• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd🤣
Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi:halay: çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadar:KK70:umarım dediginiz gibi olur ytd:))

Bu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd🤣
Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi:halay: çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadar:KK70:umarım dediginiz gibi olur ytd

Ben dün ve bugün bankaya gittim. Kimse yok ya. Dün direkt aldı. Bugün işlemim gisedeydi onda da birisi işlemini yaptırıyordu zaten sonra beni aldı. Sıra bile vermiyorlardı o kadar yani. Taktim iki maske siperlik gittim 10 dakika sürmedi ya. Dünkü hele 3dakika olabilir :KK70:

Defi entegrasyonu yapacak diye biliyorum o. Yaparsa çok iyi:halay: çok da çözümlenebilir bir tarafı yoktu şimdiye kadar:KK70:umarım dediginiz gibi olur ytd
Ahahaha uyduruyormuyum bilmem ama hocanın anlattığı şeyle gerçek hayatta karşılaşınca çok sevindim:) sxp nereye gider bilmiyorum ama ben kendi adıma ümitlendim:)

İnsanlar cildırmıs ya izmirde trafik olmaz trafik var veterinere gittim ama 2 dk lik yolu yarim saate zor gittik 🤦🏼‍♀️ veteriner masrafıda ayrı olay simdi bunu esime söylemem lazim pff yaptıralim diye sokak hayvanı ama bin tl masraf ciktı bütün disleri cekilmesi lazım ☹️ hep yara ağzı 😭
Belediyenin veterineri yok mu? Hayvan derneklerinin falan?

İlk once alıstirmaya calışsınlar belediye gelip alıyor ne yapiyor sanıyorsunuz bakiyor mu
Belediyeden belediye ye degisiyor ama en azindan asisi yapilabilir. Burada ne zaman istesek veteriner gelip bakıyor isyerinde besledigimiz bir sokak kopegi vardi birgun hic sesi cikmiyor bir baktik kasiginda kesik var aradigimiz gb gelip bakimini yaptilar.

Back
X