yürümeye zaten izin var ki bibi. Ama uzak bankamatik bir de köpekler var korkarım o mesafeyi tek gitmeye.Valla dün veterinere gittim taksiyle ki herkes dişarda polis falanda gördük birşey sormuyorlar izin kağıdı yazmışlardı ama 5 e kadar sormuyorlar dedi taksici al eline a101 poşeti git
.inşallah canım ben de satmadım duruyor, dursun bakalım acelemiz yok:)Ben yine de güzel ilgi görüp yükseleceğini düşünüyorum nedense. Ytdeğildir.
Genelde benim içime doğanın tersi olur gerçi
Valla bi kiprışma yokBibiciğim benim 2 gram gümüş arttı mı? Ne zaman zengin eder ki beni?
Senin kailer aldığımdan beri %20 arttı bibi :)) inşallah daha da artarValla bi kiprışma yok
Ayy meminktolarım sayenizde güzelleşecek galibaSenin kailer aldığımdan beri %20 arttı bibi :)) inşallah daha da artar
Ege profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyorHedef girişim ve ege profil bilançoları da güzel, ikisi de portföyümde yoktu, çok dağılmamak için hisse çeşidi artırmak istemiyorum ama hedef girişimi birkaç gün daha araştıracağım, iç güdülerim öyle söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?