- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.481
Günaydın gümüşbank kızçeGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonları olsun inşallah:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gümüşbank kızçeGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonları olsun inşallah:)
Neyse banlatmamayim kendimiGünaydın kızlar, bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü, ama bir emek sömürülmesine uyandim sabah sabah :)
Uzaktan çalışacağımız dönemde şirket, maaşımizın 3te1ini kesme kararı almıştı.
Ama sadece 20 gün odeyecegi halde dün 'zaten evdesiniz,herkes haftasonu da calissin' dedilerbaşımıza da birini getirdiler; kaytarmayalim, sabahın köründe bize iş kitlesin diye.
Yani zaten bu 17 gunluk kısıtlamanın 6gunu haftasonu, 3 günü Arif bayram - calismayacagimiz günler.
Kalan 8 iş gününü 10 gün olarak kesmissin.
Neden maaşımın odenmeyecegi günler için sabah 9-aksam 6 aynı performansi sürdürmem ve hatta ekstra haftasonlari da çalışmam isteniyor ki? Ne bu tantana, ne bu iş kitleme çabaları anlamış değilim.
Şirketlerin aklı gidiyor , bir kuruş paraları ziyan olacak diye...
Neyse ,sinirlenmemeye ve topikten şaşmamaya çalışayım;
Yeni bir halka arz duyurusu yapayim;
Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Talep Toplama: 6-7 Mayıs
Hisse Kodu: #KLKIM
Fiyat: 13.75 - 14.75 TL
Dağıtım: Eşit
----
Ha, hevesim kaldı mı? Aslinda kalmadı
Ben bu halka arzlari ilk bilmemkac ay acılış fiyatının altına dusmeyecek,yani risksiz diye sevmiştim. Ana sonraları gördük ki öyle bir şey yokmus... Eğer Cante'den kar edersem belki girerim..
Günaydın kızlar, bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü, ama bir emek sömürülmesine uyandim sabah sabah :)
Ama sadece 20 gün odeyecegi halde dün 'zaten evdesiniz,herkes haftasonu da calissin' dedilerbaşımıza da birini getirdiler; kaytarmayalim, sabahın köründe bize iş kitlesin diye.
Yani zaten bu 17 gunluk kısıtlamanın 6gunu haftasonu, 3 günü Arif bayram - calismayacagimiz günler.
Neden maaşımın odenmeyecegi günler için sabah 9-aksam 6 aynı performansi sürdürmem ve hatta ekstra haftasonlari da çalışmam isteniyor ki? Ne bu tantana, ne bu iş kitleme çabaları anlamış değilim.
Yeni bir halka arz duyurusu yapan;
----
Ben bu halka arzlari ilk bilmemkac ay acılış fiyatının altına dusmeyecek,yani risksiz diye sevmiştim. Ana sonraları gördük ki öyle bir şey yokmus... Eğer Cante'den kar edersem belki girerim..
Aaah nomu ah dayanamadın dimiGünaydın kızlar..
Coine 600le girip 760 gördüm.
Gece 790 i aşmıştı aslında ama ellemedim düştü.
Al sat yapmadan bir ileri iki geri yürüyor.
Doğru yerde al sat yapmak lazım.
Artık hiç yanılmayan (!) duygularımla hareket edeceğim.
Eth yerinde sayıyor diye sattım uçtu mesela..
Kaderim kaderim:)
Aaah nomu ah dayanamadın dimiiti teknik analiz bilgisi yoksa al-sat kazandırmaz nomum al-tut-hedefte bozdur stayla bize en uygun olanı :)) ama vakit ayırıp grafik vs öğrenirsen al-sat yapabilirsin
Etheryuma hiçbir şey olmaz (gülben ergen tonuyla söylüyorum), sxp de iyi fiyattan aldın sen, ana parana bişey olacağını sanmıyorum nomu :)) ben bile geçenki zararımı çıkarttım. Hiç birşey yapmayıp yükselmesini bekleyerekÇıkıp geri iniyo gıcık oluyom yavv :)
Korkuyorum ben saf saf beklerken bir gece ana para da sil süpür olcak![]()
Böyle bir hakları yok nasıl hem uzaktan çalıştırıp hem maaş kesecekmiş onlar?Günaydın kızlar, bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü, ama bir emek sömürülmesine uyandim sabah sabah :)
Ama sadece 20 günlük maaş ödeyeceği halde dün 'zaten evdesiniz,herkes haftasonu da calissin' dedilerbaşımıza da birini getirdiler; kaytarmayalim, sabahın köründe bize iş kitlesin diye.
----
Etheryuma hiçbir şey olmaz (gülben ergen tonuyla söylüyorum), sxp de iyi fiyattan aldın sen, ana parana bişey olacağını sanmıyorum nomu :)) ben bile geçenki zararımı çıkarttım. Hiç birşey yapmayıp yükselmesini bekleyerek![]()
Eşim isterse bölge çalısmaya veya ssk ya şikayet edebilir diyor muhasebeci eşim sorularıniz varsa alayımGünaydın kızlar, bugün 1 Mayıs emek ve dayanışma günü, ama bir emek sömürülmesine uyandim sabah sabah :)
Ama sadece 20 günlük maaş ödeyeceği halde dün 'zaten evdesiniz,herkes haftasonu da calissin' dedilerbaşımıza da birini getirdiler; kaytarmayalim, sabahın köründe bize iş kitlesin diye.
----
Eşim isterse bölge çalısmaya veya ssk ya şikayet edebilir diyor muhasebeci eşim sorularıniz varsa alayım![]()
AşkimsularO degilde
Sxp sand stmx cinim![]()
MasallahAşkimsular3 binlerde cüZdan
Cennet Mahallesi Pembe Şopar Pembe GIF - CennetMahallesiPembe ŞoparPembe ÇingenePembe - Discover & Share GIFs
Ben niye gif ekleyemiyorum![]()
Şu ara biraz incele çözmeye çalış yeni coin de alırsın yine, şu an elindekiler sağlam coinler zatenTamam korkmuycam ınsallah![]()
Aşkimsular3 binlerde cüZdan
Cennet Mahallesi Pembe Şopar Pembe GIF - CennetMahallesiPembe ŞoparPembe ÇingenePembe - Discover & Share GIFs
Ben niye gif ekleyemiyorum![]()
Direk tlle dolar aliyorsun canım usdt diye geciyor ben sadece dolarla alış veriş yapiyorum canım sonuçta dolar kazaniyorsun öyle ben binance global kullanıyorum binance tryi para at çek icin kullaniyorumMasallah
Ben de al sattan kırpık kırpık devam
2.10 dan aldigim dogeyi 3 ten sattim.
Simdi düsünce almak icin tutuyorum parayi sxp alirim belki ama ne kadar düsükten alsak iyi denir suan bilemedim??
Bir de dolarda tutmak daha mi iyi parayi bibibella?
Ve dolar olarak nasıl yükleniyor binance tr kullanıyorum ben