• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende gwind le kapattım.baktım eksi açtı ilk gün, hemen sattım canteyide iptal ettim.3 kuruş para kazancaz stres yapıyorlar
halka arz imparatorluğu törenle çöktü.en iyisi sağlam yükselme ihtimali yüksek hisse toplamak.

Aman bizde özlü söz çok

Sıralasam 20 tane rahat bulurum ahaha

Robot süpürge al da ceycey sonra zincir yapalım ben de alayım.yaaaa :KK43:
henüz almadımm ki.herkes başka şey söyleyince kafam karıştı .dyson aldım 4300 e 1.5 olmadı şu an 3800 e düşmüş sinir oldumm.ya anneler gününe bu merette düşerse diye onu bekliyorumm :KK53:

henüz almadımm ki.herkes başka şey söyleyince kafam karıştı .dyson aldım 4300 e 1.5 olmadı şu an 3800 e düşmüş sinir oldumm.ya anneler gününe bu merette düşerse diye onu bekliyorumm :KK53:

Bak anneler günü indirimi çok mantikliymis
.hadi insallah gönlüne göre bi tane bulur alır ve çok memnun kalırsın inşallah

kaldıracağım ayakkabıları yıkadım kuruyorlar 2 tane sökük kıyafetim vardı onları diktim montları attım makineye 2 tane.kuruyunca baza altına gidecekler.evi biraz hafifletmek istiyorumm fazla tabak çanak vereceğimm ihtiyacı olanlara.yürüyüş bandınıda devreye sokayım yarın.belki heveslenir yürürüm.17 günü iyi değerlendirmem lazım ki açılım olunca deli gibi sokaklara koşayımm :rolleyes:

Hala galata tutan varmi ne durumda
Aldigim zaman bile pisman oldum kokusu cikmisti al tahta bekle tavan bekle ciksss surecek birsey degilmis ya

Otekiler nasil acti, bioen eksi acmis

2 tane daha onaylanmis aman eksik kalsinlar
galata var bende malesef :(

99 lotta 35 tl zarardayım

Merhaba kızlar nasılsınız 🤗 nevrim döndü bu hafta, akşamları muhabbetiniz bol oluyor maşallah, ben tavuk gibi erkenden uyuyorum hepsini okudum hiç yazamadım özledim sizi :KK68:

Borsaya iyice daldım inşallah boğulmam 😂
Coine devam
Diyet devam

Kapanmadan zengin ve fit çıkalım inşallah :dua:
Zengin çikabilme ihtimalimiz daha yüksek 🤣

Back
X