• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaten ne varsa oylelerinde var. Ben anlamıyorum nerden buluyorlar, neyine güveniyor kadın da kalkıp geliyor.
Baksan çoğu da ev hanımı kadınlar hani nerde goruyorlar adamı da kuma olarak geliyorlar
Kadınlar aslında yolma peşinde bunları yani kıyaslayınca o kadın o adama asla bakmaz ama kesenin ağzını açınca öyle bir bakıyor ki vardı öyle biri hala devam ediyor mu bilmiyorum ama adam kadın için tüm çevresini dolandırdı

Evet saldırdı maalesef. Apartmanda bir kadına daha saldırmış. Burda sokak köpeği çok . Diğerleri uysal severiz besleriz. Bu beyaz manyak köpeğin gözleri dönmüşş😂😏
Gecmis olsun. Belediyeyi arayin gelip almalari icin rahat edemezsiniz saldirgan olmasi kotuymus. Kopekleri severim ama saldirgan olunca diger kopekleride harekete geçiriyor

Kızlar merhaba, dan diye konuya saldı demeyin konunun ilk ve eski takipcilerindenim:)
Bir sorum var. Az önce vakifbank üzerinden hisse senedi aldım. Fakat aldıklarımdan bir kısmı portföyde gözükmüyor.bakiyeden tutar düşülmesine rağmen, ne yapmalıyım?

ben galata zamanı hen garanti den hemde ziraatten yatırım hesabı açmıştım. ziraat sürekli hata veriyordu diye garantiden halka arza girmiştim. hesap hareketlerime bakarken ziraat yatırım hesabına para göndermişim 250 tl kadar ama ne zaman neden gönderdiğimi hatırlamıyorum alıcı adıda direk zirrat yatırım diye görünüyor.
neyse ziraat yatırım ayrı bir program üzerinden giriş yapılıyormuş sonra baktım siteye şifre falan aldım giriş yaptım 250 tl param orda.. ama bu işlemi ne zaman yaptığımız hatırlamıyorum. neyse oradaki para ile de ayrıca hisse aldım.
dün hisseleri araştırırken temettü veren hisseler dikkatimi çekti. bu hesaptan da ona göre hisse alımı yaptım.

temettü hakkında bizi aydınlatacak bir arkadaş var mı :)

Kızlar merhaba, dan diye konuya saldı demeyin konunun ilk ve eski takipcilerindenim:)
Bir sorum var. Az önce vakifbank üzerinden hisse senedi aldım. Fakat aldıklarımdan bir kısmı portföyde gözükmüyor.bakiyeden tutar düşülmesine rağmen, ne yapmalıyım?

Sisin girdiğiniz tutardan satan yoktur

Ya da sadece 10 lot vardır siz 20 lot girmissinizdir mesela

Biraz bekleyin gün içerisinde o fiyattan satan olursa alır

Kapanışa kadar olmazsa iptal olur

Eklentiler

• Screenshot_20210428-124807_ZBorsa.webp
    Screenshot_20210428-124807_ZBorsa.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
ben galata zamanı hen garanti den hemde ziraatten yatırım hesabı açmıştım. ziraat sürekli hata veriyordu diye garantiden halka arza girmiştim. hesap hareketlerime bakarken ziraat yatırım hesabına para göndermişim 250 tl kadar ama ne zaman neden gönderdiğimi hatırlamıyorum alıcı adıda direk zirrat yatırım diye görünüyor.
neyse ziraat yatırım ayrı bir program üzerinden giriş yapılıyormuş sonra baktım siteye şifre falan aldım giriş yaptım 250 tl param orda.. ama bu işlemi ne zaman yaptığımız hatırlamıyorum. neyse oradaki para ile de ayrıca hisse aldım.
dün hisseleri araştırırken temettü veren hisseler dikkatimi çekti. bu hesaptan da ona göre hisse alımı yaptım.

temettü hakkında bizi aydınlatacak bir arkadaş var mı :)

Ben de temmettu hisseleri biriktirmeyi istiyorum liste falan yaptım bayaa hatta ilk liste ve son liste bayaa değişti hahahah

Yesaaaa ben canteyi eşimle ikimizin hesabından iptal ettim oğlumun Osmanlı hesabından birşeyler denedim ekranda görünmeyince iptal oldu zannediyordum etmemiş almış bugün gördüm...

Back
X