Ay güldüm de ağlanacak halime güldüm

Neyse toparlar inş diyorum en pozitif halimle
Ya sattım gitti. 520 liram var hesabaa yatsın tam kapanma olacak o zaman kullanırım. Eşim esnaf. Başka bir yerden gelirimiz yok. Bugün yarın ne kazandıysa o 18 gün onu yeriz zaten işler iyi değildi kapaanınca da sıfırlanacak. Dursun bakalım kira fatura. Ne olacak

Öff sinirlerim bozuldu ya

Iyi yapmissin canım ya

Allah yardım etsin herkese insallah

Markete niye arabasız gitmek zorundayız bunu mantığıma sığdıramadım. O kadar şeyi nasıl taşıyacağız ramazanda bir de. Sanki marketler evimizin dibinde herkesin

Aynı durumdayız canım keşke biraz daha önce haberimiz olsaydı ona göre ayarlasaydik kendimizi..

Ben normalin cok altinda almama ragmen anca ona geldiler almak için erken davrandım ama gene de maliyetlerim fena değil eski haline gelirse efsane olur

Ben normalin cok altinda almama ragmen anca ona geldiler almak için erken davrandım ama gene de maliyetlerim fena değil eski haline gelirse efsane olur
Bu kadar düşeceğini bilemedik ondan.bence gelirler.benimkilerde maliyete gelsin nakite döncem önce sonrada fazla dağılmadan 3-4coin alıcam.ama srm ile waves şov yaptı ya.birde mihinin trb si bugün coştu, zengin oldu herhalde sesi çıkmıyo Mihail Zoscenko

trbyi 40 dolardan beri tanıyorum, o hareketleri hep yapıyor, çok sürmez düşer yine -_- en son geçen hafta 100 dolara çıkıp 58'e falan indi sonra. dengesiz zilli, olsun yine de seviyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…