• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceyceyim burasını kastediyorum😂😂 Yatırım yapmaya çalışan bir gram gümüşe sevinen ky kadınlar grubu diyee.. Sen ne anladın😂😂😂😂😂😂😂😂
ben gümüş hesabı açana kadar 20 gün geçer.ama sizlerden 1 er gram toplasam bir bakmışım hepinizden fazla gümüşüm olmuşş.haydii ceyceye 1 gram gümüş alalımm kampanyasını törenle başlatıyorumm :KK53:

ben gümüş hesabı açana kadar 20 gün geçer.ama sizlerden 1 er gram toplasam bir bakmışım hepinizden fazla gümüşüm olmuşş.haydii ceyceye 1 gram gümüş alalımm kampanyasını törenle başlatıyorumm :KK53:
Granür de kabul ediyormusun Ceycey benimde gümüş hesabım yok boncuk boncuk granürum var 32 Gr...

Ben yatırımımı bu sefer şarjlı süpürgeye yapacağım hazirana kadar yatırım falan yok, kafam rahat evim temiz olur en azından ytd 🤣
o yatırımı yaptım 12 ay taksidim var pardon 11 kalmış :rolleyes: para ayarlayabilisem de gene 12 takside robot süpürge alacağım:KK53:keşke taksitler 60 ay olsa

halka arzlar sürünüyor yerlerde biz de sadece qua var.oransalda da bir katakulli olabilir faiz değişimi falan olursa

halka arzlar sürünüyor yerlerde biz de sadece qua var.oransalda da bir katakulli olabilir faiz değişimi falan olursa
Evet canım halka arzlara katılmama kararı almıştım son bir tane var elimde inşallah ondada az kâra razıyım zarar etmeyelim artık diye düşünür olduk..

Bu arada ben udemyden teknik analiz kursu almıştım, çokta ümitli değildim ama anlamaya başlıyorum sanki sxp de EMA 25, EMA99 u kesmeye doğru gidiyor, keserse golden cross olacak aşırı heyecanla bekliyorum ama tabii ki ytd🤣

Back
X