- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.241
Bana basit geldi ama hangi binance bilmem TR olan sanırım. Analizden anlamam da alıp satma kolaydıBu binance uygulamasını kullanabilene bravo yani.
Ne kadar karışık.alim işini beceremedim bile kaldı ki analiz etmek
Binance Tr şuan bendeki.Bana basit geldi ama hangi binance bilmem TR olan sanırım. Analizden anlamam da alıp satma kolaydı
Halka irzzArkadaşlar selamlar
Ben katılmayacağım ama grubumuza alakalı diye paylaşıyorum
2 yeni halka irz haberi geldi hahaha
Halka irzz
Kelime oyunu yaptın sanmıştım yaAy yanlış olmuş hahahah arz diyecektim haahaah
Kelime oyunu yaptın sanmıştım ya
Niye katılmıyon yesam yeni başladıydık furyaya, daha borçlarını bize iteleyecek çok firma var yazık değil mi onlaraAy yanlış olmuş hahahah arz diyecektim haahaah
Içimdeki çocuk katıl be bi çorba iceriz diyor aslında hahahahabbNiye katılmıyon yesam yeni başladıydık furyaya, daha borçlarını bize iteleyecek çok firma var yazık değil mi onlara
Içimdeki çocuk katıl be bi çorba iceriz diyor aslında hahahahabb
Ben bu saatten sonra uzun süre elimde tutmayacağım arzlara girmem.cidden çok başvuru var,kim katılır bilmembioen ve canteye katılan varmıydı aramızda?şu an ne durumdalar nasıl gitti?
Çorbayı sen de içebiliyosan iyi :))Içimdeki çocuk katıl be bi çorba iceriz diyor aslında hahahahabb
Ben gwind ile kapanışı yaptım yuppim sarmadı beni halka arzBen bu saatten sonra uzun süre elimde tutmayacağım arzlara girmem.cidden çok başvuru var,kim katılır bilmembioen ve canteye katılan varmıydı aramızda?şu an ne durumdalar nasıl gitti?
Bende gwind le kapattım.baktım eksi açtı ilk gün, hemen sattım canteyide iptal ettim.3 kuruş para kazancaz stres yapıyorlarBen gwind ile kapanışı yaptım yuppim sarmadı beni halka arz
yoooo gayet doğru olmuşAy yanlış olmuş hahahah arz diyecektim haahaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?