- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.461
Ne zaman?Sakin daha değil....
para kazanmamız lazım ne duyarsak atlıyoruz bu yüzden.Ne zaman ne zaman?Ne zaman?
Yok ben almıştım 17.6 da sattım ama destek noktasını bilmiyorum kaçtan alsam diye düşünüyordumpara kazanmamız lazım ne duyarsak atlıyoruz bu yüzden.Ne zaman ne zaman?
Dia bile uyandı ya inanamıyore :)) stop faciası zararım an itibariyle kapandı, devamı gelir inşallah hepimiz içün
Benim tellorla kurduğum bağ gibiSatacağım yeri bilsem coin sayımı 2ye katlamıştım simdiyeonu çözemiyorum işte bağ kuruyorum kendisiyle
Bu abi de 50 yıl öncesinin trt spikeri gibi konuşuyor iki lafından biri istirham ediyorumSakin daha değil....
ne güzel işte bend e etrafımda böyle kibar adamlar istiyorumm.Ama manyakk kuzen napıyorsunnn bir sess ver diyenlerle muhatabımm maalesefBu abi de 50 yıl öncesinin trt spikeri gibi konuşuyor iki lafından biri istirham ediyorumama seviyorum bu adamı genel olarak, bazen hedeflerinde fazla uçtuğunu düşünsem de -_-
Bu abi de 50 yıl öncesinin trt spikeri gibi konuşuyor iki lafından biri istirham ediyorumama seviyorum bu adamı genel olarak, bazen hedeflerinde fazla uçtuğunu düşünsem de -_-
Paradotor var twitterda onu çok takip ederim vide bune güzel işte bend e etrafımda böyle kibar adamlar istiyorumm.Ama manyakk kuzen napıyorsunnn bir sess ver diyenlerle muhatabımm maalesef
hiç twitter hesabım olmadı.Anlaşıldı yatırım için acil twitter hesabı açılacakkkkParadotor var twitterda onu çok takip ederim vide bu
ben banka hisseleri topluyorum.ytdEki Görüntüle 2838495
Böyle bir yazı okudum,güldüm de paylaşmak istedim:)
Denizbak'ta halka arzimi nihayet gorebildim. 440 TL gibi bir miktarı iade etmiş,288tllik arz almış.
Ben de bu 440 TL ile hisse alayım bari dedim.
Ama tabii ki deneyim sıfır :)
Elbette ytd değil ama neler önerirsiniz? En az bir sene tutmayı düşünüyorum
Banka hisseleri senden sorulur sende buradan zengin olacaksın inşallah ceyceyben banka hisseleri topluyorum.ytd
hiç sanmam 2021 bana uğursuz geldi nedenseBanka hisseleri senden sorulur sende buradan zengin olacaksın inşallah ceycey
Kime gelmedi ki ama olsun umutsuz olmayalım bitene kadar belki zengin oluruzhiç sanmam 2021 bana uğursuz geldi nedense
Bende cesaret edemiyorim coin isine esimin isyerinde arkadaslari al sat yapiyorlarmis biz korkuyoruz. Birde ne esim.n3 de b3n cok takip edemiyoruzElti demi coin işinde? Bir ben kalmışımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?