- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.721
Ben nakite bile dönemedim hala eksideyimKızlar, ben coinde nakitteyim yaaa..tırım tırım tırstım resmen:/
Coinim yok yaa..liplikitim:)Hoşgeldin canım.sen neler yapıyorsun? Coinler ne alemde?
Sen nerelerdesin canım ya özlettin kendiniSelam kızlar, stake:stabil tutmak, bir anlamda faize yatırmak demekmişMihail Zoscenko ciğim..
dr_yad eşim böyle açıkladı olayı ama doğru mudur
burdan yakalayabildim muhabbeti
Evet olabilir..ben de şimdi tam açıklamasına baktım. Tam olarak böyle yazmıyor ama. Bir de stabil tutmuyorsun ki. Düşünce seninki de düşüyor. Ben ilk aldığımda 5 cent düştü mesela. Normal olarak benim param da düştü. Faize koyunca o paran zaten garantide oluyor. Üstüne para alıyorsun aylık veya yıllık. Bunda düşünce düşüyor coinin. Çıkarsa cikiyoSelam kızlar, stake:stabil tutmak, bir anlamda faize yatırmak demekmişMihail Zoscenko ciğim..
dr_yad eşim böyle açıkladı olayı ama doğru mudur
burdan yakalayabildim muhabbeti
çok kazık yemiş olabilir miyim?artık yoğurdu üfleyerek yiyorumm.ceycey senin aklına niye hep en kötü ihtimaller geliyor yahu
Buralarda da var öyle kuyumcu hikayeleri, çok yerde de vardır. Niyeyse bi ara meşhur bir yöntemmiş ama bayaa bi güvene dayanması lazım -_-Benim babamın da kuyumcu arkadaşı varmış. Böyle toplayıp kaçmış.ben daha doğmamışım. Yillar önce.. babam da annemin 2 bileziğini borç vermiş kötü durumdayım şu an deyince. Öyle gitmiş o da. Giden 2 bilezik olsun tabii. Bu tür olaylar yıllardır yaşanıyor sanırım.
kuzulara bakCoinim yok yaa..liplikitim:)
kuzularla meşgulüm..büyükle Almanca çalışıyoruz, rüyasında bile Almanca sayıklar olduKüçük te Türkçe’yle Almanca’yı dövüştürüyor “abılaaa kommm” şeklinde
kızlar uyumadan teli almama ilkeme sadık kalmaya çalışıyorumSen nerelerdesin canım ya özlettin kendini
Babamın yakın arkadaşı imiş. Annemler de yeni evliymiş borç istemiş. Ama rehin vermek şeklinde falan da dolandirilanlar vardir.Buralarda da var öyle kuyumcu hikayeleri, çok yerde de vardır. Niyeyse bi ara meşhur bir yöntemmiş ama bayaa bi güvene dayanması lazım -_-
Değeri piyasaya fiyatına göre inip çıkıyor ama coinin kendisini alıp satmadan kilitli tutuyorsun bildiğim kadarıyla, stabil tutmaktan kastı odur nobaharinin.Evet olabilir..ben de şimdi tam açıklamasına baktım. Tam olarak böyle yazmıyor ama. Bir de stabil tutmuyorsun ki. Düşünce seninki de düşüyor. Ben ilk aldığımda 5 cent düştü mesela. Normal olarak benim param da düştü. Faize koyunca o paran zaten garantide oluyor. Üstüne para alıyorsun aylık veya yıllık. Bunda düşünce düşüyor coinin. Çıkarsa cikiyo
Offf evet yaaa:// kapanmaya çok üzüldüm, yazıp hatırlatmak istemedim. Su gibi geçsin inşallahkuzulara bakkolay gelsin canım ,bizde tam kapanmaya geçtik bakalım neler olacak
Coin adedin aynı kalıyor ama sadece karşılığı düşüyor.usd yi vadeliye koymak gibi usd değeri 100 usd varsa 101 olur ama tl karşılığı düşüp yükseldikçe değişir.Evet olabilir..ben de şimdi tam açıklamasına baktım. Tam olarak böyle yazmıyor ama. Bir de stabil tutmuyorsun ki. Düşünce seninki de düşüyor. Ben ilk aldığımda 5 cent düştü mesela. Normal olarak benim param da düştü. Faize koyunca o paran zaten garantide oluyor. Üstüne para alıyorsun aylık veya yıllık. Bunda düşünce düşüyor coinin. Çıkarsa cikiyo
Ahahahah aynı benBen nakite bile dönemedim hala eksideyimilk başlarda tırsmıştım ama sonradan bir rahatlama geldi
acemi ceycey in coin günlüğü:bu coinler alınıp satılabildiği gibi kiralanabiliyormuş ta.Değeri piyasaya fiyatına göre inip çıkıyor ama coinin kendisini alıp satmadan kilitli tutuyorsun bildiğim kadarıyla, stabil tutmaktan kastı odur nobaharinin.
İnsanlar konusunda evet ben de epey üflüyorum ama sistemlere niyeyse kolay güveniyorumçok kazık yemiş olabilir miyim?artık yoğurdu üfleyerek yiyorumm.
farkındayım ceycey ne zamandır kıyın kıyın öğreniyosun böyle sorularlaacemi ceycey in coin günlüğü:bu coinler alınıp satılabildiği gibi kiralanabiliyormuş ta.
Yaa o zaman deneyim bakayım bugün alacaktım olmadı bir türlü gümüş zengini olacağım taktım kafayaayrı gümüş hesabı açman lazım canım, online olarak açabilirsin iki dk sürmüyor. sonra alım yaparken varsayılan olarak yine altın hesabın geliyor, üstüne tıklayıp gümüşe geçmen lazım.
Vay bee şurda kendimi paralıyorum 1 aydır bir elimden tutup sepet yapalım diyenim olmadıfarkındayım ceycey ne zamandır kıyın kıyın öğreniyosun böyle sorularla
sen girmeye karar ver de sepet yaparız sana da güze kadar tutmalık
evet beni insanlar dolandırmaya çalıştı kurumlar değil.19 yaşımda falan boş kağıda imza attırmaya çalışan emlakçı akrabamız bile oldu.dükkanımı kiralamak yerine toptan el koyacaktı sanırım.bu aylarda da annem oturmadığı için evini satışa çıkardım o beni çok seven eski komşularım tanıdıklarımın ne kadar da fırsatçı ölücü olduklarını da gördüm.içindeki eşyaları bile bedava istediler sanki annem ölmüş gibi.insanoğlu çiğ süt emmiş maalesef.İnsanlar konusunda evet ben de epey üflüyorum ama sistemlere niyeyse kolay güveniyorumbankacılık, kripto vs
Gümüşü ne zaman batırcaz acabaYaa o zaman deneyim bakayım bugün alacaktım olmadı bir türlü gümüş zengini olacağım taktım kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?