- 20 Ocak 2010
- 46.484
- 169.214
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.821
Srm waves deme bana hala favlardan silemeyip sinir olmaya dewamkeBu kadar düşeceğini bilemedik ondan.bence gelirler.benimkilerde maliyete gelsin nakite döncem önce sonrada fazla dağılmadan 3-4coin alıcam.ama srm ile waves şov yaptı ya.birde mihinin trb si bugün coştu, zengin oldu herhalde sesi çıkmıyoMihail Zoscenko
valla ben artık düşmez diyemiyorum yuppim, düşer mi düşer. testere yapıyolar resmenGeçen hafta hepsi çok düştü.o kadar düşmez bence artık
O zaten zengindiBu kadar düşeceğini bilemedik ondan.bence gelirler.benimkilerde maliyete gelsin nakite döncem önce sonrada fazla dağılmadan 3-4coin alıcam.ama srm ile waves şov yaptı ya.birde mihinin trb si bugün coştu, zengin oldu herhalde sesi çıkmıyoMihail Zoscenko
Oda doğru,ne yapacakları belirsiz gibi.duruma göre bakayım ben olmadı.Yuppi ilk karlarda cikarsan bence pişman olursun gibi grliyor bu kadar düsmelerden sonra nedense sıçrama yaparlar gibi inş. Amin
Zaten benim ipimle kuyuya inilmez,valla ben artık düşmez diyemiyorum yuppim, düşer mi düşer. testere yapıyolar resmen
Dün sabah +80 TL civarıydı. Şimdi 35 TLEki Görüntüle 2835247
Bu ne bee, eşe dosta alsın diye anlatmıştım,halka arz şöyle bir şey diye
İyi ki de kimse beni dinleyip almamışbir de milletin dirdirini dinleyecektim
burada hiçbirimiz pek tekin sayılmayız yuppimZaten benim ipimle kuyuya inilmez,
Heyyyy maşallahhh topla mihail. Virüs bitince Ankaraya gel beraber yeriz o paraları100'er liralık tmsn ve deva, 50şer liralık egser ve indes aldım.
Çankırı caddesi mi park caddesi mi tarafını seç oyuna başlaHeyyyy maşallahhh topla mihail. Virüs bitince Ankaraya gel beraber yeriz o paraları
Biz gümüs alirken sen neden altın aliyorsun anlatsana biraz32 tl gelmiş dolap satışımdan gümüş hesabım olmadığından altın aldım. Sakın kaç gram etti diye abuk sabuk soru sormayın
Banka hesabini subeden mj aciyoruz i internetten yapabilir miyiz? Pandemi nedeniyle degisiklik olabilir gb dusuncem olustu. 2 cocukla cikmam.imkansiz gumus hesabi icin
Çünkü bizim altın almaya paramız yetmiyorBiz gümüs alirken sen neden altın aliyorsun anlatsana biraz
Gümüş hesabım olmadığından olamaz mı? Senin için aldım 32 tl lik altın. Artarsa meme yaptıracağız yaBiz gümüs alirken sen neden altın aliyorsun anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?