- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.521
Zorunlu alanlar çalışcak dedi.bende mesela çalışacakmıyım çalışmayacakmıyım bilmiyorum.kamuda dönüşümlü ve uzaktan dediBende anlamadim.
Mahkemeler var sureli isler var devlette odemeler maaslar var ??
Zorunlu alanlar çalışcak dedi.bende mesela çalışacakmıyım çalışmayacakmıyım bilmiyorum.kamuda dönüşümlü ve uzaktan dedi
Devlet devam eder her türlü, bize covid olduğunuzda da entübe olmadığınız sürece evden tamamlayın işlerinizi demişlerdi. Covid olduğumda yöneticim aynen bu şekilde dedi oradan biliyorumBende anlamadim.
Mahkemeler var sureli isler var devlette odemeler maaslar var ??
Zorunlu alanlar çalışcak dedi.bende mesela çalışacakmıyım çalışmayacakmıyım bilmiyorum.kamuda dönüşümlü ve uzaktan dedi
Bende söylenenden öyle anladım.muhtemelen dönüşümlü gideriz oda boş kalmasın babında.neyse olsun arada hava almış oluruzVatandas yoksa isimiz yok
Ama bence gideriz
Hizmet sektörüdür kapanan imalat devam etmezse tedarik zincirimiz çöker domino taşı gibi, imalat devam etmek zorundaEşim çalışacak mesela üretim imalat diye geçiyor onun sektor
Geçerken beni de alBende söylenenden öyle anladım.muhtemelen dönüşümlü gideriz oda boş kalmasın babında.neyse olsun arada hava almış oluruz
Bende söylenenden öyle anladım.muhtemelen dönüşümlü gideriz oda boş kalmasın babında.neyse olsun arada hava almış oluruz
1ay olmalıydı deniyor tv deBu arada gorumcem kpederim ve kardesim isyerini kapadi.
Bakmayin deliligime. Bu saatten sonra sadece tatil olarak goruyorum su anda hic gerek yoktu
1ay olmalıydı deniyor tv de
HahahahAhahah neydi koyun keci iliskisi
Normalde kacan kimdi acabaa
Hayır tabiki dePeki bu kapanmada piyasada kapalımı olur?borsa mesela ?
İyi süper o zaman bu boşluğu borsayı takip ederek değerlendiririm bende o zamanHayır tabiki de
Hayır tabiki de
Benim eşimde çalışır askeri personel.Eşim çalışacak mesela üretim imalat diye geçiyor onun sektor
+1Kızlar süre uzun bunu değerlendirin ne kadar saç bakımı kil cilt maskesi ayak kremi ucuza ne bulursanız toplayın yasak başlamadan. Detox içecekleri de alalım. 19 gün sonra evde çatlayıp ölmemişsek sahalara genç dinamik yenilenmiş kadınlar olarak dönelim
Ay diyette yapalım bari, 3-5kg versek ne kadanda güzel olurKızlar süre uzun bunu değerlendirin ne kadar saç bakımı kil cilt maskesi ayak kremi ucuza ne bulursanız toplayın yasak başlamadan. Detox içecekleri de alalım. 19 gün sonra evde çatlayıp ölmemişsek sahalara genç dinamik yenilenmiş kadınlar olarak dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?