Ben canteyi iptal etmedim hatta az girdigime üzuldüm 70 lot falan vermis galiba
Üzülme bibi keşke ben iptal edebilseydim bion enerji eksi açtı sanırım artık halka arz olayı da bitti benim için 3 kuruş kazancam derken elimdekinden de oluyorum bu nedir ya

ayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimm

sıgara orada temsılı

corba parası da olabılır

ben sıgara ıcmıyorum ama ıcıyormus gıbı cevap yazmıs oldum hahhahah

ayy lütfen bırakmaya çalışın.hem paranıza zarar hem sağlığınıza.40 lı yaşlara gelince cilt simsiyah oluyor 50 lerde dudak kenarları kırış kırış oluyor.gençken bırakın derimm
Ahahahahah yok yahu bende içmiyorum çok şükür.

investingte görmüştüm bu tabiri halka arzlardan ilk gün karını alıp kaçanlar için kullanmışlardı hoşuma gitti

Ben de temmettu hisseleri biriktirmeyi istiyorum liste falan yaptım bayaa hatta ilk liste ve son liste bayaa değişti hahahah
bu siteden ulastiğim. birkaç tanesinden aldım ama ne kadar almak gerekir, ne kadar kazandırır yaklaşık olarak
bunlarla ilgili bilgim yok

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
Ahahahahah yok yahu bende içmiyorum çok şükür.

investingte görmüştüm bu tabiri halka arzlardan ilk gün karını alıp kaçanlar için kullanmışlardı hoşuma gitti
O tabiri birkac gram gümüş parası için halka arza giren ky diye değiştirelim bizim gruba özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…