- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.061
1 kilo gümüşü var ya .başlık parasına yetmezmi ki?biz de ne var dur bir bakayım başlık içinBenimki de fakirin önde gideni o benimle baş edemiyor daha ikinciyle hic edemez. O kadar geniş bir insan değilim kuballenemem
Bana yine tek yol bıraktınız zengin olmam lazım başka yolu yokEv işi zaten nankör. Eeeeee kuma ondan nankör yok yok o iş olmaz
Senin takılardah bir tanesiyle kandır sende arada kullanmana izin veririm dersin1 kilo gümüşü var ya .başlık parasına yetmezmi ki?biz de ne var dur bir bakayım başlık için
Konuluşta kötü enerji yaymayalımBenimki de fakirin önde gideni o benimle baş edemiyor daha ikinciyle hic edemez. O kadar geniş bir insan değilim kuballenemem
Amann dert ettiğin şeye bak. Ne adamlar var ekmeği yok yemeğe, kuma getirir evineBenimki de fakirin önde gideni o benimle baş edemiyor daha ikinciyle hic edemez. O kadar geniş bir insan değilim kuballenemem
benim arabayı beğenmez ki şöylee milyonluk araba isterSenin takılardah bir tanesiyle kandır sende arada kullanmana izin veririm dersin
Maşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsinKonuluşta kötü enerji yaymayalımBen eşimi çok seviyorum Oda beni çok seviyor birde elma kurdu yavrumuz var
Kız çalışmazsa o bide işin yoksa onu beslebenim arabayı beğenmez ki şöylee milyonluk araba ister
Amin cümlemizinMaşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Ay vardı benim çevremde böyle 1 2 tane g.tüne don almaya parası yok ama 2.ev açıyor adam neyine güveniyorsaAmann dert ettiğin şeye bak. Ne adamlar var ekmeği yok yemeğe, kuma getirir evine
a101 e işe girer bakarım kumama napayımmmKız çalışmazsa o bide işin yoksa onu besle
Arabası olmayan birini bulursun bak hiç yoktan iyidir diy kandırırsınbenim arabayı beğenmez ki şöylee milyonluk araba ister
O işe girip sana baksına101 e işe girer bakarım kumama napayımmm
en iyisi şöyle 80 yaşında zenginnn çocuğu olmayan bir kuma bulayım kendimeeO işe girip sana baksın
Kahkaha attım ya eee biz bunları kandıracakken nasıl oldu da ezilen taraf olduk ya bi andaa101 e işe girer bakarım kumama napayımmm
En mantıklısı huzur evi kıvamında olur işteen iyisi şöyle 80 yaşında zenginnn çocuğu olmayan bir kuma bulayım kendimee
Zaten ne varsa oylelerinde var. Ben anlamıyorum nerden buluyorlar, neyine güveniyor kadın da kalkıp geliyor.Ay vardı benim çevremde böyle 1 2 tane g.tüne don almaya parası yok ama 2.ev açıyor adam neyine güveniyorsa
Bak bu en güzeli ama aile yaş ortalamasına bakmayı unutmaen iyisi şöyle 80 yaşında zenginnn çocuğu olmayan bir kuma bulayım kendimee
Bu kumalar evlendik de diyor mu acaba yaZaten ne varsa oylelerinde var. Ben anlamıyorum nerden buluyorlar, neyine güveniyor kadın da kalkıp geliyor.
Baksan çoğu da ev hanımı kadınlar hani nerde goruyorlar adamı da kuma olarak geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?