- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.181
Bende hiç bilmiyoumYooo coin için değil genel teknik analiz. Ben o kadar bilmiyorum ki bana çok değişik şeyler öğrendim gibi geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç bilmiyoumYooo coin için değil genel teknik analiz. Ben o kadar bilmiyorum ki bana çok değişik şeyler öğrendim gibi geldi![]()
Oracle coinler daha yürümedi doğru dürüst. Band de oracle (trb ve dia gibiBende bugün 2 gün önce 100 dolara aldığım band ı 120 dolara sattım.emir vermiştim gerçekleşmiş daha doğrusu,inşallah uçup kaçmaz arkasından bakakalmamtotalde hala zarardayım ama
![]()
Okan yorgancı kripto paraları hiç sevmezYooo coin için değil genel teknik analiz. Ben o kadar bilmiyorum ki bana çok değişik şeyler öğrendim gibi geldi![]()
Bari biraz daha al da iyice düşsün ceycey sana karşılığında gümüş veririmaltın alın altın.bakın ben aldım sizin için hemen düştüüü.ytd![]()
Hep diyorum takip ettigim kişi düsüsler fırsat demek diyor E Esila09 var sxp yi 2.8 den alan yilaaannnnSağ ayakla girdigim binance uygulamasinda dk bir alasa olunca piyasalar epey bir eksideydim ben de malum..Bugün ilk kârimi aldim
Ekside oldugum coinleri ellemeyip birkac adimla baska coinlere yonelip al sat ile kazandim.
Kendi aranizda konusurken sizden de isleyisle ilgili farkinda degilsiniz ama bilgilendim.
Bibibella tesekkür ederim size farkinda olmadan bana yardimci olmus oldunuz
Coinler düsüsteyken zarardayken bile düsüsten faydalanmak icin soylemis oldugunuz birkac hamle birim maliyetimi toparladi..
Sanirim öğrenince zevkli olmaya baslayacak..
Tesekkürler kizlar![]()
Sxp yi esila sayesinde tanidim
Sxp yi esila sayesinde tanidimİnanir misiniz sifir bilgim ile girdim bu topik altinda sizlerin konusmalarinizdan gaza gelerek..
Coinleri hic tanimiyordum.Kesinlikle cok verimli bir ortam ba yil dim..Kücük rakamlarla deneyerek ögreniyorum:)
Mihail esila hamis sevgiye yolculuk herbirinizden aliyorum yararima bilgileri helal edin sizde![]()
Sapık gibi sahura kadar piyasa kovalıyorumAman ne demek
Yukarida yazdigim gibi bakin sabirli olun ben cok sabirsizliktan neler kacirdim
Ve okuyun arastirin mutlaka cok okuyun
Sxpde beklenti yuksek bir tek o ralliye cikmamis ama bakalim neler olacak
Sapık gibi sahura kadar piyasa kovalıyorumKesinlikle arastiriyorum sxp yi 2.8 de yakalamak yalniz?
Uzun vadede degilde al satla kısa sürede az az birşeyler yaparak ögreneyim diyorum baslangic icin.
Hisselere de biraz el attim mesela.Gümüste alacagim vakıf katılımdan hesap actiracagim..
Fena gazlandim![]()
Kesinlikle cok haklisiniz hedeflemek lazim ben elde etmek istedigim kari hesaplayip oradan yürüdüm bugun mesela..Dr yad stop emri anlatmisti bende emir girmenin mantigindan coini biraz takip ediyorum oncelikle..düstügünde almak icin emri verdim sonrasinda da su rakama ulasinca sat emrini verdim.Bu donemde nacizene tavsiyem direncleri ogrenip kademeli kar alip beklemek
Cunku erken cikarsaniz ekrani izleme olasiliginiz cok yuksek
Ana hedefe ulasana kdr sayi da arttirabilirsiniz. Satip az geri salinca tekrar almak 0.1 bile artsa kar kardir
Sxp pazar aksami kalpten giderken ani bir kararla yaptigim bir hareketti. Ztn surunuyorum ölmem dedim![]()
Kesinlikle cok haklisiniz hedeflemek lazim ben elde etmek istedigim kari hesaplayip oradan yürüdüm bugun mesela..Dr yad stop emri anlatmisti bende emir girmenin mantigindan coini biraz takip ediyorum oncelikle..düstügünde almak icin emri verdim sonrasinda da su rakama ulasinca sat emrini verdim.
Uyandigimda gerceklesmisti cok sevindim..
Galata ne kadar üzdüyse doge coin sevindirdi
Kesinlikle cok haklisiniz hedeflemek lazim ben elde etmek istedigim kari hesaplayip oradan yürüdüm bugun mesela..Dr yad stop emri anlatmisti bende emir girmenin mantigindan coini biraz takip ediyorum oncelikle..düstügünde almak icin emri verdim sonrasinda da su rakama ulasinca sat emrini verdim.
Uyandigimda gerceklesmisti cok sevindim..
Galata ne kadar üzdüyse doge coin sevindirdi
Valla gram yazasim yokyenGEnC hep görüyom aşağıda 2 yazsana guzum
Evet evet bende bekletmeden cekiyorum birakmak pek mantıklı degil orada cekmeden..Ben doge almam almadim mutlaka tepede kalan oluyor hic sevmedigim is
Valla hepimiz bir değişik olduk haklısın bende bu kapanmaya çok takmış durumdayım ama kendimi oyalamaya çalısıyorumValla gram yazasim yokBibibella 'cım. Aldığım galata halka arz şimdiden dipleri boylamiş. Hazır minicik zararım varken satsam mi, yoksa artmasını mi beklesem, turex gibi daha da düşer mi diye düşüncelerdeyim...
Onun dışında (bu dönemde çoğu insan gibi) hayatım sallantıda gidiyor, iyice herşeyden bikma durumuna geldim. Kafamda cevaplarını bulamadığım sorularım var, mevcut bir durumumdan gerçekten kurtulmak istiyorum ama bir türlü bir adım atamıyorum,üstümde atalet var resmen...
Gibi gibi seyler yüzünden keyfim yok çok. Yine de girip okuyorum vaktim oldukça sayfalari^^
Gelecek ay sonundan basına kadar bir kaç gün boyunca zenginimEe kızlar ne zaman zenginiz anlatsanıza biraz![]()