- 20 Ocak 2010
- 46.435
- 168.643
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.221
Olmasın lutfen
Ahahah
Hedef 6.66 mi sence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmasın lutfen
Ahahah
Hedef 6.66 mi sence
Ben de aldım şimdi aselsan60’ar liralık aselsan ve deva aldım
Izmir de gocuyor resmen bizde bebegin kontrolu icin hastaneye gittik cok yogun herkes yazliga kacma derdinde.İnsanlar cildırmıs ya izmirde trafik olmaz trafik var veterinere gittim ama 2 dk lik yolu yarim saate zor gittikveteriner masrafıda ayrı olay simdi bunu esime söylemem lazim pff yaptıralim diye sokak hayvanı ama bin tl masraf ciktı bütün disleri cekilmesi lazım
hep yara ağzı
![]()
Hele bugün daha berbat gidebilen gidiyor nasıl trafik nasil yoğunlukIzmir de gocuyor resmen bizde bebegin kontrolu icin hastaneye gittik cok yogun herkes yazliga kacma derdinde.
Kaymakamliklar hinca hinc dolu insanlar bir arada kapali ortamda olunca kapanmanin anlami kalmiyor. izin icin bir o kadar e devlet basvurulari vardir eminim. Yetiskinlerin psikolojisi bozuldu zaten. çocuklar icin uzuluyorum onlarinda dilinde yasak kapanma virus .Hele bugün daha berbat gidebilen gidiyor nasıl trafik nasil yoğunluk
Günaydınlaarr
Binance dan 710 liralık karımı çektim. 14 gr gümüş aldım. Gümüşü 50 gr a tamamladım
Geri kalaan paramı da maarket pazar harcıcamm![]()
Valla çok iyi para .helal olsunYalniz bir şey diycem 710 lira çok iyi para değil mi?
Yatırımdan anlamayan kadınlara bakın hele.
Kitap yazacaksınız kitap!
Aslanlarım benim!
Gazeteci gazeteci huuu gel bugün vardigimiz yeri de haber yap![]()
23nisanda 1400 lira ile al sat yapa yapa 27 nisanda satmış dolarda bekletmişim. Karı çektim kalaan 1538 lira ilee yenisine girdimYalniz bir şey diycem 710 lira çok iyi para değil mi?
Yatırımdan anlamayan kadınlara bakın hele.
Kitap yazacaksınız kitap!
Aslanlarım benim!
Gazeteci gazeteci huuu gel bugün vardigimiz yeri de haber yap![]()
Gramcı sen ne kadar erken uyanıyorsun her gün dikkatimi çekiyorGünaydın kizlarrrrrrrr
Böl kazançlar olsun hepimize:)
Gramcı sen ne kadar erken uyanıyorsun her gün dikkatimi çekiyor![]()
Evet o yüzden pek denk gelemiyoruz benide o saatlerde görebilirsin herkes yatınca rahat rahat takılıyorum. Ben bugün yine aldım 12 gr gümüş ülkenin rezervini ben bitircem yakında ytd diyim de başım ağırmasınAma gece 01.00 larda göremezsiniz beni pek hahhahah
Erken kalkıp gumus ne oldu diye bakiyorum haahha
Gümüş akımını kim başlattı ya kimin firkiydi resmen bağımlılık yaptı bende![]()
Hahahahha muhteşemEkmek aldın 7 tl mi arttı gümüş al
Kumbaradaki para 7 tl mi oldu gümüş al
Evdeki tüm bozuklukları topladın 7 tl mi oldu gümüş al
Hahaah