- 10 Nisan 2014
- 42.412
- 113.673
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.541
yüzde maske kafada da hindistancevizi yağıyla coin takip etmek hisse kovalamakta ayrı lüks.+1
Bunlar küçük ama önemli ayrıntılar, evde böyle bakımlar yapınca morali yüksek oluyor insanın
Gratis watsons falan getirir zatenyüzde maske kafada da hindistancevizi yağıyla coin takip etmek hisse kovalamakta ayrı lüks.bakınnn kızlar sakınn kimselerle polemiğe girip banlanmayınn.süre çok uzunnn yakmayın kendinizi
terasın var güneşlen bronzlaş ne çatıdan atlaması .bize gelene dekkkk kimler sırada olmalı kimlerrrr.otur oturduğun yerde bibiciğimmmBen bu kapanmada kilo vermeyi bırak alırımzaten intiharın eşigindeydim süper oldu çatıdan atlicam
Aaa neden sende kalıyor canım?yalnızmı yaşıyor normalde?başka kardeşin yokmuAnnemde bende kalacakmış kapanmada uyuduğum saatten tut elimde TLF ne kadar süre tuttuguma çocuğu neden optugumden tut yemeğe ne şekilde tuz attigima kadar karışan biri..
Bende netten ak düşecek saçıma boya kafama göre de huni siparişi vereyim stres seviyesi yüksek geçecek bizde
Ay deme öyle şeyler bibi ne güzel denize nazır terasında otur, ben de köydeyim köpek gezdirecemBen bu kapanmada kilo vermeyi bırak alırımzaten intiharın eşigindeydim süper oldu çatıdan atlicam
Ya ne güzel terasın var, al kitabını kahveni çık terasa mis gibi.ben balkona çıksam manzaram karşı apartmandaki sigara içen amcaBen bu kapanmada kilo vermeyi bırak alırımzaten intiharın eşigindeydim süper oldu çatıdan atlicam
Annem kanser tedavisi gördü kolunu tam olarak kullanamıyor canım evinde yalnız kalamiyor oyuzden.. Üç kızkardes sırayla aramızda kalıyor..Aaa neden sende kalıyor canım?yalnızmı yaşıyor normalde?başka kardeşin yokmu
ev alacağımıza yazlık alsaydık bu durumlara düşmezdik.fırsatçılar fiyatları 2 katına çıkardı o da hayal oldu artıkk.villa kiralayalım dedik bir fiyatlar istediler sanki üzerimize tapulayacaklar.Ya ne güzel terasın var, al kitabını kahveni çık terasa mis gibi.ben balkona çıksam manzaram karşı apartmandaki sigara içen amca
çok geçmiş olsun.allah şifasını versin en kısa zamandaAnnem kanser tedavisi gördü kolunu tam olarak kullanamıyor canım evinde yalnız kalamiyor oyuzden.. Üç kızkardes sırayla aramızda kalıyor..
Sağol ceyceyim aslında tedavimiz bitti çok şükür tedavi görürken babamı kaybettik annem toparlanamadi..çok geçmiş olsun.allah şifasını versin en kısa zamanda
kanserli hücrelerden kurtulduysa gerisi kolay zaman sadece .vücud yorgun düştü toparlanır bir kaç aya.başın sağolsun bu arada.bazen herşey üst üste gelir çaresi kalırız.ama hayatı da devam ettirmek zorundayızSağol ceyceyim aslında tedavimiz bitti çok şükür tedavi görürken babamı kaybettik annem toparlanamadi..
Sağol canım Aynen öyle 4 sene oldu kötü günlerdi artık kabullendik ilk zamanki gibi canımızı acitmiyorkanserli hücrelerden kutulduysa gerisi kolay zaman sadece .vücud yorgun düştü toparlanır bir kaç aya.başın sağolsun bu arada.bazen herşey üst üste gelir çaresi kalırız.ama hayatı da devam ettirmek zorundayız
Allah rahmet eylesin babana ilmekim, annene de acil şifalar versin. Ne mutlu annene sizin gibi kızları var.Sağol ceyceyim aslında tedavimiz bitti çok şükür tedavi görürken babamı kaybettik annem toparlanamadi..
Ben bu kapanmada kilo vermeyi bırak alırımzaten intiharın eşigindeydim süper oldu çatıdan atlicam
Tövbe bismillah grubu kapatmışsınız tek tek yazıyorum herkese son sana yazayım. Temizlik yapıyorum ayol meşgulümmm
ahmet mergen bugün koç grubu şirketlerinden bahsetti.artık yürümeniz lazımm yetti dedi.yani artacaklar gibi duruyor.ytdArçelik güzel bilanço açıkladı, fiyatı ucuz kendini amorti etme süresi de şimdilik 6 yıl falan gayet iyi bir süre yani. Vesbenin yanına ekleme niyetindeyim. Temettü şirketi arçelik de. Koç grubu şirketleri zaten temettü verir genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?