- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.121
23 gr gümüş aldım Allah bereket versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gramı benim olsun mu?23 gr gümüş aldım Allah bereket versin.
Ceyceyim burasını kastediyorumbizim grubumuz yok ki ayoll.sen nerelere gittin .seni yerlerrr yerlerrrr oralarda evine dönnn![]()
ben gümüş hesabı açana kadar 20 gün geçer.ama sizlerden 1 er gram toplasam bir bakmışım hepinizden fazla gümüşüm olmuşş.haydii ceyceye 1 gram gümüş alalımm kampanyasını törenle başlatıyorummCeyceyim burasını kastediyorumYatırım yapmaya çalışan bir gram gümüşe sevinen ky kadınlar grubu diyee.. Sen ne anladın
![]()
3 gram verdim gitti1 gramı benim olsun mu?![]()
yok aç gözlülük yapmayayım 1 er gram toplasam yeter3 gram verdim gitti![]()
Granür de kabul ediyormusun Ceycey benimde gümüş hesabım yok boncuk boncuk granürum var 32 Gr...ben gümüş hesabı açana kadar 20 gün geçer.ama sizlerden 1 er gram toplasam bir bakmışım hepinizden fazla gümüşüm olmuşş.haydii ceyceye 1 gram gümüş alalımm kampanyasını törenle başlatıyorumm![]()
Ay canımmm
Çok almayalım ülkede gümüş kalmayacak bu gidişleO tabiri birkac gram gümüş parası için halka arza giren ky diye değiştirelim bizim gruba özel![]()
o yatırımı yaptım 12 ay taksidim var pardon 11 kalmışBen yatırımımı bu sefer şarjlı süpürgeye yapacağım hazirana kadar yatırım falan yok, kafam rahat evim temiz olur en azından ytd![]()
ben satamadım bir şey.dekor olsun diye eklediğim etiketli bikinim var ona acayip talep var amaa satmammm.tatile giderim gidemem ama satmammmmm43.20 tl lik dolap satışı yapıldı, parayı hesaba at dedim. Gelince gümüş alacağım inşallah :)
altın alın altın.bakın ben aldım sizin için hemen düştüüü.ytdÇok almayalım ülkede gümüş kalmayacak bu gidişle![]()
![]()
Evet canım halka arzlara katılmama kararı almıştım son bir tane var elimde inşallah ondada az kâra razıyım zarar etmeyelim artık diye düşünür olduk..halka arzlar sürünüyor yerlerde biz de sadece qua var.oransalda da bir katakulli olabilir faiz değişimi falan olursa
Robot süpürge candır, ben bu kadar parasını hakeden bir ürün daha görmedim kesin alıno yatırımı yaptım 12 ay taksidim var pardon 11 kalmışpara ayarlayabilisem de gene 12 takside robot süpürge alacağım
keşke taksitler 60 ay olsa
Halka arz uğraşmaya değmez artık bu vakitten sonra, benim fikrim böyle daha doğrusu.halka arzlar sürünüyor yerlerde biz de sadece qua var.oransalda da bir katakulli olabilir faiz değişimi falan olursa