- 20 Ocak 2008
- 15.189
- 31.957
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.141
Kizlarrr 1 mayis itibariyle bankaya gitmeye gerek kalmicakmis hesap acmak icin.Insallah buna yatirim gumus hesabi da dahildirr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyiBu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd![]()
Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyiBu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd![]()
Ahahaha uyduruyormuyum bilmem ama hocanın anlattığı şeyle gerçek hayatta karşılaşınca çok sevindim:) sxp nereye gider bilmiyorum ama ben kendi adıma ümitlendim:)Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyiçok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadar
umarım dediginiz gibi olur ytd
Belediyenin veterineri yok mu? Hayvan derneklerinin falan?İnsanlar cildırmıs ya izmirde trafik olmaz trafik var veterinere gittim ama 2 dk lik yolu yarim saate zor gittikveteriner masrafıda ayrı olay simdi bunu esime söylemem lazim pff yaptıralim diye sokak hayvanı ama bin tl masraf ciktı bütün disleri cekilmesi lazım
hep yara ağzı
![]()
Belediye veterineri bu kadar detaylı seyleri yapmaz canım bide guvenemiyorum ağız diş cok baska alan coğu vet bu ise hiç girmiyor bileBelediyenin veterineri yok mu? Hayvan derneklerinin falan?
Belediyeden belediye ye degisiyor ama en azindan asisi yapilabilir. Burada ne zaman istesek veteriner gelip bakıyor isyerinde besledigimiz bir sokak kopegi vardi birgun hic sesi cikmiyor bir baktik kasiginda kesik var aradigimiz gb gelip bakimini yaptilar.İlk once alıstirmaya calışsınlar belediye gelip alıyor ne yapiyor sanıyorsunuz bakiyor mu
Ayy çok sevindim. Köpek saldırmasına rağmen kızımla bugün 2 sahipli köpeği sevdik biri pittbull du hatta bella adı. Sokak köpeklerine de yemek götürdük. Ama o beyaz köpekten halaa tırsıyorum
Allah razı olsun
Kolay gelsin.Bende pırasa yaptım yarında ıspanak yaparım bir süre ot yiyelimEvett dolap hesabıma 118 tl gelmiş 60 tl sine scuba kumaş eşofman altı aldım kalanını da hesaba aktardımgidip ıspanaklarımı temizleyip pişireyim. Görüşmek üzere kızlar
Yani o ne demek oluyorBu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd![]()
Anam ne diyonuz siz ya defi yok golden crossDefi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyiçok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadar
umarım dediginiz gibi olur ytd:))
Inşallah bir an önce iyileşip mutlu günlerine döner
Ayy zengin olcakmıyızAhahaha uyduruyormuyum bilmem ama hocanın anlattığı şeyle gerçek hayatta karşılaşınca çok sevindim:) sxp nereye gider bilmiyorum ama ben kendi adıma ümitlendim:)