Kapanma gelmiş tamamen. Kaçıncı günde çıldırırız takribi acaba. Boş bir köy evimiz var oraya gitsek diye deli deli planlar kurmaya basladim :KK70: Baya boş ama yanında yöresinde kimse yok. Köy de değil zaten:KK70:
bugün haberlerde gördüm bir teyzeyi 4 bileziği künyesi küpesi için kaç yıllık komşusu anaokulu öğretmeni kadın öldürmüş.bu zamanda şehir içinde riskteyiz ben olsam gitmem valla.hatta bizi bulabilseler yatırım topiği kadınlarının bile peşine düşerler bak bak bunlarda para varmış diye ha ha ha :KK53:

bugün haberlerde gördüm bir teyzeyi 4 bileziği künyesi küpesi için kaç yıllık komşusu anaokulu öğretmeni kadın öldürmüş.bu zamanda şehir içinde riskteyiz ben olsam gitmem valla.hatta bizi bulabilseler yatırım topiği kadınlarının bile peşine düşerler bak bak bunlarda para varmış diye ha ha ha :KK53:
2 sene önce gittiğimde internet de çekmiyordu zaten hala öyledir büyük ihtimalle, nereye gideyim diye düşünüyorum zaten :KK53: bizim demisim bu arada tabii bizim değil dedemin:KK70:

ev alacağımıza yazlık alsaydık bu durumlara düşmezdik.fırsatçılar fiyatları 2 katına çıkardı o da hayal oldu artıkk.villa kiralayalım dedik bir fiyatlar istediler sanki üzerimize tapulayacaklar.
Valla ben bu yaz herzaman nasıl tatil yapıyorsam öyle takılcam.kafama göre otel pansiyon ne bulursam atlayıp gitcem arabaya.

Hem biraz düzleştiriyor hemde kabarmayı önlüyor ayrıca saçlar çok canlı ve parlak görünüyor yaklaşık 3 ay kadar
Ben 8 yıl kadar önce kuaförde yaptirmistim. Bir kalktım iş bitince üst kıyafetimin arkası hep solmuş. Mordu böyle sarı olmuş resmen saçlarımdan. Dikkat edin siz de. Salak kuaförun bunu bilmesi gerek tabii ama nerde...

2 sene önce gittiğimde internet de çekmiyordu zaten hala öyledir büyük ihtimalle, nereye gideyim diye düşünüyorum zaten :KK53: bizim demisim bu arada tabii bizim değil dedemin:KK70:
internet yoksa hiç uğrama valla.wc içeridedir umarım.dışarda olan bir köy evinde kalmıştım 10 yaşlarımda da.sabaha kadar ne çektim bir ben bir allah bilir tut tut :rolleyes:

Tüm mal mülk ortada. Allah'tan kimliğimiz gizli 😂😂

internet yoksa hiç uğrama valla.wc içeridedir umarım.dışarda olan bir köy evinde kalmıştım 10 yaşlarımda da.sabaha kadar ne çektim bir ben bir allah bilir tut tut :rolleyes:
Yok wc de dışarıda :KK70: Ben alışıgim ama küçükken çok kaldım. Bayılırdım hatta.. o zaman canlıydı tabii. 2 tane daha ev var aslında. Kardeslerinin evleri o da. Ama şimdi hepsi boşaldı kimse yok. Tabii ki bu şekilde gece çok korkutucudur.

Anaokulu öğretmeni komşusu mu öldürmüş bir de, yanlış okumuşum az önce :KK57: nereye gidiyoruz ya... dün ya da önceki günde bir haber vardı bu şekilde.

Back
X