- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.561
bugün haberlerde gördüm bir teyzeyi 4 bileziği künyesi küpesi için kaç yıllık komşusu anaokulu öğretmeni kadın öldürmüş.bu zamanda şehir içinde riskteyiz ben olsam gitmem valla.hatta bizi bulabilseler yatırım topiği kadınlarının bile peşine düşerler bak bak bunlarda para varmış diye ha ha haKapanma gelmiş tamamen. Kaçıncı günde çıldırırız takribi acaba. Boş bir köy evimiz var oraya gitsek diye deli deli planlar kurmaya basladimBaya boş ama yanında yöresinde kimse yok. Köy de değil zaten
selam.düzleştirme amaçlı mı bakım amaçlımı?Selam Millet , nasılsınız ?Yorgun olmama rağmen kızıma verdiğim sözü tutup saçlarına keratin uygulamasını yapıyorum
Hem biraz düzleştiriyor hemde kabarmayı önlüyor ayrıca saçlar çok canlı ve parlak görünüyor yaklaşık 3 ay kadarselam.düzleştirme amaçlı mı bakım amaçlımı?
Geçmiş olsun.keşke herşeyede karışmasa sende seve seve baksan.ama annelerin genel huyu bu galiba malesefAnnem kanser tedavisi gördü kolunu tam olarak kullanamıyor canım evinde yalnız kalamiyor oyuzden.. Üç kızkardes sırayla aramızda kalıyor..
2 sene önce gittiğimde internet de çekmiyordu zaten hala öyledir büyük ihtimalle, nereye gideyim diye düşünüyorum zatenbugün haberlerde gördüm bir teyzeyi 4 bileziği künyesi küpesi için kaç yıllık komşusu anaokulu öğretmeni kadın öldürmüş.bu zamanda şehir içinde riskteyiz ben olsam gitmem valla.hatta bizi bulabilseler yatırım topiği kadınlarının bile peşine düşerler bak bak bunlarda para varmış diye ha ha ha
ben de yapmıştım 2 kez ama o kokusu öldürüyor insanı.camları falan aç da yapHem biraz düzleştiriyor hemde kabarmayı önlüyor ayrıca saçlar çok canlı ve parlak görünüyor yaklaşık 3 ay kadar
Valla ben bu yaz herzaman nasıl tatil yapıyorsam öyle takılcam.kafama göre otel pansiyon ne bulursam atlayıp gitcem arabaya.ev alacağımıza yazlık alsaydık bu durumlara düşmezdik.fırsatçılar fiyatları 2 katına çıkardı o da hayal oldu artıkk.villa kiralayalım dedik bir fiyatlar istediler sanki üzerimize tapulayacaklar.
Evet çok fena . Maske takmama rağmen kötü oldum yinedeben de yapmıştım 2 kez ama o kokusu öldürüyor insanı.camları falan aç da yap
Ben 8 yıl kadar önce kuaförde yaptirmistim. Bir kalktım iş bitince üst kıyafetimin arkası hep solmuş. Mordu böyle sarı olmuş resmen saçlarımdan. Dikkat edin siz de. Salak kuaförun bunu bilmesi gerek tabii ama nerde...Hem biraz düzleştiriyor hemde kabarmayı önlüyor ayrıca saçlar çok canlı ve parlak görünüyor yaklaşık 3 ay kadar
Ytd demeyi unuttunay cok guzel bır slogan/kampanya olmadı mı ya
haydi bir gram da sen al
dur büyük harf deneyim
HAYDİ BİR GRAM DA SEN AL
ya da italik
HAYDİ BİR GRAM DA SEN AL
aaaaa valla oldu bu sjdfhsafjhasdjf
internet yoksa hiç uğrama valla.wc içeridedir umarım.dışarda olan bir köy evinde kalmıştım 10 yaşlarımda da.sabaha kadar ne çektim bir ben bir allah bilir tut tut2 sene önce gittiğimde internet de çekmiyordu zaten hala öyledir büyük ihtimalle, nereye gideyim diye düşünüyorum zatenbizim demisim bu arada tabii bizim değil dedemin
Tüm mal mülk ortada. Allah'tan kimliğimiz gizlibugün haberlerde gördüm bir teyzeyi 4 bileziği künyesi küpesi için kaç yıllık komşusu anaokulu öğretmeni kadın öldürmüş.bu zamanda şehir içinde riskteyiz ben olsam gitmem valla.hatta bizi bulabilseler yatırım topiği kadınlarının bile peşine düşerler bak bak bunlarda para varmış diye ha ha ha
Yok wc de dışarıdainternet yoksa hiç uğrama valla.wc içeridedir umarım.dışarda olan bir köy evinde kalmıştım 10 yaşlarımda da.sabaha kadar ne çektim bir ben bir allah bilir tut tut
Anaokulu öğretmeni komşusu mu öldürmüş bir de, yanlış okumuşum az önceinternet yoksa hiç uğrama valla.wc içeridedir umarım.dışarda olan bir köy evinde kalmıştım 10 yaşlarımda da.sabaha kadar ne çektim bir ben bir allah bilir tut tut
Ytd demeyi unuttun
Aradığın kişi benim bibi buyurasın 1 kilo gümüşüm varKimdi kız o ortaya çıksın
Alın yesayı, ceyceyide alalım,yuppi kızım yat yere sende gidiyorsun toplayın grubu dr bağırma,yesa sen hep gül kaçıyor tutunnnn, bibi kendi isteğiyle kelepçelendisakın sıkayet etmeyın valla tam kapanma olur hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?