Bende anlamadim.
Mahkemeler var sureli isler var devlette odemeler maaslar var ??
Devlet devam eder her türlü, bize covid olduğunuzda da entübe olmadığınız sürece evden tamamlayın işlerinizi demişlerdi. Covid olduğumda yöneticim aynen bu şekilde dedi oradan biliyorum 😄

Eşim çalışacak mesela üretim imalat diye geçiyor onun sektor
Hizmet sektörüdür kapanan imalat devam etmezse tedarik zincirimiz çöker domino taşı gibi, imalat devam etmek zorunda 😞 hizmetin devam etmemesi de vatandaşımız açısından kötü istihdamın çoğu hizmette çünkü fakat imalat en kötü zamanlarda bile durmadı, inşallah o raddeye gelmez 😞

1ay olmalıydı deniyor tv de😱😤😤😤

Aslinda ilk 2 haftayi birlestirse sadece 4 gun ekleyecekti ekonomik olarak cok faydali olacakti ama beklediler.
Zorunluluk getirse anlayacagim bizim is yerinde 2 gun pozitif calisan 3. Gun gelemedi hala test vermedi tansiyonu dusunce test vermis
Biz esnerken lutfedip yasak koyuyoruz

Kızlar süre uzun bunu değerlendirin ne kadar saç bakımı kil cilt maskesi ayak kremi ucuza ne bulursanız toplayın yasak başlamadan. Detox içecekleri de alalım. 19 gün sonra evde çatlayıp ölmemişsek sahalara genç dinamik yenilenmiş kadınlar olarak dönelim😅
+1
Bunlar küçük ama önemli ayrıntılar, evde böyle bakımlar yapınca morali yüksek oluyor insanın

Kızlar süre uzun bunu değerlendirin ne kadar saç bakımı kil cilt maskesi ayak kremi ucuza ne bulursanız toplayın yasak başlamadan. Detox içecekleri de alalım. 19 gün sonra evde çatlayıp ölmemişsek sahalara genç dinamik yenilenmiş kadınlar olarak dönelim😅
Ay diyette yapalım bari, 3-5kg versek ne kadanda güzel olur 😍

Back
X