- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.161
Eee ne iş yapıyorlarmış madem yardımcı olmuyorlar?ülkede herkes bir dernek,bir vakıf kurup kendini zengin etme derdinde, orda burda eylem yapsınlar başka bi işe yaramasınlar o zamanHayvan derneklerinede ulasamiyorsun çok nadir yardım oluyor kuru mama yardimı bile alamamıstık annem icin bütün mahallenin kedilerini besliyordu düzenli eski evin orda
Ayy nasıl nasıll
Sağolsun maddi yardimda bulundu canımAyy nasıl nasıllbizede anlat
Şu mübarek günde çok büyük sevap Allah kabul etsin.Bende veteriner sanmıştımSağolsun maddi yardimda bulundu canım
Sahte veteriner kaynıyor site zatenŞu mübarek günde çok büyük sevap Allah kabul etsin.Bende veteriner sanmıştım
Hahaha herkes birşey bi biz düz insan galibaSahte veteriner kaynıyor site zatendr yad onlardan değildir kefilim
Fazla düzüz bibim zaten bu yüzden fakiriz yaHahaha herkes birşey bi biz düz insan galiba
Bide bana kefilsin dimi ceyceySahte veteriner kaynıyor site zatendr yad onlardan değildir kefilim
Senin gibi düzmü olur kızHahaha herkes birşey bi biz düz insan galiba
Senin iç organlarına kadar kefilimBide bana kefilsin dimi ceycey
Tabi tabi yedikFazla düzüz bibim zaten bu yüzden fakiriz ya
43.20 tl lik dolap satışı yapıldı, parayı hesaba at dedim. Gelince gümüş alacağım inşallah :)
Yeminle fakirim paraları pırlantalara dökmem tamamenn tasarrufsuzluğumdan. Ölümlü dünyaaa amannnn dedim dedim aldımTabi tabi yediksende ne cevherler gizli, hep mütevazilikten dönmüyorsun ortalara
Canım ben zenginlikten bahsetmemiştimkiYeminle fakirim paraları pırlantalara dökmem tamamenn tasarrufsuzluğumdan. Ölümlü dünyaaa amannnn dedim dedim aldımaraba modeli yükseltme deyimi mesela benim için yabancı 2014 de çocukluk arkadaşım dostum meme kanserinden vefat etti annesi de aynı hastalıktan ölmüştü annesiz büyüdü. Onun vasiyetiydi bana bu dünya boş canın ne isterse onu al pazara bile gitsen en güzel kıyafetini giy saklama her günü son günün gibi yaşa dedi. Onun vefatından sonra aldım 3 yıl boyunca takı işte.Eski bir siyasinin kızıydı ne evlendi ne evladı oldu göçtü gitti. Devamlı para biriktirip harcamamayı hayatı ertelemeyi asla doğru bulmam o yüzden
Ahahahah alım satıma karar vermeye yarayan indikatörlerden birtanesi:)Yani o ne demek oluyorbide hangi kursu aldın canım?
Yok ayol altı üstü bir üniv. Diplomam var ha bir de açıköğretimden bir bölüm okudum ama o kolaydı çalışmadan bittiCanım ben zenginlikten bahsetmemiştimkidüz bir insan değilsin manasında demiştim.eğitimli,kendini geliştirmiş ve daha burda söylemediği birçok meziyeti olan bir insan manasında
Aa bende onun borsa temel analiz eğitimini aldım güzel anlatıyordu.udemy ye bakayın ben bi.coin için özelmi yapmış yoksa teknik analiz dediği eğitimlerin içindemi?Ahahahah alım satıma karar vermeye yarayan indikatörlerden birtanesi:)
Okan Yorgancı’nın eğitimini aldım, umduğumdan güzel çıktı
Henüz o kadar ilerleyemedim ama 66.6 diyen var 100 diyen var. Ağanın eli tutulmaz artık nereye giderse, ben zengin edeceğine inanıyorumAyy zengin olcakmıyızheder kaç 66 mı
Yooo coin için değil genel teknik analiz. Ben o kadar bilmiyorum ki bana çok değişik şeyler öğrendim gibi geldiAa bende onun borsa temel analiz eğitimini aldım güzel anlatıyordu.udemy ye bakayın ben bi.coin için özelmi yapmış yoksa teknik analiz dediği eğitimlerin içindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?