- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.901
Kimse bana bişey almıyo![]()
Dur dur sakın ol alacak
Zincirin ucu ceyceyde şu an o diyecek oradan devam edecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sxp deki hedefin ne bibi?
Kızlar coine bir şey oldu 100 liram 4 günde 125 olmuştu.
Sevindim 500 daha ekledim 600e Allah bilir ne verir diye bekliyorum hevesle..
Sabahtan beri tık yok 622 şuan:/
Umarım sonu borsaya benzemez.
Gülsen gül sana porsumdan el sallicam66 dolar hahah
Gülsen gül sana porsumdan el sallicam![]()
Eth ath yaptı bugün de nomum hadi yine iyisinKızlar coine bir şey oldu 100 liram 4 günde 125 olmuştu.
Sevindim 500 daha ekledim 600e Allah bilir ne verir diye bekliyorum hevesle..
Sabahtan beri tık yok 622 şuan:/
Umarım sonu borsaya benzemez.
logo yazılım gibi mi mesela?pahalılar evet.uzun vade alanlar var yakınlarımdan.sen zaten güzel hisseleri bulmuşsun ki tüm...an ase.....n de...a vs.şimdi sinirli borsa sormammmmm.siniri geçince sorarımmCeycey enişte teknoloji şirketlerinin pahalı olması konusunda ne düşünüyor? Hepsi değerinin kaç katına satılıyor. Piyasaları böyle, iyi şirketse alınır diyor mu? Uzun vadeci gözüyle soruyorum tabi trade olarak değil :))
ceycey bibiye 32 tl lik altın aldı .yuppi sen niye bana bir şey almadın?Kimse bana bişey almıyo![]()
Kim kime ne aldı bilmiyorumkiceycey bibiye 32 tl lik altın aldı .yuppi sen niye bana bir şey almadın?![]()
ceycey bibiye 32 tl lik altın aldı .yuppi sen niye bana bir şey almadın?![]()
saadet zinciri gibi olduk zincir şeklinde ilerliyoruz bibi de bana 2 gram gümüş aldı meselaKim kime ne aldı bilmiyorumkiaşkolsunnn herşey karşılıklımı yani
![]()
MemelerimYaw siz 3lu takılıp zinciri kendi içinde mi cevirdiniz haahaha
Ceycey bibiye altın alır, bbibi de ceyceye gümüş, mihail bibiye alir eeee ahahhaaha kafam duman hahahha
devlet hastaneleri de yapıyor o ameliyatı artık çok da güzel yapanları var.ama o da bedava değildirMemelerim![]()
![]()
Gecen arkadasim sordu sırf silikona 7 bin dedi dolarla olduğu icin gider ozelde yaptırirım bide birazda ayrı odersindevlet hastaneleri de yapıyor o ameliyatı artık çok da güzel yapanları var.ama o da bedava değildir![]()
Işte buuuuuuiO zaman yuppiye bende 5 adet halk bankası![]()
Ay canımsınnnO zaman yuppiye bende 5 adet halk bankası![]()