- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.704
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.881
Bende bolca varBende 100 dolarlık aldımbozokcuğum dedi diye ama 50 dolarlıkda önceden almışım oda 39 dolara düşmüş yine tuzluğumla koştum ya hayırlısı
Kız o bizi zengin edecek olan coin kendine gelNe duysan atlıyorsunben de borsa da öyle oldum ne duysam topluyorum
Bizede yazRica ederim ama cilde de saça da dıştan bakımlar günü kurtarır sadece asıl bakım içtenözelden yazacağım hapı al 90 tane var içinde ingiliz markası. Saç dökülmesi sıfırlanır parlar cildi pırıl pırıl yapıyor tırnaklar hem çabuk uzuyor saçta öyle hem de parlıyor
Bankada yarım saat kuyruk bekledik hesap açayım diyeIşte buuuuuuuuuuuuuuu
Gümüş kızlarrrrrr
Canlarım benimmmm
Yesa kurban olsun size haahahahh
yazdımm yazdımm
sana da yazdımmBizede yaz
Bibi ceyceye aldığın gümüş kadar ben de sana kai aldım iyilik zinciri yapıyoruz wuhuuuKalan 176 dolarimla sxp aldım hadi görim seni zengin et ablanı
Anamm oda neküüBibi ceyceye aldığın gümüş kadar ben de sana kai aldım iyilik zinciri yapıyoruz wuhuuuama hasatı sene sonu kaldıracam, harman sonu 20 kai borçluyum sana
Bana daaaaRica ederim ama cilde de saça da dıştan bakımlar günü kurtarır sadece asıl bakım içtenözelden yazacağım hapı al 90 tane var içinde ingiliz markası. Saç dökülmesi sıfırlanır parlar cildi pırıl pırıl yapıyor tırnaklar hem çabuk uzuyor saçta öyle hem de parlıyor
Bibi ceyceye aldığın gümüş kadar ben de sana kai aldım iyilik zinciri yapıyoruz wuhuuuama hasatı sene sonu kaldıracam, harman sonu 20 kai borçluyum sana
Bugün bende 18Gr gümüş aldım hemen havaya girdim 18gr görünceIşte buuuuuuuuuuuuuuu
Gümüş kızlarrrrrr
Canlarım benimmmm
Yesa kurban olsun size haahahahh
Kimse bana bişey almıyoAnaaaaaa cokk iyiymiş bu kesin yapalım
Mihail Bibiye kai alır, bibi de ceyceye gümüş alır, şimdi ceyceyin birine bir şey alması lazım hahahah
Kac para olacak yıl sonu zengin miyimBibi ceyceye aldığın gümüş kadar ben de sana kai aldım iyilik zinciri yapıyoruz wuhuuuama hasatı sene sonu kaldıracam, harman sonu 20 kai borçluyum sana
Ceycey enişte teknoloji şirketlerinin pahalı olması konusunda ne düşünüyor? Hepsi değerinin kaç katına satılıyor. Piyasaları böyle, iyi şirketse alınır diyor mu? Uzun vadeci gözüyle soruyorum tabi trade olarak değil :))Ne duysan atlıyorsunben de borsa da öyle oldum ne duysam topluyorum
Gönlü zengin olacanKac para olacak yıl sonu zengin miyim
Sxp deki hedefin ne bibi?Kac para olacak yıl sonu zengin miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?