25 lira karI alıp çıkayım bari yarın sabah yoksa ondanda olacağım.

Dahada halka arza girmem

ben cıkmayacagım, o paraya anlık ıhtıyacım yok ıhtıyacım olsa cıkardım belkı ama dursun zaten aldıgım fıyatın altına da dusmeme garantısı varmıs ytd tabıı kı

ben cıkmayacagım, o paraya anlık ıhtıyacım yok ıhtıyacım olsa cıkardım belkı ama dursun zaten aldıgım fıyatın altına da dusmeme garantısı varmıs ytd tabıı kı
Ben bu hisseye gıcık oldum. Quagraniti bekliyorum ama bunu beklemeyeceğim. dedi yatırımdan zerre anlamayan duygularıyla hareket eden kadın

Bende soguk sıkım Hindistan cevizi yağı aldım yenebiliyorda bir parmak yerim bir parmak saça maske sürerim
İçine zeytinyağı bademyağı hint yağı ekleyip nemli saça sür en az 4 saat dursun. Durularkem su dökmeden saça şampuan yap önce. Yoksa arınmaz çok şampuanlarsan da etkisi gider bakımın

Ya biliyorum işte bende buna sasırıyorum normalde aldıgın fiyatın düsmeme garantisi var diyr rahat giriyordum ne bicim bir şirketmiş bide koca elektrik firması olacak peh ülkede herkes uyanık olmuş ya bi saf biz kaldık galiba

Tamam canım sağol
Rica ederim ama cilde de saça da dıştan bakımlar günü kurtarır sadece asıl bakım içtenözelden yazacağım hapı al 90 tane var içinde ingiliz markası. Saç dökülmesi sıfırlanır parlar cildi pırıl pırıl yapıyor tırnaklar hem çabuk uzuyor saçta öyle hem de parlıyor

Bende 100 dolarlık aldım bozokcuğum dedi diye ama 50 dolarlıkda önceden almışım oda 39 dolara düşmüş yine tuzluğumla koştum ya hayırlısı
Ne duysan atlıyorsunben de borsa da öyle oldum ne duysam topluyorum

Bunda da varmış neyseki bibi

Ama herkesin dediğini ben de deyip eksik kalmayım halka arzlar bitti hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…