Aaaa komşuymuşuz. Hangi markete gidiyorsunuz bizim burakilerden biri ise camdan el sallayayım kafayı yedim zaten iyice
Gratisin yanındaki file marketten başladık sonra migros en son da a101 . Maskeler alındı gratisten tam kapanmaya hazırım

Ay beni osmanlı yatırımdaki temsilcim aradi

Genel bilgi verdi işte yakındaki halka arzlar, isleme baslayacak arzlar falan filan

Sonra da gwind ile ilgili bilgi verdi. Şirket aldığımız fiyatın altina satmama garantisi vermiş, bu düşüşün sebebi de şirket içinden birinin yüklü bir miktar satış yapmasıymış, millet de şirketin kendi içinden biri bile satış yapıyorsa ben niye durayım demis. Ytd (ikinci turex vakası oldu resmen dedi)

Aynen gardaşım dedim hahahh

Ben bugün gördüm içerden satış muhabbetini bir sayfada sinirlenip sattım karaktersiz şirket dediydim hatta
Kuzulara aselsan aldım uzun vade zaten. ki bugün bile artıda kapattı anneleri gibi şanssız olmasın yavrularım inşallah
Bayram geliyor kıza dedim bayram harcliklarindan yine hisse alalım bakalım artık bismillah ile başladık

Battaniye yorgan havalandirilabilir ya da yazlik kislik ayrimi esime bebegi kitlemem lazim
İş çokkk eve kadın alamadığımdan camlarım aylardır sadece içten silindi. Koltuklar silinecek storların tozu alınacak. Kışlıkların çoğunu kaldırdım kalanı da kaldırılacak tüm dolap içleri elden geçirilecek mutfak komple dökülecek aylardır ellenmediarabanın içi koltuk dahil silinecek . Kullanılmayan yorganlar havalandırılacak baza altları tek tek temizlenecek .Amanınnn bunları yapmaya en az 3 tam kapanma lazım

Selam kızlar
Damdan düşer gibi oldu ama birsey soracagim.
Binance den satım işlemi yaptığımda yani bozdugumda nasıl bi yol cikiyor karsima- kolay bi sistem mi? Bankamdan para yatırmak çok kolaydı fakat şimdi endişliyim

25 lira karI alıp çıkayım bari yarın sabah yoksa ondanda olacağım.

Dahada halka arza girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…