Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadarumarım dediginiz gibi olur ytd:))

Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadarumarım dediginiz gibi olur ytd

Ben dün ve bugün bankaya gittim. Kimse yok ya. Dün direkt aldı. Bugün işlemim gisedeydi onda da birisi işlemini yaptırıyordu zaten sonra beni aldı. Sıra bile vermiyorlardı o kadar yani. Taktim iki maske siperlik gittim 10 dakika sürmedi ya. Dünkü hele 3dakika olabilir

Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadarumarım dediginiz gibi olur ytd
Ahahaha uyduruyormuyum bilmem ama hocanın anlattığı şeyle gerçek hayatta karşılaşınca çok sevindim:) sxp nereye gider bilmiyorum ama ben kendi adıma ümitlendim:)

Belediyenin veterineri yok mu? Hayvan derneklerinin falan?

İlk once alıstirmaya calışsınlar belediye gelip alıyor ne yapiyor sanıyorsunuz bakiyor mu
Belediyeden belediye ye degisiyor ama en azindan asisi yapilabilir. Burada ne zaman istesek veteriner gelip bakıyor isyerinde besledigimiz bir sokak kopegi vardi birgun hic sesi cikmiyor bir baktik kasiginda kesik var aradigimiz gb gelip bakimini yaptilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…