- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.861
Bizde çalışcaz ama dönüşümlü diyorlar net bilgi gelmedi henüzBizde tam mesai devam
25 lira karI alıp çıkayım bari yarın sabah yoksa ondanda olacağım.
Dahada halka arza girmem
Alıyorum. Bu sabah ani bir kararla aldığım coinden 25 dolar kazandım çok şükür ama ona sesim çıkmıyor, acıların kadını Bergen gibi dolaşmayı seviyorum galibaCoin alıyormusunuz?
Ben bu hisseye gıcık oldum. Quagraniti bekliyorum ama bunu beklemeyeceğim. dedi yatırımdan zerre anlamayan duygularıyla hareket eden kadınben cıkmayacagım, o paraya anlık ıhtıyacım yok ıhtıyacım olsa cıkardım belkı ama dursun zaten aldıgım fıyatın altına da dusmeme garantısı varmıs ytd tabıı kı
Ben bu hisseye gıcık oldum. Quagraniti bekliyorum ama bunu beklemeyeceğim. dedi yatırımdan zerre anlamayan duygularıyla hareket eden kadın
Ben de halkbank topluyorum ipin ucunda sallanan hisseleri yaniBen bu hisseye gıcık oldum. Quagraniti bekliyorum ama bunu beklemeyeceğim. dedi yatırımdan zerre anlamayan duygularıyla hareket eden kadın
Bende soguk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım yenebiliyorda bir parmak yerim bir parmak saça maske sürerimGratisin yanındaki file marketten başladık sonra migros en son da a101 . Maskeler alındı gratisten tam kapanmaya hazırım
İçine zeytinyağı bademyağı hint yağı ekleyip nemli saça sür en az 4 saat dursun. Durularkem su dökmeden saça şampuan yap önce. Yoksa arınmaz çok şampuanlarsan da etkisi gider bakımınBende soguk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım yenebiliyorda bir parmak yerim bir parmak saça maske sürerim
Ya biliyorum işte bende buna sasırıyorum normalde aldıgın fiyatın düsmeme garantisi var diyr rahat giriyordum ne bicim bir şirketmiş bide koca elektrik firması olacak peh ülkede herkes uyanık olmuş ya bi saf biz kaldık galibaAy beni osmanlı yatırımdaki temsilcim aradi
Genel bilgi verdi işte yakındaki halka arzlar, isleme baslayacak arzlar falan filan
Sonra da gwind ile ilgili bilgi verdi. Şirket aldığımız fiyatın altina satmama garantisi vermiş, bu düşüşün sebebi de şirket içinden birinin yüklü bir miktar satış yapmasıymış, millet de şirketin kendi içinden biri bile satış yapıyorsa ben niye durayım demis. Ytd (ikinci turex vakası oldu resmen dedi)
Aynen gardaşım dedim hahahh
Tamam canım sağolİçine zeytinyağı bademyağı hint yağı ekleyip nemli saça sür en az 4 saat dursun. Durularkem su dökmeden saça şampuan yap önce. Yoksa arınmaz çok şampuanlarsan da etkisi gider bakımın
Bende 100 dolarlık aldımKalan 176 dolarimla sxp aldım hadi görim seni zengin et ablanı
Rica ederim ama cilde de saça da dıştan bakımlar günü kurtarır sadece asıl bakım içtenTamam canım sağol
Ne duysan atlıyorsunBende 100 dolarlık aldımbozokcuğum dedi diye ama 50 dolarlıkda önceden almışım oda 39 dolara düşmüş yine tuzluğumla koştum ya hayırlısı
Banada yazRica ederim ama cilde de saça da dıştan bakımlar günü kurtarır sadece asıl bakım içtenözelden yazacağım hapı al 90 tane var içinde ingiliz markası. Saç dökülmesi sıfırlanır parlar cildi pırıl pırıl yapıyor tırnaklar hem çabuk uzuyor saçta öyle hem de parlıyor
Ya biliyorum işte bende buna sasırıyorum normalde aldıgın fiyatın düsmeme garantisi var diyr rahat giriyordum ne bicim bir şirketmiş bide koca elektrik firması olacak peh ülkede herkes uyanık olmuş ya bi saf biz kaldık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?