- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.781
Gunaydin, bende dusundukce sıkılıyorum zaten disari çıkamıyorduk 2 cocugum vae biri bebek ablamiz apartman bahcesinde oynuyordu simdi enerjisinide atamayacak. Koyde evimiz olsada kacsak.Günaydın kızlar️ Son 3 gün sonra mahpusa atılıcak gibiyim, stresten mide hastası oldum artık delirmeem geliyor
7. Maddeye baksana canım,üretim imalat ve inşaat faaliyetleri diyor.muaf olunanlar kısmında2 defa okudum insaat yok yuppi ya o zmn vatandasta gelir herkes buyuk insaat yapmiyorki
Benimde aklima ihaleli isler veya toplantilar geldi yarin ozel yazilar gelir bence
Neyse karda dahaEki Görüntüle 2835247
Bu ne bee, eşe dosta alsın diye anlatmıştım,halka arz şöyle bir şey diye
İyi ki de kimse beni dinleyip almamışbir de milletin dirdirini dinleyecektim
Ne gerizekalı çıktı bu yaSatsam mı bu ne saçma şey ya
Ay rahatladık cok şükürCoinlerin maşallahı var aldığım seviyelere gelende var biraz gecende
Günaydın Kızlar satacak mısınız Galata’yı? Bende şimdi ona baktım sinir oldum, bu nasıl halka arz? Dün sabah 100 lira kardaydım keşke satıp kurtulsaydım.
Ay güldüm de ağlanacak halime güldümGwind 528 görünüyor
Çok karlı bir iş oldu gerçekten
Beklentilerin yüksek olduğu bir hisse değildi bildiğim kadarıyla. Bir kaç gün kar edip satmak lazımdı ama yine gol değil, sinirden gülüyorumAy güldüm de ağlanacak halime güldüm
Neyse toparlar inş diyorum en pozitif halimle
Beklentilerin yüksek olduğu bir hisse değildi bildiğim kadarıyla. Bir kaç gün kar edip satmak lazımdı ama yine gol değil, sinirden gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?