- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.261
halka arz imparatorluğu törenle çöktü.en iyisi sağlam yükselme ihtimali yüksek hisse toplamak.Bende gwind le kapattım.baktım eksi açtı ilk gün, hemen sattım canteyide iptal ettim.3 kuruş para kazancaz stres yapıyorlar
1 gram da sen al a geçO zaman ben yazayim ya özlü sözümüzü
Halka arzlar bitti arkadaşlar hahaahahhahahahhahha
Aynen bence dehalka arz imparatorluğu törenle çöktü.en iyisi sağlam yükselme ihtimali yüksek hisse toplamak.
1 gram da sen al a geçmemişmiydik
henüz almadımm ki.herkes başka şey söyleyince kafam karıştı .dyson aldım 4300 e 1.5 olmadı şu an 3800 e düşmüş sinir oldumm.ya anneler gününe bu merette düşerse diye onu bekliyorummAman bizde özlü söz çok
Sıralasam 20 tane rahat bulurum ahaha
Robot süpürge al da ceycey sonra zincir yapalım ben de alayım.yaaaa
henüz almadımm ki.herkes başka şey söyleyince kafam karıştı .dyson aldım 4300 e 1.5 olmadı şu an 3800 e düşmüş sinir oldumm.ya anneler gününe bu merette düşerse diye onu bekliyorumm
O çocuğun ağzına terlikle vur dürtmesin seniOh ikisi de oransalmis çocuk sustu hahahhah
Eskisi gibi çok katılım olmayacak sanırım çünkü son olanlar hep eksi açtı cesaret edemiyor insanlar haklı olarakArkadaşlar selamlar
Ben katılmayacağım ama grubumuza alakalı diye paylaşıyorum
2 yeni halka irz haberi geldi hahaha
Al ceycey al sen alırsan bende alacağım al ceycey alAman bizde özlü söz çok
galata var bende malesefHala galata tutan varmi ne durumda
Aldigim zaman bile pisman oldum kokusu cikmisti al tahta bekle tavan bekle ciksss surecek birsey degilmis ya
Otekiler nasil acti, bioen eksi acmis
2 tane daha onaylanmis aman eksik kalsinlar
al benden de o kadar 2.gün 80 tl kardaydı artar diye dursun dedim.Galata yı satmadım ben duruyo öyle 3/5 yükselsin zararına satmıyım dedim ama komple kapatıp giderlermi acaba
Of sen yazınca hatırladım eşimede aldırmıştım ben niye satmıyoruz düşüyor diye söyleniyor bende yükselir diyorum daha çok düşüyoral benden de o kadar 2.gün 80 tl kardaydı artar diye dursun dedim.
şimdi 35 tl zarardayim
yesa süpürgeyi aldım zinciri yapabilirizzzAman bizde özlü söz çok
Girmeyin kanıma nolur rowentamin üzerine kuma getirmek istemiyorumyesa süpürgeyi aldım zinciri yapabilirizzz
Biraz parayı bulunca hemen genç süpürgelere bakıyon hiç yakışıyor muGirmeyin kanıma nolur rowentamin üzerine kuma getirmek istemiyorum
Zengin çikabilme ihtimalimiz daha yüksekMerhaba kızlar nasılsınıznevrim döndü bu hafta, akşamları muhabbetiniz bol oluyor maşallah, ben tavuk gibi erkenden uyuyorum hepsini okudum hiç yazamadım özledim sizi
Borsaya iyice daldım inşallah boğulmam
Coine devam
Diyet devam
Kapanmadan zengin ve fit çıkalım inşallah
Canteyi bekliyorum daha gitmedi borsayaBen bu saatten sonra uzun süre elimde tutmayacağım arzlara girmem.cidden çok başvuru var,kim katılır bilmembioen ve canteye katılan varmıydı aramızda?şu an ne durumdalar nasıl gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?