• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar cildırmıs ya izmirde trafik olmaz trafik var veterinere gittim ama 2 dk lik yolu yarim saate zor gittik 🤦🏼‍♀️ veteriner masrafıda ayrı olay simdi bunu esime söylemem lazim pff yaptıralim diye sokak hayvanı ama bin tl masraf ciktı bütün disleri cekilmesi lazım ☹️ hep yara ağzı 😭
Izmir de gocuyor resmen bizde bebegin kontrolu icin hastaneye gittik cok yogun herkes yazliga kacma derdinde.

Hele bugün daha berbat gidebilen gidiyor nasıl trafik nasil yoğunluk
Kaymakamliklar hinca hinc dolu insanlar bir arada kapali ortamda olunca kapanmanin anlami kalmiyor. izin icin bir o kadar e devlet basvurulari vardir eminim. Yetiskinlerin psikolojisi bozuldu zaten. çocuklar icin uzuluyorum onlarinda dilinde yasak kapanma virus .😣virusle birlikte issizlik gecim sikintisi artti sonuc istismara ugrayan cocuklarin sayisinda artis cokmus. Allah yardim etsin.

Günaydınlaarr :KK200:

Binance dan 710 liralık karımı çektim. 14 gr gümüş aldım. Gümüşü 50 gr a tamamladım :rapci:

Geri kalaan paramı da maarket pazar harcıcamm:KK30:

Yalniz bir şey diycem 710 lira çok iyi para değil mi?
Yatırımdan anlamayan kadınlara bakın hele.
Kitap yazacaksınız kitap!
Aslanlarım benim!

Gazeteci gazeteci huuu gel bugün vardigimiz yeri de haber yap :D

Yalniz bir şey diycem 710 lira çok iyi para değil mi?
Yatırımdan anlamayan kadınlara bakın hele.
Kitap yazacaksınız kitap!
Aslanlarım benim!

Gazeteci gazeteci huuu gel bugün vardigimiz yeri de haber yap :KK70:
23nisanda 1400 lira ile al sat yapa yapa 27 nisanda satmış dolarda bekletmişim. Karı çektim kalaan 1538 lira ilee yenisine girdim

Hakkatten iyi kazanmışım aslında. Param yok diye hayıflanıyordum. Aman neyse kocam duymasıın:KK70:

Ama gece 01.00 larda göremezsiniz beni pek hahhahah

Erken kalkıp gumus ne oldu diye bakiyorum haahha
Evet o yüzden pek denk gelemiyoruz benide o saatlerde görebilirsin herkes yatınca rahat rahat takılıyorum. Ben bugün yine aldım 12 gr gümüş ülkenin rezervini ben bitircem yakında ytd diyim de başım ağırmasın :KK70: :KK70:

Bugün çok yoruldum.kapanma olacak diye eline evrağını alan gelmiş.işin garip yanı biz kapanmada çalışıyoruz,evraklarını alıp gelenlerde muaf.haftaya randevu veriyorum adamlar bugün 5 dk bak diyor 🤯 başkasının işini bırakıp ona bakacakmışımm17 gün kapanıyormuşuz.biz çalışıyoruz sizin izniniz varmı dedim, evet var, o zaman neyin derdindesin? Millet fırsatçılık yapmaya yer arıyor 😡 en az 10 kişi bunu yaptı

Back
X