- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.201
Coinin nerden alındığını bırak daha doğru düzgün ne olduğunu bile bilmiyorum . Bu konuda yanlız değilsinCahilim cahil .
Coin i nereden alıyorsunuz ?
Vallahi taslancam şimdi
Esila muazzam yol katetmiş bu konuda, gerçekten takdir ettim.
ben de hiç almadımmmCoinin nerden alındığını bırak daha doğru düzgün ne olduğunu bile bilmiyorum . Bu konuda yanlız değilsin
coinciler uyudu galiba.sabah sorun sizSorarken çok utanmıştım.iyi oldu sağolun
Cahilim cahil .
Coin i nereden alıyorsunuz ?
Vallahi taslancam şimdi
Esila muazzam yol katetmiş bu konuda, gerçekten takdir ettim.
Aha çok değil 1 hafta önceki ben :)
Hep kızlar yoruluyor bu kez ben anlatayım.
Coin dünyası sanal para dünyası.
Esasen güvenilir değil diyen de çok.
Son zamanlarda çok yaygın. Hatta bizim ilgimizi çekip de bir cesaret adım atana kadar oranın kaymağını yiyen çok olmuş. Belki de geç kaldık.
Lâkin dayanamadım artık kızların coin muhabbetine. Ben de bir gayretMihail Zoscenko ve yesa cigimin yardımlarıyla ufak giriş yaptım.
Anlatıyorum.
Başlangıç için tanıma amaclı Btcturk ya da binance tr uygulaması indirilir. Ben coin çeşidi bir parça daha çok diye binance tr ile başladım.
Ondan büyüğü de var ama şimdilik kalsın dedim.
Kayıt olurken kimlik fotosu ve selfie istiyor. Kimlik doğrulaması ardından ziraat ve vakıftan 7/24 para yatırma şansı var. Diğer bankalardan mesai saatlerinde.
Yatırdıktan sonra coin seçeneklerine tek tek girip grafiklerine göz atmak lazım. Yükselme çıkma durumlarına göre içinin ısındığı bir coinden küçük miktar al ve gözlemle :)
Sonra karıştıra karıştıra tanıyorsun uygulamayı..
Umarım faydalı bir anlatım olmuştur. Aslında ben de hala çok acemiyim. :)
Günaydınlar kızlar...
Günaydın canım nomum:)
600 liram 650 tl olmuş.
Ne diyon bebek zengin olur muyum?
Yürü beeeee daha ne olsun
Olacağız canım hep beraber hem de
Kolay gelsin canımHerkeslere günaydınlar, yine yoğun bi gün olacak benim
Çok teşekkür ederim nomu.Aha çok değil 1 hafta önceki ben :)
Hep kızlar yoruluyor bu kez ben anlatayım.
Coin dünyası sanal para dünyası.
Esasen güvenilir değil diyen de çok.
Son zamanlarda çok yaygın. Hatta bizim ilgimizi çekip de bir cesaret adım atana kadar oranın kaymağını yiyen çok olmuş. Belki de geç kaldık.
Lâkin dayanamadım artık kızların coin muhabbetine. Ben de bir gayretMihail Zoscenko ve yesa cigimin yardımlarıyla ufak giriş yaptım.
Anlatıyorum.
Başlangıç için tanıma amaclı Btcturk ya da binance tr uygulaması indirilir. Ben coin çeşidi bir parça daha çok diye binance tr ile başladım.
Ondan büyüğü de var ama şimdilik kalsın dedim.
Kayıt olurken kimlik fotosu ve selfie istiyor. Kimlik doğrulaması ardından ziraat ve vakıftan 7/24 para yatırma şansı var. Diğer bankalardan mesai saatlerinde.
Yatırdıktan sonra coin seçeneklerine tek tek girip grafiklerine göz atmak lazım. Yükselme çıkma durumlarına göre içinin ısındığı bir coinden küçük miktar al ve gözlemle :)
Sonra karıştıra karıştıra tanıyorsun uygulamayı..
Umarım faydalı bir anlatım olmuştur. Aslında ben de hala çok acemiyim. :)
Günaydınlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?