• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ege profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyor
evet egpro bibi, kısa vadede inip çıkacağını tahtacı bilir ama uzun vadede güzel firmaymış az önce biraz baktım, satışları ve özkaynakları artmış, borcu yok vs

Ege profil egpro değilmi geçen bayağı düşmüstü alsaydın keşkes bende hala duruyor
Evet çok güzel düşmüştü egpro bende de duruyor maliyetime gelmedi nakitim olmadığı için maliyette dusuremedim ilk aşkım o benim 😍..
Yıldız pazara geçmek için patron satışı oldu hissede piyasadaki lot sayısını arttirdilar kısa vadede güldürmez ama uzun vadede de üzmez tabiki ytd...

Ceycey robot süpürge gelince deneyimlerini yazar mısın

Hatta millet bir odayı süpürüyormuş sonra robot süpürge calistiriyormus cika n pisliğe şaşırıyormuş

Sen de şaşırır misin lütfen hahahah
Çalıştırmayı beceremedik henüz uygulamayı yükledik olmadı. Youtube videolarını izleyip deneyeceğim

Ceycey robot süpürge gelince deneyimlerini yazar mısın

Hatta millet bir odayı süpürüyormuş sonra robot süpürge calistiriyormus cika n pisliğe şaşırıyormuş

Sen de şaşırır misin lütfen hahahah
Kuzum onlar abartı dyson içinde öyle dediler övdüler övdüler aldım. Bildiğin süpürge işte o da😅ha memnunum ama abartttıkları kadar yok ürün

Kuzum onlar abartı dyson içinde öyle dediler övdüler övdüler aldım. Bildiğin süpürge işte o da😅ha memnunum ama abartttıkları kadar yok ürün
Çıkıyor gerçekten ya. Bizler iyi supuremedigimiz için de olabilir :KK70: az önce markete gittim. Tüm küçük ev aletleri falan indirime girmiş anneler günüiçin robot süpürge de vardı c1 yazıyordu 2bin 50 diyordu sanırım. En azından gerçek indirim yapmislar:KK70:

Çıkıyor gerçekten ya. Bizler iyi supuremedigimiz için de olabilir :KK70: az önce markete gittim. Tüm küçük ev aletleri falan indirime girmiş anneler günüiçin robot süpürge de vardı c1 yazıyordu 2bin 50 diyordu sanırım. En azından gerçek indirim yapmislar:KK70:
Zaten o fiyattı o 😅

Bizim oralarda bi laf var bilir misiniz?
Eldunuz mii 🤣🤣 nerdesiniz yahu
Burdayizzz...
Gün içerisinde çocukla ilgileniyoruz sürekli kapanmayı fırsata çevirelim dedik eğitici kitaplar oyunlar eşimle iki taraftan kampa aldık çocuğu ekrana çok bakıyordu son zamanlar onu kisitladik...

Bizim sitede tüm çocuklar anneleri babaları parkta nasıl yasak anlayamadim...

Bugün bende delirdim gibi :deli: daha ikinci gün ama havanın güzelliğinden muhtemelen dısarı cikıp gezememek çok koyuyor bu havalarda 😏
herkes dışarda dolandı.hatta kamelyaya balonlar koyup doğum günü bile yaptılar biz saflar da camdan baktık anca

Bugün bende delirdim gibi :deli: daha ikinci gün ama havanın güzelliğinden muhtemelen dısarı cikıp gezememek çok koyuyor bu havalarda 😏
Haklısın havalar ısındikca evde kalmak insanı çok zorluyor...Balkon sezonunu açtık tüm gün balkonda vakit geçirdik ama herkes dışarıda çocuklar parkta bizim site biraz merkezden uzak kadınlar çimler üzerinde oturup sohbet ediyorlardı..

Direk tlle dolar aliyorsun canım usdt diye geciyor ben sadece dolarla alış veriş yapiyorum canım sonuçta dolar kazaniyorsun öyle ben binance global kullanıyorum binance tryi para at çek icin kullaniyorum
Selam sitede arama yaparken mesajınızı gördüm. Binance TR ye bankamdan TL yüklemiştim; fakat uygulamadan bankama TL gönderirken sms doğrulaması ve mail doğrulaması yetiyor mu? Ben mi yapamadım. İnş google “a” ile başlayan uygulamanın doğrulamasını istemiyordur çünkü inkansız çözemedim (şifreyi unuttum dediğim için belki de 24 saat izin olmadığı için mi halledemiyorum ama o zaman da uyarı vermesi gerekmez miydi?)

Haklısın havalar ısındikca evde kalmak insanı çok zorluyor...Balkon sezonunu açtık tüm gün balkonda vakit geçirdik ama herkes dışarıda çocuklar parkta bizim site biraz merkezden uzak kadınlar çimler üzerinde oturup sohbet ediyorlardı..
bodrumun nüfusu kaç katına çıkmış ve sadece 30 kusür yoğun bakım yatağı varmış.bu tam kapanmayı tatil sandı herkes.kimi tatile koştu kimi memleketine ve köyüne.oralara da dağıtıp dönecekler

Bibibella Bibibella beni yaktın! Coin almaya başlayalı üç hafta oldu. Küçük küçük £40 pound kazandım. Dün herşeyi saymiştim ertesı sabaha bişey alayım derken burayı açıp okumaya başladım ( konu açıldığından beridir sesiz takıpçiyim) ki hayatta gece 1:30 a kadar uyanık kalmam olacağı varmiş, aldim mi ben SXP yi £4 pound ostünden, tam zirveden😂 tüm kârim gitti.. sadece bi haftalık geçmişe baktim durmadan yükselmiş, sazan gibi atladım öyle🥴

Back
X