- 20 Ocak 2010
- 46.461
- 168.801
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.101
Yesaaaa ben canteyi eşimle ikimizin hesabından iptal ettim oğlumun Osmanlı hesabından birşeyler denedim ekranda görünmeyince iptal oldu zannediyordum etmemiş almış bugün gördüm...
Ben canteyi iptal etmedim hatta az girdigime üzuldüm 70 lot falan vermis galiba
Valla girisine bakıcam tavan girerse beklerim galata gibi oynak olursa mecbur satarız bak gene sinir oldum satan adamlara ne çakalllar yaHangi gün satarsın bibi
Ben ilk gün düşünüyorum ahahahha
Valla girisine bakıcam tavan girerse beklerim galata gibi oynak olursa mecbur satarız bak gene sinir oldum satan adamlara ne çakalllar ya
Sigara parası için hisseye giren kyHangi gün satarsın bibi
Ben ilk gün düşünüyorum ahahahha
Üzülme bibi keşke ben iptal edebilseydim bion enerji eksi açtı sanırım artık halka arz olayı da bitti benim için 3 kuruş kazancam derken elimdekinden de oluyorum bu nedir yaBen canteyi iptal etmedim hatta az girdigime üzuldüm 70 lot falan vermis galiba
ayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimmSigara parası için hisseye giren ky
Sigara parası için hisseye giren ky
Hayatımda hiç denemediğim tek şey olabilirayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimm
ayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimm
Keşke 10 tavanlı halka arzlara yetişebilseydİk napalım kısmetaynen valla ıyı dedın hahahah
sırket ıyı olsa ben tutarım bakınız qua granıt hala satmadım satmayı da dusunmuyorum
ama turex de tutulmaz ya hahahah
ben 3 ay içmiştim.yurt arkadaşlarım beni zehirliyordu .madem zehirleniyorumm içmeden de bari kahve çay yanında keyifle ben de içeyim dedim.3 ay sonra da okul tatile girdi toptan bıraktımHayatımda hiç denemediğim tek şey olabilir
Ahahahahah yok yahu bende içmiyorum çok şükür.ayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimm
bu siteden ulastiğim. birkaç tanesinden aldım ama ne kadar almak gerekir, ne kadar kazandırır yaklaşık olarakBen de temmettu hisseleri biriktirmeyi istiyorum liste falan yaptım bayaa hatta ilk liste ve son liste bayaa değişti hahahah
O tabiri birkac gram gümüş parası için halka arza giren ky diye değiştirelim bizim gruba özelAhahahahah yok yahu bende içmiyorum çok şükür.
investingte görmüştüm bu tabiri halka arzlardan ilk gün karını alıp kaçanlar için kullanmışlardı hoşuma gitti
bizim grubumuz yok ki ayoll.sen nerelere gittin .seni yerlerrr yerlerrrr oralarda evine dönnnO tabiri birkac gram gümüş parası için halka arza giren ky diye değiştirelim bizim gruba özel
Bana 60 vermiş 250 lirayla katılmıştım.. İnşallah eksi acmazda az kâr alır kacariz..Ben canteyi iptal etmedim hatta az girdigime üzuldüm 70 lot falan vermis galiba
her temettü veren hisse iyi değildir.ytdbu siteden ulastiğim. birkaç tanesinden aldım ama ne kadar almak gerekir, ne kadar kazandırır yaklaşık olarak
bunlarla ilgili bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?