Gecen arkadasim sordu sırf silikona 7 bin dedi dolarla olduğu icin gider ozelde yaptırirım bide birazda ayrı odersin
anladım bana bir dolgu bir de tek göze fransız askısı lazım.seda sayana mı başvursak belkim sponsor olur bize.seda bacınızım en güvenilir kadınım derken iyiydii

Ya zborsaya bu saatte para atılmıyor alıyordum hemen
Yarın sabah 55 olacak yuppi

Eklentiler

• Screenshot_20210427-211807_Ziraat Mobile.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210427-211629_ZBorsa.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
logo yazılım gibi mi mesela?pahalılar evet.uzun vade alanlar var yakınlarımdan.sen zaten güzel hisseleri bulmuşsun ki tüm...an ase.....n de...a vs.şimdi sinirli borsa sormammmmm.siniri geçince sorarımm
Ahahah sor ama unutma olur mu merak ediyorum çünkü bilen birinin değerlendirmesini. Logo bende de var ama 2 lot :)) tatlış firma aslında ama ardyz ve indes var aynı sektörden

Ahahah sor ama unutma olur mu merak ediyorum çünkü bilen birinin değerlendirmesini. Logo bende de var ama 2 lot :)) tatlış firma aslında ama ardyz ve indes var aynı sektörden
adamın şansı bir dönmedi ne alsa elinde patladı.halka arzdan bari belimizi doğrultsak.günde 200 300 kara adam zarardayım diye ağlıyorr. o bizim gibi değülllllll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…