- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.921
anladım bana bir dolgu bir de tek göze fransız askısı lazım.seda sayana mı başvursak belkim sponsor olur bize.seda bacınızım en güvenilir kadınım derken iyiydiiGecen arkadasim sordu sırf silikona 7 bin dedi dolarla olduğu icin gider ozelde yaptırirım bide birazda ayrı odersin
kıskançççç yesa hıhhhhhhIşte buuuuuui
Yuppiii devam ettir bozma sakın
Bibi ceycey ya da mihail seçmeyeceksin ama haahahahah
Gider şimdi ceycey ben de sana coin aldım dersin ortalık yine duman hahaaa
Benden yesaya 66 dolarIşte buuuuuui
Yuppiii devam ettir bozma sakın
Bibi ceycey ya da mihail seçmeyeceksin ama haahahahah
Gider şimdi ceycey ben de sana coin aldım dersin ortalık yine duman hahaaa
kıskançççç yesa hıhhhhhh
Ahahah sor ama unutma olur mulogo yazılım gibi mi mesela?pahalılar evet.uzun vade alanlar var yakınlarımdan.sen zaten güzel hisseleri bulmuşsun ki tüm...an ase.....n de...a vs.şimdi sinirli borsa sormammmmm.siniri geçince sorarımm
neyyyyyyyyy?Benden yesaya 66 dolar
sinpaş mı o ev ocak batıran?Ya zborsaya bu saatte para atılmıyor alıyordum hemen
Yarın sabah 55 olacak yuppi
Tüh kacırdıkCeyceyden
Bibiye
Ceycey
Bibi
Mihailden
Ceycey
Bib
Yuppiayye
Yesa
Benden de sonilmek e 1 kilo altın ahahaha
Püü ona meme parası olacak dedik paramı kurtarsam iyiydisinpaş mı o ev ocak batıran?
Burada ben zincir dışındayım sanki bana alınan bişey yok :))Yaw siz 3lu takılıp zinciri kendi içinde mi cevirdiniz haahaha
Ceycey bibiye altın alır, bbibi de ceyceye gümüş, mihail bibiye alir eeee ahahhaaha kafam duman hahahha
adamın şansı bir dönmedi ne alsa elinde patladı.halka arzdan bari belimizi doğrultsak.günde 200 300 kara adam zarardayım diye ağlıyorr. o bizim gibi değülllllll.Ahahah sor ama unutma olur mumerak ediyorum çünkü bilen birinin değerlendirmesini. Logo bende de var ama 2 lot :)) tatlış firma aslında ama ardyz ve indes var aynı sektörden
Aaa evet yaBurada ben zincir dışındayım sanki bana alınan bişey yok :))
dur satışım onaylanınca sana da alırım bi 35 tl lik altınBurada ben zincir dışındayım sanki bana alınan bişey yok :))
Burada ben zincir dışındayım sanki bana alınan bişey yok :))
O ne demek oluyorAynen yazarken fark ettim ama yeni toparlıyoruz bozmayim dedim hahaahha
Ben sana özelden alırım bi şeyler hahahh
Ya zinciri yeni kurabildik hahaahhaO ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?