• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvan derneklerinede ulasamiyorsun çok nadir yardım oluyor kuru mama yardimı bile alamamıstık annem icin bütün mahallenin kedilerini besliyordu düzenli eski evin orda 😏
Eee ne iş yapıyorlarmış madem yardımcı olmuyorlar?ülkede herkes bir dernek,bir vakıf kurup kendini zengin etme derdinde, orda burda eylem yapsınlar başka bi işe yaramasınlar o zaman 😡

Tabi tabi yedik :63:sende ne cevherler gizli, hep mütevazilikten dönmüyorsun ortalara
Yeminle fakirim paraları pırlantalara dökmem tamamenn tasarrufsuzluğumdan. Ölümlü dünyaaa amannnn dedim dedim aldım😅🤣araba modeli yükseltme deyimi mesela benim için yabancı🥲2014 de çocukluk arkadaşım dostum meme kanserinden vefat etti annesi de aynı hastalıktan ölmüştü annesiz büyüdü. Onun vasiyetiydi bana bu dünya boş canın ne isterse onu al pazara bile gitsen en güzel kıyafetini giy saklama her günü son günün gibi yaşa dedi. Onun vefatından sonra aldım 3 yıl boyunca takı işte.Eski bir siyasinin kızıydı ne evlendi ne evladı oldu göçtü gitti. Devamlı para biriktirip harcamamayı hayatı ertelemeyi asla doğru bulmam o yüzden

Yeminle fakirim paraları pırlantalara dökmem tamamenn tasarrufsuzluğumdan. Ölümlü dünyaaa amannnn dedim dedim aldım😅🤣araba modeli yükseltme deyimi mesela benim için yabancı🥲2014 de çocukluk arkadaşım dostum meme kanserinden vefat etti annesi de aynı hastalıktan ölmüştü annesiz büyüdü. Onun vasiyetiydi bana bu dünya boş canın ne isterse onu al pazara bile gitsen en güzel kıyafetini giy saklama her günü son günün gibi yaşa dedi. Onun vefatından sonra aldım 3 yıl boyunca takı işte.Eski bir siyasinin kızıydı ne evlendi ne evladı oldu göçtü gitti. Devamlı para biriktirip harcamamayı hayatı ertelemeyi asla doğru bulmam o yüzden
Canım ben zenginlikten bahsetmemiştimki 😊 düz bir insan değilsin manasında demiştim.eğitimli,kendini geliştirmiş ve daha burda söylemediği birçok meziyeti olan bir insan manasında :KK66:

Canım ben zenginlikten bahsetmemiştimki 😊 düz bir insan değilsin manasında demiştim.eğitimli,kendini geliştirmiş ve daha burda söylemediği birçok meziyeti olan bir insan manasında :KK66:
Yok ayol altı üstü bir üniv. Diplomam var ha bir de açıköğretimden bir bölüm okudum ama o kolaydı çalışmadan bitti😅son aylarda da k.k ya takılmaktan kitap okumayı ihmal ediyorum. Ayrıca depresyondayım pandemi yüzünden ama henüz bibi gibi çatıya çıkma aşamasında değilim. En fazla camdan bir şeyler fırlatma kıvamındayım😅😂🤣

Ahahahah alım satıma karar vermeye yarayan indikatörlerden birtanesi:)

Okan Yorgancı’nın eğitimini aldım, umduğumdan güzel çıktı👍
Aa bende onun borsa temel analiz eğitimini aldım güzel anlatıyordu.udemy ye bakayın ben bi.coin için özelmi yapmış yoksa teknik analiz dediği eğitimlerin içindemi?

Aa bende onun borsa temel analiz eğitimini aldım güzel anlatıyordu.udemy ye bakayın ben bi.coin için özelmi yapmış yoksa teknik analiz dediği eğitimlerin içindemi?
Yooo coin için değil genel teknik analiz. Ben o kadar bilmiyorum ki bana çok değişik şeyler öğrendim gibi geldi:KK53:

Back
X